התייעצות

התייעצות

-לא לציטןט- מה הייתן עושות במקומי. כזכור אני בחיפושי עבודה. כבר לפני חודשיים גיליתי שאני לפני פיטורים (קיצוצים). בזמנו דיברתי עם הבוס שלי שאמר בשבועיים הקרובים תתקבל החלטה סופית. מאז כלום/נאדה/גורנישט לא דיברו איתי ולא שמעתי על זה.. החלטתי לא להעיר את המתים ובכל זאת לא ישנה בעמידה ומחפשת. הקיצר התקשרו אליי עכשיו להגיע ליום מיונים למשרה מרכזת אדמניסטרטיבית. עד כאן סבבה מעבר לעניין המיונים.. מילא. העניין הוא שזאת חצי משרה מדובר על 22.5 שבועיות. וההתלבטות, האם שווה לי בכלל לאבד חצי יום עבודה כאן על חצי משרה. בתחום הזה מה הסיכויים שהמשכורת תהיה בכלל סבירה לחצי משרה? הייתן יוצאות ליום מיונים? מוותרות? יש טעם להשקיע בכלל? TNX

בלי קשר ליום מיונים

אם תתקבלי לעבודה כזו, תקחי אותה? חצי משרה זה מה שאת מחפשת? אם כן אז לכי על זה אם לא - תשקיעי את הזמן והמשאבים שלך במשרות רלוונטיות. זו דעתי

חצי משרה יכול להיות מאוד נוח

הבעיה היא המשכורת שמשלמים בהתאם. ואין לי דרך לברר סדר גודל. השאלה היא האם שווה לי בשביל זה לשרוף יום עבודה כרגע. נניח וזה היה ראיון של חצי שעה שעה הייתי קופצת תוך כדי יום.. אבל לשרוף יום שלם...

לא הייתי הולכת למיונים למשרה שברור לי שאגיד

לה לא. אם בכלל הרעיון של חצי משרה קוסם לך, ואם תגלי שהמשכורת סבירה (בעינייך. משכורת סבירה זה עניין יחסי), תשמחי בחלקיותה - לכי. אם בכל מקרה את רוצה משרה מלאה, ורוצה למקסם הכנסות (הרי אם על חצי משרה שם יציעו לך X, זה אומר שיש אפשרות עקרונית למצוא משרה מלאה בתחום דומה ב-2X), אז אל תלכי. אלא אם כן את מרגישה שאת גם צריכה ניסיון בראיונות עבודה ורוצה להשתפשף במיונים.

adif11

New member

adip78

New member
אני חושבת שבמקומך לא הייתי הולכת

כמה כבר אפשר להרויח בחצי משרה? אתם צריכים את הכסף ולמרות שחצי משרה זה מפתה, את לא יכולה להרשות לעצמך.

למעלה