התייעצות

hbk socks

New member
התייעצות

שלום ציפורי אהבה :) אני חייב להתייעץ אתכם. אני משרת בצבא כבר כמעט שנתיים וחצי. לפני שלושה ימים הגיעו לבסיס שלי חבורה מגניבה של אנשים מלהקה צבאית. ביניהם הייתה נגנית מדהימה. לאחר שהם סיימו לנגן אני הצטלמתי איתה ודיברתי קצת באותו יום וגם יום למחרת (פלירטוט קל, לא משהו רציני). מאז היופי שלה לא יוצא לי מהראש ואני מרגיש חסר אונים. אני יכול להשיג את הטלפון שלה בדרכים לא פשוטות, אבל אני פשוט חושב שזה יכול להתפרש מוזר. אני אוהב ליזום, אבל לא ברמה שתוציא אותי איזה מטרידן או משהו. מה אתם חושבים? מה כדאי לי לעשות? תודה מראש.

hbk socks

New member
כן, אם היה לי קשר יומיומי איתה זה היה פחות

בעיה. אבל אין לי, היינו שני זרים שנפגשו, ופשוט קיבלתי רגליים קרות ולא ביקשתי טלפון (כמה שאני מצטער על זה עכשיו). אני יכול להשיג את הטלפון שלה, השאלה אם זה לא יהיה פריקי מדי שאני אתקשר אליה פתאום...

hbk socks

New member
אוקי תודה רבה על היעוץ, אבל...

לא נראה לך קצת מוזר, שאני אתקשר אליה אחרי כמה ימים (בלי שביקשתי את המספר), ואתחיל בלדבר איתה פשוט על הצבא? הרי היא קודם כל תהיה בראש של... "מאיפה יש לך את המספר שלי, ומה אתה רוצה דבר דוגרי..."

תשובה

ליצור קשרים עם אנשים מתוך חיבה ואהבה אליהם דבר יפה וטוב, ואם תהיה נחמד אליה ותיתן לה חיבה יכול לשמחה. כיוון שהכרתם במסגרת הצבא, זה הנושא שדרכו יתאים לכם לפתח עניין משותף. כך יוצרים קשרים. אין משמעות רבה לעניין של "מה אתה רוצה דבר דוגרי". מה שאתה רוצה הוא שאתה מחבב אותה ורוצה ליצור אתה קשר. לכן כדאי שפשוט תעשה זאת, הכי בכנות.

sani48

New member
hbk socks

זה שתתקשר אליה לא עושה אותך מטרידן במידה וגם אתה ניראתה לה היא תשמח שיצרתה איתה קשר ובמידה ולא(ואולי היא בכלל תפוסה?),אז לפחות ניסיתה,ולא קרה אסון גדול,שוווה לנסות,על תפספס,שיהיה בהצלחה

היום אין בעיה להגיע לאנשים (רשתות חברתיות, חיפוש ברשת וכו'). אתה יכול למשל למצוא כרטיס שלה ברשת חברתית ולשלוח לה הודעה עם התמונה שלכם יחד ולכתוב משהו בסגנון שאתם נראים כל כך טוב ביחד ווהיית שמח אם תוכלו להכיר כדי שתוכלו להצטלם יחד כל הזמן
שבוע של קסמים ניסים ונפלאות וחג אורים שמח
http://www.youtube.com/watch?v=a3MdWn_x5s8

hbk socks

New member
תודה רבה על העצות חברים

תודה אדון מקסים, יכול להיות שאני אשתמש ברעיון שלך, הוא יביך אותי הרבה פחות :)

Megie

New member
יש לה פייסבוק?

אם כן, זה יכול להיות אחלה פתרון.. אני חושבת שבאמת לא כדאי לך להשיג את המספר שלה-שלא דרכה.. כי זה באמת לא יתפרש לה כמו שהיית רוצה... תנסה לבקש אותו ממנה..אבל קודם תחפש איך להתקרב אליה.. ברגע שתמצא את המשותף בינכם, תגלה כימיה ורצון גם מצידה-תמשיך לשלב הבא (מספר טלפון וכו'..) אגב, אתה לא חייב לבקש את המספר כדרך אגב, אתה יכול פשוט להציע לה שכשתיהיה באיזור תצלצל, או ההיפך.. ולקחת את המספר..ואז לסמס בהומור "עכשיו, את באיזור?..
" או משהו כזה..קליל וחמוד..אם היא בעיניין, היא תזרום!

אתה אוהב ליזום - אז תיזום

אתה תרגיש מתי אתה באמת מטרידן (וסביר מאד שגם יאמרו לך), אבל אתה כרגע רחוק מאד משם. מצא את המספר שלה - וסמס לה (יתכן והודעה כתובה תהיה פחות מאיימת משיחת טלפון). וכמו שאמרו מקסים אמיתי ומגי - יש את האינטרנט לגישה מודרנית ונעימה הרבה יותר. בהצלחה!

למעלה