התייעצות..

ta212

New member
התייעצות..

אני וחבר שלי יוצאים כבר 9 וחצי חודשים. בזמן האחרון היו הרבה ריבים.. בעיקר על דברים שביקשתי והוא לא עשה למרות הבטחות חוזרות שהוא ידאג להתנהג אחרת.. היום שאלתי אותו אם הוא בכלל רוצה להמשיך בקשר, הוא ביקש זמן לחשוב ואני הכרזתי שאני לא מתכוונת לחכות הרבה זמן לתשובה. אחרי שעתיים התקשרתי אליו דיברנו, והחלטנו לסיים את הקשר. כמה זמן אחרי שלחתי לו הודעה שמפריע לי שדווקא על הריב הזה אנחנו ניפרד ואני חושבת שצריך לנסות עוד פעם.. הוא התקשר אליי והציע "הפסקה".. לא יוצאים ולא מתחילים עם אנשים אחרים אבל גם לא מדברים בנתיים אחד עם השני.. קצת מנוחה.. יש לי איזשהו חשש שגם ההפסקה לא תעזור... ואני עדיין לא רוצה לסיים את הקשר.. מה לעשות?

אני חוששת שהבחור החליט להפרד ממך

תעברי הלאה, זה מה שהבחור ביקש, זה מה שהוא רוצה ואני חוששת שלא משנה מה תעשי, זה לא יעזור..

chenby

New member
מה לעשות?

להפסיק לדחוק בו. גם עכשיו לתת לו את הזמן והשקט שהוא צריך, ולהתגעגע.. וגם אם אתם חוזרים - להפסיק לדחוק בו להשתנות בשביל שאת תרגישי טוב. תמצאי דרכים להרגיש טוב מבלי שאחרים יצטרכו להשתנות בשביל זה. כי הוא אותו אחד שהתאהבת בו, רק דברים שלא מזמן אהבת, עכשיו מפריעים לך ואת מבקשת ממנו להתנהג אחרת. ויקירתי, את לא באמת יכולה לשלוט באיך אחר יתנהג, אז מראש אל תנסי לשנות אחרים. את כן יכולה לשנות את ההסתכלות שלך על מה שמפריע לך ומתוך הסתכלות אחרת, את מרגישה למצב אחרת, ומגיבה אליו אחרת.. ואז את גם תקבלי תוצאה אחרת.. ככה זה עובד. מה שבטוח זה שבלחץ הדברים מתפוצצים.. והנה את עדה לזה. אז עכשיו להרגיע, לא לסמס, לא להתקשר, לתת לו את המרחב שהוא צריך. הוא יתקשר אלייך אל תדאגי. בינתיים תמצאי דברים שאת יכולה לעשות שמשמחים אותך ומקדמים אותך בלי קשר לזוגיות.. ודאגות, תשאירי בצד.. או שהדברים יסתדרו או שלא.. הדאגה גם ככה מיותרת במקרה הזה..

seeyou

New member
"דווקא על הריב הזה אנחנו ניפרד"?../images/Emo4.gif

יש פיתגם שאומר:"הקש ששבר את גב הגמל."
ייתכן שהוא רצה לעשות את זה מזמן בגלל סיבות אחרות אך לא מצא "הזדמנות". ..."היו הרבה ריבים.. בעיקר על דברים שביקשתי והוא לא עשה "- אני אגלה לך סוד-גברים הם ייצורים שלא אוהבים לעשות מה שאומרים להם- אם את "נשית" מספיק את תגרמי לו שהוא יעשה את הדברים בגלל שהוא רוצה ולא בגלל שאת אומרת לו.
..." הוא התקשר אליי והציע "הפסקה".. לא יוצאים ולא מתחילים עם אנשים אחרים אבל גם לא מדברים בנתיים אחד עם השני.. קצת מנוחה.." זה משחק ששייך לגן ילדים או שנמצאים בקשר למרות חילוקי הדעות או שנפרדים תמיד יהיו מכשולים בזוגיות. אתם לא חייבים לחשוב אותו דבר,או להסכים על כול דבר-לכול אחד יש אישיות שונה. השאלה היא מה כול אחד רוצה-מצפה מהמערכת הזאת יוסי

למעלה