התייעצות.

SpiritCrusher

New member
התייעצות.

צהריים טובים, אני בן 22 מאזור השרון, לא בטוח האם זה המקום - ולכן מעוניין להתייעץ. אני עובד כרגע בעבודה קבועה, כבר מעל לשנה, במקום שהגעתי עליו כמה חודשים לאחר השחרור מצה"ל. אני מתכנן, ככל הנראה, טיול ארוך של כמה חודשים, שאמור לצאת לפועל בעוד כחמישה-שישה חודשים. אבל, וכאן אתם נכנסים לתמונה - אני מרגיש שאולי אני מפספס את הרצונות האמיתיים שלי. אני מרגיש בחיים בכלל, ובנק' זמן זו בפרט, שאני לא ממש יודע מה אני רוצה מהחיים. לא בבת-זוג (כרגע יוצא עם מישהי שאני לא ממש יודע מה אני מוצא בה.. אבל היא שם), לא בעבודה (שאני נשאר בה בגלל תנאים מעולים), ולא ביעד לטיול כלשהו (שבחרתי בו בסוג של "ברירת מחדל" - דרום אמריקה - פשוט כי זה נשמע טוב וכך סיכמתי עם השותף לטיול שהוא חבר). גם בלימודים שאני מקווה להתחיל בשנים הקרובות, אני לא ממש יודע מה אני רוצה מעצמי. אני מניח שזה סוג של חיפוש שהרבה, ואולי כל, הצעירים עוברים - אבל אני מרגיש שאצלי זה סוג של מאפיין בולט - לא ממש לדעת מה אני רוצה, מה אני מחפש. בנוסף, אני מרגיש שאולי קיים אצלי סוג של חוסר בטחון בסיסי, שבוודאי לא תורם להגשמה של הרצונות שלי. פרט נוסף, שלא בטוח שיש לו משמעות אבל אציין בכל זאת - אני נפגש עם פסיכולוגית, כבר כשלושה-ארבעה חודשים, לטיפול בהתקפי חרדה קלים. האם אתם חושבים שיש לי מקום לפנות לאימון אישי כדי להתמודד עם הנושאים הללו, ולשפר את הבטחון העצמי? תודה מראש :)

bridges

New member
כיוון לחיים

שלום רב לך, אני בהחלט חושב שתוכל להיעזר באימון אישי על מנת לגלות את הכיוון שלך בחיים. נראה לי שמה שקורה לך היום זה שישנם חסמים שמונעים ממך להסתכל על מה שאתה באמת רוצה להיות בחיים ומה הייעוד שלך בכלל. עבודה עם מאמן אישי (או כמובן מאמנת אישית) תאפשר לך להסיר את אותם חסמים. פיקאסו אמר פעם "אני לא מחפש, אני מוצא" אתה רוצה לקחת את האמירה הזאת לחיים שלך. לא משום שזה לא נכון לחפש אלא פשוט שלפי דבריך נראה שלך אישית זה מתאים למצוא. כמובן שהעבודה עם מאמן לא מחליפה את הטיפול הפסיכולוגי שאותו אתה עובר וחייבת לקרות בידיעת הפסיכולוגית שלך. רונן

היי לך

ספיריט קראשר היקר. בהחלט זה שלב טיבעי בהיתבגרות להיתבלבל קצת ולגבי מציאת הקריירה שלך או התחום הלימודי האימון אישי יכול לחסוך הרבה שנים של ביזבוז זמן בהיתברברות על דברים שלא יובילו לשום מקום , הרי זו תופעה נפוצה של חבר'ה צעירים שבוחרים נושא לימודי ורק לפני סיום התואר מבינים שזה לא מה שהם רוצים... לכן זה יעזור לך בתחום הזה ויחסוך לך הרבה זמן וכסף כי אני רואה בהחלט חוסר ודאות בבחירות שלך. בהצלחה רבה

idan178

New member
SpiritCrusher

היי SpiritCrusher רשמת כי אתה מרגיש שאתה מפספס את הרצונות האמתיים שלך - אז יש לך רצונות?אם לא היו לך רצונות היית מרגיש שאתה מפספס את הרצונות שלך? אתה עוצר ושואל מה הדרך שלך ואיך אתה הולך לקיים אותה- אתה בן 22 אגב אנשים שמעולם לא עושים את זה אתה מגלה אחריות ובגרות כלפי חייך באשר לשאלתך - -האם אתה חושב שיש לך מקום לפנות לאימון על מנת להתמודד ולשפר את הביטחון העצמי שלך? -אימון הינו תהליך המקיים חקירה עצמית ,התבוננות ,חשיפת חוזקות והתמודדות עם "מעכבים" בחייך ,האם זה מתאים לך? שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר (-:

