התייעצות..

התייעצות..

הי לבנות הפורום היקרות... שאלה.. לאחרונה אני סובלת מאוד מכאבים ברגליים (באיזור הירכיים) כמו שיש בזמן מחזור אבל חזקים יותר... חוץ מזה שהיה לי מקרה השבוע של סמפטומים חריפים של דלקת בשלפוחית השתן, אבל הבדיקות יצאו נקיות... יכול להיות קשור לאנדו? משהי מכירה את התופעות האילו? קרה לה? הכל כמובן התייעצות עד שאפגוש את סוריאנו...... תודה וערב מקסים

באנדו כמו באנדו

כאבי מחזור לא מופיעים רק בזמן מחזור... אבל זה גם יכול להיות משהו אחר. גם אני סובלת מכאבים ברגל ולא רק במחזור. בכל מקרה דווחי לרופא שלך.

זואילי

New member
הכאבים בירכיים - יש כאן המון שסובלות מזה

את יכולה למצוא דרך מנוע החיפוש את הניקים של הבנות שסיפרו על התופעה. תרגישי טוב

liats80

New member
כן וכן

בעיקר העניין של הדלקת. היה לי המון! כל הזמן סימפטומים של דלקות בלי דלקת. תכיפות בריצה לשרותים ולא יוצא כלום או יוצאת טיפה או שתיים. לחץ וכאב ממש כמו בדלקת (והיו לי הרבה דלקות בדרכי השתן שהייתי צעירה כך שאני יודעת בדיוק איך זה מרגיש). אצלי התברר שהיו מוקדים על השלפוחית. מייד אחרי הלפרוסקופיה זה השתפר, אבל עכשיו שוב מתדרדר ואני לקראת לפרוסקופיה שנייה. אבל - כל מקרה לגופו. נראה לי שזה בהחלט יכול להיות קשור לאנדו וחשוב כמובן לשתף את סוריאנו. בדשר לירכיים, גם יכול להיות קשור. אני סבלתי מזה לתקופה אחרי הניתוח. עכשיו זה דווקא מעט יותר טוב. או שהתרגלתי... שוב - לספר לסוריאנו בדיוק מה את מרגישה ועד כמה זה מפריע לך. שיהיה יום טוב ונטול כאבים.

פיצ 50

New member
יש משהו לא מוזר באנדו?????????????

מסכנה שלי שכואב לך...... אבל כמו שהבנות כתבו לך, הכל יכול להיות, אין חוקים...... וכשרכן תפגשי עם סוריאנו עדכני אותו. מאחלת לך שהכאבים יעלמו, שתרגישי טוב....

כמו שכתבו באנדו הכל יכול להיות

כדאי ורצוי להתייעץ עם רופא. תרגישי טוב ועדכני מה אמר הרופא.

תודה בנות יקרות...

על העידוד, התמיכה והעצות... היום יש מעט הקלה בכאב, אבל זה בא והולך... ובד"כ זה מגיע גם עם כאבים בבטן התחתונה בהחלט אעדכן מה קורה בהמשך... לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן... אתן מקסימות!

בועת sabon

New member
מוכר מאוד

אצלי זה היה יותר חריף בחודשים האחרונים - דווקא כשאני בהריון. לאחרונה יש הטבה (טפו טפו...). מוזר כי חשבתי שבהריון תופעות האנדו' יעלמו. לצערי זה לא ממש קרה (כאבי בטן שמקרינים לגב ולכתפיים, כאבי אגן, ותופעות כמו אלה שתיארת). מקווה להיכנס לדיכוי מייד אחרי הלידה... שנרגיש טוב וסופ"ש מקסים

למעלה