התייעצות

SPEiDy

New member
התייעצות

היי אני וחברה שלי כל הזמן רבים בגלל ענייני אי וודאות ושינויים של תוכניות... אני תקליטן והיא עובדת בכל יום , ואני רק בסופי שבוע כשיש אירוע כלשהו לפעמים אנחנו קובעים משהו לעוד שבועיים ואז שבוע לפני מה שקבענו נכנס לי איזה ארוע לסופ"ש והיא משתגעת ומתעצבנת שזה קורה... ולא מבינה את הצד שלי ושאם אני לא אעבוד לא תהיה לי הכנסה בעיקרון אנחנו כל השבוע נפגשים כל יום כמעט, ומאוד אוהבים ומסתדרים ... יש לכם רעיונות לזה?

אייבורי

New member
להחליף אותה

לאחרונה אני שם לב שהמילה אוהבים היא מילת סתרים אנשים מתארים התנהלות, אגואיסטית אטומה הזויה אחד כלפי השני וחותמים זאת באמירה אנחנו אוהבים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש לי יש לי

כשיורים במטרה נעה (ברווז, צלחת, טיל או מטוס) - אף פעם לא מכוונים לאן שהמטרה נמצאת באותו רגע, והסיבה ברורה: עד שהכדור יגיע למטרה, המטרה כבר לא שם. לכן צריך לכוון הלאה ממנה, למקום אליו היא תגיע בעוד רגע. ביחסים יש משהו דומה: לא מטפלים בסימפטום שעליו יש תלונה, כי ברוב הגדול של המקרים, זאת בכלל לא המטרה האמיתית. מה שאני אומר, בעצם, זה שאם היא מתלוננת שאתה מבטל תכנית בגלל שקיבלת עבודה, בעצם היא מתלוננת בכלל על משהו אחר. אלא שהמשהו האחר הזה, קשה לה להגיד אותו, או שהיא כבר אמרה הרבה פעמים ואתה לא התייחסת. איך אני יודע? (א) מנסיון. ו(ב) בגלל שההגיון הבסיסי הזה שאתה צריך להתפרנס הוא כל כך בסיסי שאפילו היא מבינה את זה, בלי שתסביר מאה פעם. אז למה היא בכל זאת עושה את זה? בגלל מה שהסברתי להלן. לכן הפתרון הוא: לברר מה באמת מפריע לה, ושם לתת תשובה. אולי אתה לא מספיק עוזר לה בבית. אולי אתה לא מספיק סבלני. או השד יודע מה. אם היא חשובה לך, תחשוב, תחקור, ותמצא. אבל אם רק תמשיך להתווכח על הנושא הנ"ל, לא תוכל בכלל לפתור את זה, כי הברווז פשוט לא שם...

TheVillageIdiot

New member
תפסיקו לקבוע.

זה נורא מעצבן ומאכזב לקבוע משהו ואז לבטל, במיוחד כשזה סדרתי. תקבע רק כשאתה יודע ב99% שזה באמת באמת יקרה. עדיף להפתיע אותה מאשר לאכזב.

לא לתכנן

תוכניות 'ארוכות טווח' - רק לשבוע הקרוב, אחרי שיש סידור עבודה, לצ'פר אותכם במהלך השבוע, כשאתה יותר יציב בלו"ז. במקביל לדבר, לדבר, לדבר - בנועם. לך תדע - אולי בתחושה שלה כשאתה מבטל משהו שקבעת איתה, זה מרגיש לה שביטלת אותה, ולכן התרעומת. היא כנראה מאלה ש'ננעלים' על היעד ויהי מה, וקשה לה עם שינויים <מי הזיז את הגבינה שלי>. ברגישות ובנחישות

למעלה