התייעצות

התייעצות

אני בד"כ עובד עם שם משתמש אחר וכותב הרבה בפורומים יש פורומים שאם למשל אני אומר משהו ומישהו מגיב אלי בצחוק ,אני באמת חושב שהוא צוחק עלי , כדי להעליב אותי....ולא לצחוק איתי. מה זה גם אומר על האישיות שלי שכבר ככה מורכבת

גרא.

New member
אפילפסי בדכאון קליני עמ,,לכאורה,תגובות הצחוק

והגחוך שאתה מקבל,מופנות לכינוי שלך (ניק).למעשה,הן מופנות לדמות וירטואלית,המכונה ,נניח "אפיפלסי בדיכאון"..ולא אליך אישית.כיוון שהשמוש בניק,בא בכדי להגן אל הפרטיות שלך.ולכן כל פנייה כזו,אינה מלמדת,עליך,שאיש כינו יודע מי אתה באמת,אלא מלמדת על אישיותו של הגולש המלגלג עליך.בכל מקרה,עם התחושה שלך היא שיש לך קשיים או בעיות עם האישיות שלך,כדאי שתפנה לטיפול,בלא להתייחס כלל לתגובות אנונימיות לפוסט שלך בפורומים.

yonadavg

New member
אני חושב שגרא התכוון למשהו אחר

לדעתי הוא התכוון לכך שאנשים אלו בכלל לא מכירים אותך. הם רק מכירים דמות וירטואלית ששמה כך וכך...

חשוב שתדע

שהתגובות הללו לא אומרות משהו על האישיות שלך אלא על מצבך הרגשי. יכולה להיות לך אישיות מקסימה - וללא שום קשר לכך להיות במצב רגשי פגיע ונעלב שלא מצליח להבדיל בין מה באמת קשור אליך אישית ומה נאמר באופן כללי ולא אישי. לרוב הקשרים הוירטואליים והתשובות בכתב בפורומים הם לא אישיים. אם לא יכולים להיות מכיוון שמדובר באנשים שלא מכירים אותך. גם התשובה הזו היא למה שכתבת, ולעניין שהעלית, אבל לא אליך ועליך.

שלום

נכון אבל הם אומרים דברים שפוגעים על סמך דברים שאמרתי. אני מתאר לעצמי שלפחות חלק נאמר בצחוק ולא כדי להעליב אותי ,אבל אני בכל זאת נעלב

../images/Emo207.gif מבסוטון

נדמה לי שאתה שאלת בזמנו על משהו שנמכר בפיצוציות תחת השם "מבסוטון", ומשפיע לך על מצב הרוח. ובכן, הנה עדכון בנושא: מבסוטון הוא אכן קנאביס סינתטי (כמו שטל ואני הצענו), ולפני מספר ימים משרד הבריאות הוציא אותו אל מחוץ לחוק. הוא הוגדר כ"סם". אגב, החומר הזה מכונה גם MrNiceGuy. הסם המסוכן הזה הביא כבר אנשים לכדי אשפוז. שמור מרחק.

למעלה