התייעצות

סאלי25

New member
התייעצות

אני וחבר שלי ביחד כבר שנה ו4 חודשים. שנינו בני 23. זה קשר ראשון שלי ולכן היו לנו קצת קשיים בהתחלה, אבל לאט לאט למדתי, ולאחר מכן היתה לנו תקופה שהכל היה כל כך כיף, רצינו להיות ביחד כל הזמן והייתי כל כך מאושרת להיות איתו... ועכשיו יש הרגשה שזה קצת ירד, כאילו זה כבר לא כזה מרגש, אנחנו רגילים להיות ביחד הרבה אך זה פחות חשוב לי מאשר שהיה פעם.. זה מתבטא גם בסקס, יש לי פחות חשק לעשות את זה ולעיתים אני עושה את זה רק בשבילו ... אציין שהוא מבחינתו מאוד מעוניין בכך ורוצה כל יום. יש לי הרגשה כזאת שאני כאילו מתפשרת כי אין לו גוף כמו שהייתי רוצה, ומרגישה פחות משיכה אליו, אני חושבת שאולי מגיעה לו מישהי שתרצה אותו כמו שהוא רוצה אותי. מצד שני אני מאוד אוהבת אותו וכל פעם שאני חושבת על זה שאולי ניפרד אני פשוט מתחילה לבכות... קשה לי לחשוב שהוא לא יהיה בחיים שלי, אני כן אוהבת אותו ואכפת לי ממנו אך הרבה דברים בו מפריעים לי , יש לנו הרבה ריבים לאחרונה, ואני מתחילה לחשוב שאולי לא באמת יהיה עתיד לקשר הזה. מה אתם מייעצים לי לעשות?

BlackUnicorn

New member
שאלת הכוונה -

כשאת אומרת שכשאת חושבת על זה שאולי תיפרדו, את מתחילה לבכות כי את חושבת על כך שהוא לא יהיה בחיים שלך - מה בדיוק בזה גורם לך לבכות? או במילים אחרות, האם את הופכת את הרעיון של הפרידה לרעיון רומנטי-דרמטי לפיו אם תיפרדו העולם יקרוס? האם את חושבת שאם תיפרדו את עלולה להישאר לבד? לא למצוא מישהו אחר? מהי הסיבה לבכי או הקושי הזה? האם הוא רציונלי או שהוא בא סתם מבפנים, מתוך דרמטיות / מה שראית בסרטים / מה ששמעת מחברות וכו'?

שילה1

New member
איזה גוף היית רוצה שיהיה לו,ואיזה יש לו?

האם הבעייה היא שאינך נמשכתאליומבחינה מינית?נראה לי שזאת ניסית להסביר.אם כך הדברים- הם לא ישתנו ,ובעתיד-המצב רק יקצין. את צעירה עדיין,וקצת מוקדם להתחייב. על כן-הסיקיאת את המסקנות .

סאלי25

New member
יש לו גוף רזה, שחיף..

ואני הייתי מעדיפה יותר שיהיה לו גוף עם שרירים.. חוץ מזה למשל שיש תספורות / כאשר מגולח בפנים , שפחות אוהבת איך שהוא נראה..

סאלי25

New member
זה לא שאני חושבת שהעולם יקרוס..

פשוט שהוא חשוב לי ושלא הייתי רוצה לאבד אותו.. וגם לא רוצה לפגוע בו..

BlackUnicorn

New member
בקיצור, את לא אוהבת אותו, סתם מרחמת עליו

ואין לך כוח לפרידה, זה חבר ראשון והכל נראה נורא דרמטי. תמשיכי הלאה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שתי אפשרויות

שאלת המתפח היא: האם את נמשכת קצת פחות, או שאת בכלל לא נמשכת. בואי נפריד את שני התרחישים. אם זה רק קצת פחות, אז זה נורמלי וקורה לכל זוג אחרי זמן מה (שנה ומשהו זה בהחלט הזמן שזה יקרה). במצב כזה, גם המשיכה שלו אמורה לרדת, אבל מאחר ואת כבר רוצה פחות ממנו, אז הוא נאלץ לרדוף אחריך, וזה לכשעצמו מחזיר לו את המשיכה והעניין... בתסריט הזה בהחלט כדאי להשאר ביחד, כי יש לכם גם אהבה, גם קשר טוב וגם משיכה מינית (כאמור, זה התנאי הבסיסי). לגבי עוצמת המשיכה, הזמן כן יכול להגביר חזרה את ההנאה המינית בכך שאתם מכירים יותר טוב אחד את השניה ויודעים לספק אחד את השניה הרבה יותר טוב מקודם. בתסריט השני, שבו את כבר לא נמשכת אליו, או שהמשיכה מועטה מדי, אז לאור גילך הצעיר, והעובדה שאין לכם ילדים, כדאי להפרד - למרות כאב הלב. את צריכה להכיר עוד גברים, שזה אומר להכיר את עצמך בכל מיני מצבים. אין מה למהר לחופה. אם את איפה שהוא באמצע בין השניים, ולא יודעת מה להחליט - אז יש התלבטות אמיתית, שרק הזמן יבהיר אותה. אם כן, תכתבי את זה פה וננסה להתייחס. מריוס

מריוס זכריה

Member
מנהל
אוי! את הכי חשוב שכחתי!

