התייעצות

g a l i 2 6

New member
התייעצות

שלום לכולן מחר אני אהיה במרפאה ורציתי לשאול האם לדעתכן אני צריכה להביא איתי את כל הסיכומים של הטיפולים? האם זה רלוונטי לסוריאנו? מזכירה שאני אחרי 3 טיפוליים טריים של i.v.f ו2 מוקפאים ואחרי חודשיים של דיכוי עם לוקרין שעבד רק חודש וחצי וכעת בדיכוי עם גלולות כי יש ציסטות חדשות מעבר לציסטות של האנדו הווה אומר הגוף לא מוכן עדיין לטיפול הבא אשמח לתגובתיכן

זואילי

New member
כן, למה לא?

לי יש קלסר אנדו וקלסר טיפולים. וכמובן יש בעיית זיכרון. אז אם עולה פתאום שאלה על הטיפול - טוב שיהיו לך העתקים מהטיפולים. 2 הקלסרים האלה הולכים איתי לכל מקום, מלבד למעקבי זקיקים.

לאיזו שעה את מוזמנת?

אני מחר שם ומוזמנת ל9:30, למתי את? אולי נתראה? בקשר לבדיקות: בהחלט כן!!! תביאי איתך הכל כל דבר שאת חושבת כי זה מאד רלוונטי, וחוץ מזה יש להם שם נטייה משונה מאד לאבד את התיקים של המטופלות שלהם, זה קרה לי בפעם שעברה ואני הלכתי וצילמתי את מה ששיינמן רשם לי. בקשר לסוריאנו: חגית התקשה אלי היום להזכיר לי את התור ואמרה שסוריאנו לא נמצא ושיינמן יהיה במקומו. אגב, אישרו לך ט.17? לי עושים בעיות.

g a l i 2 6

New member
אני מוזמנת ל13:00 ועדיין

אין לי טופס 17 אבל אני מקווה שעד מחר יהיה לי באיזו קופה את? איזה באסה שסוריאנו לא יהיה מחר אני לא מכירה את שיינמן בכלל

לפעמים שינוי יכול להיות לטובה ../images/Emo13.gif

חבל להיות מקובעים רק על רופא מסויים (אומרת מישהי שהייתה גם כן מקובעת על רופא מסויים ולפני שבוע התברר שניתן בהחלט לסמוך באותה מידה ואף יותר על רופא אחר).

g a l i 2 6

New member
מייקי, איך את מרגישה?

אם אני שומעת את זה ממך אז כנראה שיש אמת בדבר... אני יודעת שכולם מקצוענים שם, הרי אני בעצמי אמרתי לך ששטוקהיים וזולטי מצויינים ואף מקסימים פשוט מלא זמן לא הייתי במרפאה ולהיות אצל רופא חדש זה נראה לי להתחיל מהתחלה את הכל ולכן אני כבר לא מתלבטת מה להביא איתי פשוט אקח את כל הקלסר שאגב אצלי הוא עדיין יחד (אנדו+i.v.f)

אני בסדר ../images/Emo13.gif

מחלימה לאט לאט. אצלי גם אם כל פעם הייתי נכנסת לאותו רופא הוא תמיד היה קורא את כל התיק מהתחלה (אף פעם לא זכר לבדו). אז נראה לי שהמבחינה הזו זה לא משנה... זו רק הרגשה שלך. עדכני איך היה

g a l i 2 6

New member
עדכונים טריים

אז הייתי היום אצל שיינמן הוא אכן סבלני, נחמד ועדין בבדיקה שזה לא פחות חשוב ולסיכומו של עניין : שטוקהיים (דרך מכבי) ראה מלבד הציסטות וההידבקויות של האנדו ממצא חדש וחשב שמדובר או בנוזל בין ההידבקויות או בציסטות רגילות רבינוביץ היה בטוח שמדובר בציסטות ושיינמן אומר שזה גם וגם יש גם נוזל באגן וגם ציסטות בצד ימין הוא ממליץ על זריקה נוספת של לוקרין אבל בכל מקרה הוא יעלה את התיק שלי לישיבת צוות בשבוע הבא ואז אתקשר והוא יגיד לי מה הוחלט בינתיים אני על גלולות ומחר אני אצל ד'"ר וייסמן (רופא פריון מהקופה שמבין גם באנדו, לפחות כך אומרים...) שהזמנתי אליו תור לפני חודשיים וחצי ואז לא ידעתי באיזה מצב אהיה אז החלטתי לא לוותר על התור וללכת ולשמוע חוות דעת נוספת זהו בינתיים מי היה מאמין שאנחנו נהיה במצב שנשתוקק לחזור לטיפולים? ...ולא נותנים לנו.....

