התייעצות

התייעצות

שלום לכל חברי הפורום. שמי שרון, בשנים האחרונות למדתי הרבה מנושאי הרפואה המשלימה: רפלקסולוגיה [3 שנים] שיאצו, קינסיולוגיה ומוח 1 נכון לעכשיו עובדת בצורה מקצועית ברפלקסולוגיה, ובמוח 1 עדיין עושה את הסטאג.. כאן צריכה את העזרה שלכם.. מכל לימודיי מרגיש לי שחסר לי החלק של האימון coaching והייתי רוצה ללכת ללמוד נושא זה נראה לי שיהיה טוב להוסיף משהו קצת "ארצי" יותר ופחות רוחניקי לרזומה שלי... מה גם שהחלק של האימון חסר מאוד בלימודי הרפואה המשילמה. אני מחפשת מקום שמעביר קורס קצר ולא כזה של כמה שנים שנותן את היסודות והכי חשוב תעודה. אני גרה באזור השרון ואשמח לשמוע על המלצות על מקומות לימוד [במסרים] ובכלל כשאני בוחרת מקום לימוד מה אני צריכה לבדוק, מה חשוב יותר ומה פחות... תודה רבה שרון

bridges

New member
הכנסת אימון אישי לרפואה המשלימה

כמה שאת צודקת. זה בהחלט חסר, אבל אני לא חושב שזה קשור לארציות זה קשור לתהליך. רפואה משלימה בעיניי חייבת להתקיים במקביל לתהליך של מודעות והתפתחות אישית. רוב המכללות לאימון מציעות קורסים קצרים (של מספר חודשים), בחלקן הלימודים מתחלקים לקורס בסיסי וקורס מתקדם נפרדים שלכל אחד מהם ניתן להרשם בנפרד. אני מזמין אותך לשאול את עצמך את השאלה הבאה: מה המטרה שלך? אם המטרה שלך היא לקבל כלים נוספים לעיסוק שלך ברפואה משלימה, אז מספיק לך קורס בסיסי שניתן במקום שבאמת תתחברי לתפיסה ולאנרגיות שקיימות בו. לעומת זאת, אם המטרה שלך היא לעסוק באימון אישי במקביל לרפואה המשלימה אז רצוי שתרשמי לקורס שמוכר ע"י לשכת המאמנים ו/או איק"א כדי לקבל את הגופנקא ה"רשמית" להיותך עוסקת באימון אישי. זהו. אנחנו לא ממליצים על מכללות לאימון בפורום אלא רק במסרים. תקחי בחשבון שרוב המאמנים למדו במקום אחד ולכן סביר להניח שימליצו על המקום שבו הם למדו ללא הכרות עם מכללות אחרות. הדרך הכי טובה היא להגיע לערבי מבוא ו"לרחרח" את האנרגיה שקיימת. זה מה שאני עשיתי כשבחרתי ללמוד אימון אישי. בהצלחה, רונן

תודה על התשובה ..

גם בעיניי רפואה משלימה חייבת להתקיים במקביל לתהליך של מודעות והתפתחות,מוח 1 נותנת את המענה הזה. אבל משהו בכל זאת חסר לי. המטרה שלי היא גם וגם.. וכמו שאמרת הקורסים הם נפרדים אני תמיד יכולה להתחיל בבסיס ולהמשיך משם הלאה.. לפי הצורך שלי. בכל מקרה כשאני לומדת חשובה לי התעודה וכמובן מי נותן את התעודה חשובה לי הגשופנקא ה"רשמית,.. אשמח אם תיתן לי במסר כמובן כמה שמות של מכללות כדי שאוכל להתחיל משם.. תודה רבה

einatgross1

New member
אימון בשילוב רפואה משלימה ולהיפך

בהחלט מסכימה עם גישתך. כלי האימון נותנים אפשרויות נוספות לעבודה עם אנשים. בניית האסטרטגיה, והליווי הסיסטמטי הם כלים שניתן להוסיף לכל תחום טיפולי. ולהיפך. ניתן להוסיף לתהליך האימוני כלים מתחומים טיפוליים. שולחת לך מסר. בהצלחה!

חזרתי לעדכן

לאחר חיפושים מצאתי בית ספר. ואני שמחה לעדכן שאני מתחילה באוקטובר ללמוד אימון אישי [לימודים של שנה] מוכר ע"י איק"א ובנוסף החלטתי ללמוד גם הנחיית קבוצות [לימודים של שנתיים]. יום טוב לכולם

למעלה