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חיפוש וסבלנות

בגיל 22 זה די טבעי לא לדעת בדיוק מה אתה רוצה. חלק מהגילוי מה אתה רוצה צריך להיות דרך התנסות וטעימה. יש דברים שבאמת קשה לדעת עדיין אם הם מתאימים או לא. אז אימון יכול לעזור, בעיקר כדי לפתח תהליך של התבוננות פנימית, ניסוי וטעיה. איך זה יהיה עבורך לומר לעצמך - אני בתהליך של חיפוש, אני עוד לא יודע?

orpazn

New member
ואני רוצה לחזק ולעודד

היי מאין השם המעניין? האם זה אומר משהו על הבחירות שלך? בוא נבדוק מה אתה כן יודע ועושה: אתה אחרי צבא אתה עובד ואפילו במקום מעולה. בחרת לטייל בעולם לפני הכל. ויש לך חברה עד כה רק בוקרות. בחרת ואתה עושה תתפלא יש הרבה בני גילך שלא יכלו לסמן וי על כל 4 הדברים שציינת! שחרור מ 3 שנים של מסגרת צבאית לא דבר של מה בכך, לפני כן היה תיכון על כל המחויבויות שלו שלא תמיד קלות לנו..ולמעשה היית במסגרת מוכתבת עד סיום הצבא. והנה אולי לראשונה אתה בוחר: עבודה, חברה, לטייל.. נפלא! תמיד יש מקום לשיפורים ותמיד כדאי לשקול החלטות על צומת דרכים מרכזי כמו למשל כוון של קריירה ולימודים ולכך רצוי להגיע מגובשים אחרי שיקול ובדיקה מעמיקים. אני מקווה שקבלת עידוד מדברי תמיד טוב להתאמן לפתח יכולות ולשדרגם רק אתה עמוק בפנים יודע מה מתאים לך. אשמח להמשיך ולעודד נירה

SpiritCrusher

New member
תגובה.

קודם כל - תודה לכולכם על התגובות והעידוד! אגב, מקור השם (הכינוי) הוא בשיר שאהבתי לפני כ-7 שנים, בתיכון, כשנרשמתי לתפוז. אין משמעות מיוחדת לעניין :) ברור לי שהמקום שאני עומד בו היום הוא נורמלי. לא חשבתי לרגע אחרת. אני מודע להתלבטויות ולמחשבות שעוברות אצל כל או רוב החבר'ה בטווח הגילאים הזה, שבו מתחילים באמת את החיים. חשבתי על האימון מתוך מקום של שיפור עצמי, בעיקר על נושא של לדעת לבחור ולעשות את מה שעושה לי טוב ונכון בשבילי. מבחינת בטחון עצמי - אין לי בעיה ממשית כזו. אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל בסה"כ אני בחור עם בטחון, כריזמטי, יודע (ואוהב..) לדבר ולתקשר עם אנשים, שירתתי בצבא כמדריך של חיילים בקורסים - עניין השיפור שדובר עליו הוא איזשהו חיזוק של אמונה ובטחון עצמי פנימיים יותר, אמונה ושלמות עם הדרך והבחירות שאני עושה כבן אדם. ז"א, בסה"כ אני מרוצה מאוד מהחיים (טפו טפו טפו), אבל לעיתים מרגיש שחסרה לי איזשהי השלמה פנימית עם הדברים והחחלטות שאני מקבל בחיים, כנ"ל לגבי הבטחון העצמי - איפשהו בפנים אני מרגיש שהוא לא 100% "אמיתי". וגם - ועל זה לא חשבתי עד רגעים אלה ממש - אני מרגיש שלפעמים יש לי הערכה עצמית נמוכה, שמתבטאת בעיקר במימד הפיזי - הייתי ילד ומתבגר שמנמן, עד היום עובד קשה להוריד את סימני התקופה ההיא, ולא מרגיש שלם עם עצמי מבחינה פיזית. לא חשבתי שההודעה הזאת תתארך כל כך, אבל זה מה יצא
שוב תודה.

