התייעצות

דנית312

New member
התייעצות

אני רוצה להתחיל ללמוד רפואה משלימה ושמעתי שסמינר הקובוצים נחשב יחסית בטוח מבחינה להישאר פתוח וגם מבחינת מציאת עבודה אח"כ. זה באמת נכון? אני מריכה עזרה!!!

לא, זה לא נכון.

אני לא יודע מה רמת הלימודים שם, אבל כבר מזמן הפריטו את הקיבוצים, בחדר האוכל אתה משלם על האוכל והכביסה המשותפת זה כבר לא מה שהיה פעם. להישאר פתוח? תראי, יש שם את בוריס, מהנדס גרעין בדימוס ששומר בכניסה עד ארבע. ליתר דיוק, הוא סתם יושב שם בסככה, פותר תשבצים, לוגם אבסולוט ומנמנם. אחרי ארבע הוא הולך להשלים הכנסה בתור מאבטח בקניון, אז אני לא יודע אם נשאר שם פתוח או שסוגרים את השערים. מקסימום תעברי לצד השני של הכביש ותקפצי לקפיטריה באוניברסיטת תל אביב, שם נשארים עד יותר מאוחר. תוכלי לשתות הפוך לא רע ולעשות עיניים לחנונים חתיכים ממדעי המחשב, וככה אולי אפילו תתפסי את הגאון הבא שיפתח סטארט-אפ ויגלגל מיליונים - ואז באמת לא תצטרכי לדאוג למציאת עבודה. דרך אגב, מכללת לוינסקי להוראה זה גם לא רחוק משם, והמורות לעתיד ישמחו לארח אותך לא רק בסמינר קובוצים, אלא גם בסמינרים של שורוקים, חולמים, חיריקים וחטפים-סגולים. בהצלחה, מותק.

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif אכן תשובה ציונית הולמת ../images/Emo22.gif

ולכל מי שבת דודתו בדיוק במקרה לומדת שם עכשיו ונורא נהנית מהלימודים
, אנא אל תטרחי לספר על כך - אנחנו ממילא מוחקים פרסומות,

טאוֹ

New member
לימודים

שלום לך, לימודי רפואה משלימה דורשים השקעה של מספר שנים, סכום כסף לא מבוטל וכמובן משאבים נפשיים, מנטליים ושכליים. הבחירה שלך אינה מסתכמת רק בללמוד משהו מהנה אלא נגזרות ממנה גם ההשלכות שלה, כולל לקחת אחריות על חלק בתהליכי ריפוי של אנשים. זאת בהנחה שאת לא רוצה ללמוד רק בשביל ההעשרה וההנאה, שגם זה לגיטימי. אבל בכל מקרה מומלץ לא להסתמך על שמועות כאלה ואחרות, ובוודאי לא על פרסומים כאלה ואחרים. ממליץ לך לבקר במכללות, לדבר עם מורים, לבדוק לעומק את חומר הלימוד. במילים אחרות: את מחפשת מקום רציני, ולכן כדאי לעשות בדיקה רצינית. כאן בפורום יש אנשים שישמחו להמליץ על המקום שבו הם לומדים, או למדו, או מלמדים בעצמם. בפורום הפרסום אסור, ולכן את ההמלצות תקבלי במסרים, אם בכלל. בכל מקרה התייחסי להמלצות אלה כאל מידע חלקי ולא בהכרח אובייקטיבי, ובדקי בעצמך. כמקור מידע בפורום, את גם מוזמנת לקרוא את אוסף הקישורים בתור התחלה, המכיל מידע מגוון עבור אלה המתעניינים בלימודים בתחום. בהצלחה, בלימודים ובכלל.

dudusapir

New member
חשובים המורים

ביה"ס פחות חשוב. לצערי ביה"ס הגדולים לוקחים הרבה כסף מהתלמידים וללא הצדקה! יש לזכור שבגלל שרבים רצים ללמוד בביה"ס המוכרים אז הם עוזרים להצלחת האגו המנופח של ביה"ס האלו, וגם לא יורידו במחיר בגלל זה. יש להם עודף עבודה. תחשבו על זה!

למעלה