התייעצות

האווז1

New member
התייעצות

שלום. נשוי כמה שנים בודדות+1. לאחר סיכסוך ארוך, כעת מנסים"שלום בית". אין בנינו התנהלות כספית משותפת מאחר ובסיכסוך(שהיינו אמורים להתגרש)הפרדנו חשבונות והתחיבויות. לאחרונה שאלתי לגבי גישור שיהיה אמור להיות בעת הסכסוך ושאני הייתי אמור להגיע איתה, שלא הייתי בקשר בגלל הסיכסוך(ואני הכנתי לה כתב תביעה התייעצויות עו"ד וכו..). היא אמרה לי שהיא פוצצה את הגישור ושאמור להיות משפט, אח"כ שהיה גישור והיא קיבלה את ההצעה הראשונה(11במקום20שמגיע לה ושבגלל זה החלטנו להגיש ת'תביעה?!!) ענתה די בלחץ משום מה?!. אחרי חודש:שאלתי בנימוס:מה הסכום המדויק שקיבלת?ענתה11,600. היה נראה לי מוזר וביקשתי אם אני יכול לראות את הפס"ד?בוודאי. למחורת התקשרה אליי ואמרה שהיא רוצה להתוודות:היא קיבלה 4,000יותר. בכל זאת,ביקשתי לראות את הפס"ד? אמרה שהוא אבד,ביזבזתי את כל הכסף!. אמרתי לא דחוף שתוציא מהאינטרנט או שתוציא תדפיס מהבנק על ההפקדה..ושלא מענין אותי הכסף שיש לה,שהזכרתי את זה אחרי שבוע היא כעסה"מה אתה בוחן אותי..." אחד הסיבות לסיכסוך בנינו זה חוסר אמון והיא מודעת היטב מה מצב האמון שלי בה(כי היו כבר מקרים של שקרים..) ומצב היחסים וכמה זה קשה וארוך לפתח משהו אינטימי ושאנחנו עובדים על זה עם מטפל.. אני רוצה להבין מאיפה התנהגות כזאת נובעת? אם אפשר לטפל? איך? ובכלל מה אתם חושבים?(מבלי לדעת את כל הפרטים הקשר ואם זה משנה בכלל?)

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה זה חשוב עכשיו מאיפה היא נובעת?

למה אתה לא שואל מאיפה ההתנהגות שלך נובעת? יש ביניכם משבר אמון, אז יש משבר אמון. הפרדתם חשבונות, והיא מתנהלת עכשיו בנפאד ממך. זה משהו שאתם יחד יצרתם. אם אתם עכשו בטיפול זוגי, דבר על הכל שמה. מה אתה מחפש פה בדיוק, שאין בטיפול?

אממממ זה נובע אולי מזה שהיא בזבזנית?

אולי זה בשביל הסמים? חח סתם... מאיפה אנחנו אמורים לדעת??? תשאל אותה את זה...

נומלה

New member
הפרדתם חשבונות

אז למה אתה עדיין מנסה לנהל אותה? אולי אחת הסיבות לסכסוך שאתה לא מסוגל להרפות ולתת לה להתנהל בלי ההוראות שלך איך היא צריכה להתנהג? בקיצור אתה דוחף אותה לשקר בהתערבותך הבוטה בענינים שלא שלך יותר. שחרר. לא כסף שלך. אל תתערב. גם אם היא לא מספיק אסרטיבית להגיד לך את זה בצורה בוטה זה מעורר נוגדנים. שקר זה סוג של מגננה.

אייבורי

New member
חפרן בלתי נלאה

הפרדתם חשבונות, אז תשחרר אותה. אבל האף הארוך שלך נדחף לה לחשבון, היא מסיבותיה שלה מנסה להסתיר <במקום לטרוק לך את הדלת על הפרצוף> אתה ממשיך לחפור היא ממשיכה לשקר עד שהיא מתעצבנת ואתה מתרגז לדעתי תוכלו להמשיך כך עוד הרבה הרבה שנים

למעלה