wedplan

New member
יש משהו מיוחד בנקודה שאתה נמצא בה

הי לך, ראשית זה הזמן שתוקיר את כל מה שיש לך, זוגיות, עבודה, אפשרות לצאת ולטייל בחו"ל. מה אפשר לך להיות בכל הדברים האלה? אני מבין ממה שאתה כותב, שהיית רוצה זוגיות נכונה יותר עבורך. אני מבין שהיית רוצה מקום עבודה , שיאפשר לך את התנאים המעולים, שיש לך עכשיו ובנוסף משהו אחר? מה זה? אני מבין שהיית רוצה יותר לדעת על יעדים בחו"ל ככה, שתוכל לקבל החלטה על יעד לטיול שלך, מבלי שתרגיש ברירת מחדל. אתה מקסים, בכמה שאתה ממוקד במה שאתה רוצה. בוודאי שאימון אישי יוכל לסייע לך לראות תמונה מאוד ברורה של הזוגיות הנכונה לך, הקריירה הנכונה עבורך , והיעד שיעשה לך וואו.

zerez

New member
בילבול

קראתי את מה שכתבת ואת התגובות הטובות שקיבלת, אתה נמצא במקום טוב, אתה מתחיל את חייך וכבר מזהה שאתה לא הולך אחרי הרצונות שלך ויש לך את הרצון והיכולת לחקור לתוך עצמך. אני הייתי מציע לך להסתכל לעתיד ולראות מה אתה רוצה לעצמך, איך אתה רואה את עצמך בעוד כך וכך שנים. זה יתן לך כיוון של מה שאתה רוצה לעשות. אימון אישי זאת בהחלט דרך מצויינת לחקור לתוך עצמך ולראות מה אתה רוצה.

sheqma

New member
המלצה - האוניברסיטה הפתוחה האינטרנטית

האוניברסיטה הפתוחה האינטרנטית נעים להכיר I-LearningGlobal-TV =>I.L.G נוסדה במרץ 2008! בעיקבות מפגש עיסקי של הצוות המייסד בו הוחלט להריץ את המייזם של לימודים אינטרנטיים בנושאי התפתחות אישית ועיסקית ע"י למידה של קורסים מקוונים ממיטב השמות המובילים בעולם בתחומם כמו ג'ים רואהן, לס בראון, זיג טיילור,ריצ'ארד פלינט, בוב פראקטור, ועוד שיקחו אותך יד ביד, צעד צעד, באמצאות קורסים בתחומים שונים לבחירה כגון מנהיגות, מוטיבציה והנעה עצמית, אומנות המכירה, נדל"ן, פיתוח כישורי חיים ובינאישיים, שיווק אינטרנטי, תקשורת ותקשורת בין אישית, זוגיות, הצלחה פיננסית, בקרת משקל, פיתוח יכולות כריזמטיות, אימונים לשיפור הזיכרון, אימונים מנטאליים להמנעות מעישון אכילת יתר ועוד התמכרויות, אורח חיים בריא ועוד כהנה וכהנה בזמך הפנוי ובשיתוף טכנולוגיה פורצת דרך והתוויית דרך למידה חדשה ויעילה של אנשים ברחבי העולם. ההנהלה המייסדת: + ביל רואלנד - מייסד + ג'ון מקלאוד - מנהל ראשי + בראיין טרייסי - ראש מחלקת הדרכה + טום מורפי – יו"ר וועד ייעוץ מה אנחנו מציעים: א. קורסי ווידאו באיכות HD עם חומרים מקוריים בתוספת ערוצי שידור. וגם, ב. ספריית ספרים אינטרנטיים להורדה אישית בתוספת מאמרים וחוברות עבודה אישיות. וגם, ג. קורסי שמע באייכות גבוהה ביותר ביחד עם ספרים וראיונות מוקלטים. וגם, ד. ייזמות עיסקית בינל"א מתקדמת והוגנת לאנשים מביני עניין בשיטת ה – ש.ר.ש. לאנשים מחוייבים עם רצון ויכולת שיווקית אינטרנטית, בהפצת ובשיווק האוניברסיטה לכמה שיותר אנשים ברחבי העולם...מאחר ויידע = כוח = הצלחה בחיים! אין צורך וניסיון קודם,לא משנה מי אתה, מה השכלתך, גילך או צבע עורך. משנה מאד, שאתה יודע היכן אתה נמצא היום ולהיכן אתה מכוון ורוצה להיות תוך פרק זמן שאתה תקבע, מתוך השגת מטרותיך האישיות והאירגוניות. הרצון עליך ההדרכה והליווי עלינו. לפרטים: שיקמה שיווק ושירותים אייל ברוך 04.9897371 skype: sheqma58 [email protected] www.ilearningglobal.biz/moshiko www.ilearningglobal.tv

למעלה