גם אני באתי לעדכן

טוב אז גם אני הייתי היום בתל השומר ולפני העדכון לגבי הכאבים: היום קמתי בבוקר וכאב לי מאד בצד ימין למטה וחוץ מזה שהרגל כבר כמה ימים פשוט הורגת אותי. עכשיו לעדכון: אצלי גזר הדין שונה בהרבה מגזר הדין של גלי. שיינמן הבאמת נחמד אמר שאין ברירה ואם אני רוצה להיכנס להריון עם תרומה או בלעדיה צריך ניתוח נוסף, כי הכל הכל דבוק שם אחד לשני ויש חשד למוקד בסיגמה, אז הסכמתי ויש תאריך 29.3 שזה 10 ימים לפני פסח ועד אז לוקרין. אגב, מה זה סיגמה? קשור לסיגמואיד? קשור לרקטום? לכליה? אם מישהי תסביר לי אני אודה לה מאד כי כשעשיתי חיפוש בגוגל מצאתי רק חברת מחשבים בשם הזה, ונראה לי ש"חשד למעורבות סיגמה" לא קשור לחברת מחשבים. בקשר ללוקרין, אני צריכה לקחת עכשיו כי המכשפה לקראת הסוף, אבל עוד אין אישור רק היום כשחזרתי נתתי לרופא המשפחה את המכתב והמרשם והמזכירה שלו פיקססה לועדה וכשיהיה אישור יודיעו לי. מה דעתכן האם להתקשר מחר לעדכן את שיינמן או שלא צריך? חוץ מזה הוא רוצה שאני אעשה טרום ניתוח ב2.3 ולפני כן חוקן בריום מלבד כל הסט של הבדיקות וזו עוד בדיקה שאני אשמח לדעת מה היא. חוץ מזה גלי, נראה לי שאמא שלך נסעה איתי היום באוטובוס כי מישהי ישבה מאחורי ואני שמעתי אותה מדברת בנייד על סוריאנו ושיינמן וכשדיברנו התברר שלבת שלה יש אנדו' והיא היום במרפאה שאני חזרתי ממנה. זהו, עדכנתי, לחוצה אבל מקווה שיהיה בסדר סוף סוף, חייב להיות מתישהו.
נ.ב: בקשר לטופס, שלחו לי אותו למייל וראיתי את זה אחרי שחזרתי ושילמתי כבר. העניין הוא ששלחו לי אותו מודפס משמאל לימין, מחר אני אגש למשרד של הקופה (מכבי) לקחת את זה השאלה היא מה הלאה? אני נותנת את זה במרפאה בתה"ש ומקבלת חזרה את הכסף? איך זה הולך?

ממתינה

קודם כל שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות סיגמה הוא חלק מהמעי הגס, אצלי השחלה תמיד אוהבת להידבק אליו
. מוזר שהלוקרין מצריך ועדה, בכללית אין בעיה לקבל אותו מייד.

זואילי

New member
הוי, ממתינה קרעת אותי

עם חברת סיגמה. איזה שם מהתחת
המוני איחולי

מי רופא המשפחה שלך?

תראי אם מחר יש אישור ואם לא תעדכני את שיינמן שעדיין אין לך אישור.....ומתי הכי מאוחר אפשר להזריק.....בנוסף תאיימי על המזכירה שזה דחוף שתלחץ לקבל תשובה היום. חוקן בריום - מחדרים את החומר כדי לראות אם יש חסימה ובאיזה גובה היא......(מהטוסיק).....לא זכורה לי כסיוט ....סתם לא נעים. לגבי הטופס לא יודעת תמיד קיבלתי טופס בזמן תתקשרי למרפאה ותשאלי.

בקשר לרופא

רופא המשפחה שלי הוא ברוצקי במרפאה ברח' הבנים במרכז אגם. ראיתי באינטרנט על חוקן בריום, תודה.

g a l i 2 6

New member
איזה עולם קטן! זו אכן הייתה אמא שלי

היא סיפרה לי ששמעת אותה אומרת סוריאנו ומאז התחלתן לקשקש איפה את גרה? אני גם במכבי ולא ביקשו ממני אישור רק בבית מרקחת ביקשו את האישור של הרופא ואז חיכיתי כמה דקות שיהיה אישור גם של מכבי לדעתי כבר צריך היום להיות אישור, תתקשרי לברר

למעלה