זה מהרבה דברים
ואיכשהו הכל מתחבר. זה מדהים. לפני חצי שעה הקבוצה שלי הפסידה אליפות בשעתיים הכי דרמטיות שהיו לי בחיים. בדקה ה92. לכאורה, אני אמורה להיות בדכאון, להגיד כמה הקבוצה שלנו אפסית ופראיירית, ויתכן שזה נכון, אבל יש לי שלווה. עיכלתי, הבנתי שזו המציאות וכל ויכוח שלי איתה לא ישנה את העובדה שהפועל זכתה בדאבל, אז ראיתי את התגובות שלהם, והם הצחיקו אותי, מצאתי את עצמי מחייכת ומבסוטה בשבילם , אחרי הכל , זה רק כדורגל ואין שום דבר שהוא כזה דרמטי.. (בעיקר אחרי שעברנו דאבל של ביתר.. זה קצת יותר קשה) עבודה של שנים. כן ביירון קייטי עשתה לי את זה מאוד מאוד פשוט. הספר לאהוב את מה שיש, אהבתך נחוצה לי האם זאת האמת, יש לך כל הזמן אחד + אחד בסטימצקי או בצומת ספרים.. אחלה מבצעים. גם אנתוני רובינס אני ממליצה - להעיר את הענק שבפנים - הוא זה שפתאום הפיל לי את האסימון שבאמת אין שום דבר שהוא כל כך דרמטי. הנה עוד דוגמא - אני לומדת תקשורת ספורט, כתיבה ועריכה מסיימת אוטוטו וכל עבודה שאנחנו עושים, זה נכנס לדיסק דמו - מעין תיק עבודות שיהיה לי להמשך הדרך. עשיתי בשבוע שעבר תקציר כדורסל, ויצא מעולה, רק מה, הטקסט שכתבתי היה קצת דליל אז חזרתי אתמול (היה אותו תרגיל לקבוצה השניה) בשביל לראות את הקלטת שלי ותוך כדי לשפר את הטקסט, אממה, בטעות זרקו לי את הקלטת. יצאתי משם שיש לי טקסט ואין לי תקציר ולשניה חרב עלי עולמי, עבודה של 8 שעות בבית ועוד שעה חדר עריכה, והכל הלך לפח. ובאותה שניה עלה לי המשפט - שום דבר לא כל כך דרמטי, אז אני יעשה את זה מחדש, וכל כך היה להם לא נעים שהם קבעו איתי שוב למחר לעשות את זה.. אולי ייצא יותר טוב ושמחתי שכתבתי טקסט גרוע, כדי שאני אבוא שוב, אחרת לא הייתי יודעת ולא היתה לי ההזדמנות לעשות את זה שוב. איזה מזל את מבינה? וככה אני מרגישה שיש לי השגחה, אני ממוקדת במה שטוב, באחריות - לאן אני רוצה להגיע ומה אני עומדת לעשות. זה אימון. לכן המלצתי לך לברר על אימון אישי. כי אני יוצרת את הטוב שבחיים שלי. אני מחליטה. לכן האחריות עליי היא לעשות. בעשייה הכל קורה. אין מה לעשות, אי אפשר להתחמק מזה , היקום מריע למעשים, ואני מזכירה את זה לעצמי כל הזמן. כי קל לשבת בבית להתפלל ולחכות.. הרבה יותר קשה לעשות - שינויים, מטרות.. אבל זה עניין, וזה קשה ככל שעולים במדרגות, כי כשהמודעות גדלה, הדברים לא תמיד נעשים יותר קלים, אבל יחד עם זאת, המתנות גדולות הרבה יותר. וזה עדיף בעיני מאשר להיות בלי שכל ובלי דאגות. אגב, היום אני למדה שהכל בבית במקורות שלנו, התחלתי ללכת לשיעורי יהדות של ברסלבים -ליקוטי מוהרן - ממש מעניין וכל מה שאני אומרת על אחריות - לבדוק את הפרשנויות שלנו, בדיוק על זה הוא דיבר בשיעור האחרון - רק קרא לזה מידת הרחמים.. אני לא ארחיב (אם תרצי את יכולה לפנות אליי במסרים אני אסביר את ההקשר שם) אני כותבת המון כמו שאת שמה לב (עבר עליי ערב וואו, אין לי מילים) (אייסמן יקירי יבין אותי) הדברים בסופו של דבר הם מאוד פשוטים - תפתחי את עצמך לעולם של מודעות, תקראי ספרים, תחפשי באינטרנט, יש לך המון סרטים של ביירון קייטי ביו טיוב, וגם אנתוני רובינס והם מדהימים. יש גם אתר בשם שמיים יש שם הרצאות של יהדות מדהימות (ממליצה על הרצאה בשם "אהבה" של הרב יובל דיין) בקיצור, גם האינטרנט וגם העולם בכלל שופע הזדמנויות. תראי אם לא היית כותבת פה, לא היית מגלה את כל זה. אז קדימה, האחריות היא עלייך. בהצלחה. ואם את רוצה עזרה\תמיכה\וואטאבר.. תכתבי לי במסרים. בכיף. אחלה שבוע. אייסמן אוהבת אותך.