אל תשכבי איתו ל-ע-ו-ל-ם בלי שיש לך חשק באותו רגע. אם הוא לא הצליח לגרות אותך, להביא לך את החשק - את לא עושה את זה! למה? כי מין ללא רצון אמיתי הוא סוג של אונס בהסכמה, והוא הורג את מה שנשאר מהמיניות, הורג את הקשר ועושה לך צלקות נפשיות שיעשו לך הרבה צרות בהמשך - גם אם כרגע את לא מרגישה בזה וחושבת שהכל בסדר. זה ממש לא! לא שווה לקנות "שקט" תעשייתי במחיר הנורא הזה. עדיף שהוא יתוסכל, ואת תסבלי את התסכול המיני שלו, מאשר שתשכבי ללא חשק. אם הוא לוחץ בכיוון הזה, למרות התנגדותך - זה סימן ברור שצריך לפרק את החבילה. ראי הוזהרת! מריוס

סאלי25

New member
קודם כל תודה על תגובתך,

עכשיו, בקשר לתגובה הראשונה, אני חושבת שזה איפשהו באמצע.. הבעיה שהמשיכה אצלי זה משהו שמשתנה, אז אני לא יודעת... ובקשר לתגובה השניה: העניין זה שלי יש הרבה פחות חשק מאשר לו.

seeyou

New member
את זוכרת סיפורי ילדים?../images/Emo8.gif

המבוגרים נמנעים מלספר את האמת רוב הסיפורים לילדים הסתימים ב-חתונה כמו באגדות עם עושר ואושר..... את בגיל 23 היית אמורה לדעת ש: -בהתחלת כול קשר(בגלל ההורמונים) רצינו להיות ביחד כל הזמן
-לאחר זמן מה(שנה+4
)יש הרגשה שזה קצת ירד
-כבר לא כזה מרגש - יש לי פחות חשק לעשות את זה ולעיתים אני עושה את זה רק בשבילו -תלמדי את המשפט הזה מאחר והוא יהיה בתוקף כול החיים
-הוא מבחינתו מאוד מעוניין בכך ורוצה כל יום.
?-תלמדי קצת אנטומיה ותביני (אולי) למה הוא צריך את זה בתדירות גבוה ממך. -יש לי הרגשה כזאת שאני כאילו מתפשרת כי אין לו גוף כמו שהייתי רוצה
-תקשיבי טוב-לגבר שיש לו "גוף" כמו שהיית רוצה יש תור שמתחיל באילת
בסיכום לדעתי,את עדיין ילדונת שמחפשת הרפקאות מיניות כפי שרואים בסרטים יוסי המחשבות שלך הם גם של רוב המשים שכבר התחתנו ויש להם ילדים

את צריכה לחשוב אם טוב לך איתו,

האם הוא מתייחס אליך יפה, בכבוד. אם התשובה לכל אלו כן אז להשאר איתו. משיכה יורדת עם הזמן, ככה זה בחיים.

tapuznik

New member
לדעתי זה יותר פשוט

קשר ראשון, אין לך נסיון! את לא יודעת מה מרגישים, מה עושה הזמן, איך להתמודד ולמה להשוות. אני חושב שתני לזה קצת זמן לראות מה את מרגישה ואם זה עדיין לא יהיה זה, קחי הפסקה או בכלל פרידה. לא נמשכת- זה רק יכול העיב ולהפוך לדחיה שתלך ותגדל וחבל, מתישהו גברים "לטעמך" תמיד יגרמו לך לפנטז (ואולי יותר) ולהשוות מה שמוסיף על תסכול והריחוק. לא חייבת למצוא מיד מישהו אחר, תני ללב להרגע מהפרידה, גם מסכים עם זו שאמרה שרעיון הפרידה הוא דרמטי בענייך ויותר קשור אלייך מאשר אליו ולקשר בכלל. בכל מקרה אני לא מתלהב באופן כללי מהתקבעות לקשר הראשון לתמיד, אלא אם כן זה פשוט זה והכל זורם ונעים. אם הוא זה שלך, את תעשי את כל הדרך, תרכשי נסיון, תתבגרי מעט ודרכיכם תיפגשנה שוב. לא טוחנים קשר רק בגלל שעצוב להיפרד.

סאלי25

New member
תודה על התגובה, אני בינתיים עוד נותנת קצת זמן

כרגע אנחנו נפגשים כמעט כל יום, ודיברתי איתו ואמרתי לו שאני רוצה שניפגש קצת פחות, כדי שאני אתגעגע קצת יותר, הוא בינתיים די נעלב, אני מקווה שזה יעבור לו. וחוצמזה אני אמשיך לחשוב על זה עוד קצת, אני מקווה שאני אגיע להחלטה.

czar

New member
בלי משחקי ילדות

תבכי ותפרדי, בגיל שלך אין שום סיבה שתהיי במקום שאת לא מרגישה שם מליון אחוז וטונות של משיכה, זה מה שהייתי מייעץ לבת שלי (אם היתה לי) או לבן שלי במצב דומה. עדיף היום מאשר עוד 10 שנים, אין שום סיבה להתפשר בגילך.

אייבורי

New member
לקחת כדור סגול\ורוד

כנגד סכיזופרניה. כן אהובת לא אוהבת, בוכה לא בוכה באמשלך, תתבגרי

למעלה