התייעצות

גל766

New member
התייעצות

אני מתלבט אם להוסיף שעור ג'אז אחד בשבוע לשעורי הקלאסי מה דעתכן?

ליאנההה

New member
ברור, אחרת מה שווה בכלל לרקוד קלאסי? ;)

בשיעורי קלאסי אני נהנית, אבל השיעורים שבאמת מזכירים לי למה אני כ"כ אוהבת לרקוד הם שיעורי ג'אז ומודרני.

Only Dance

New member
בטח למה לא?

בלט לפעמים מקבע אותנו לסגנון מסוים של ריקוד, טכניקה נטו, שאנחנו לא מצליחים להשתחרר ממנה אחריי זה כשצריכים לבצע משהו קופצני יותר היפ הופ, ג'אז וכולי... אז זה יכול לתרום לך המון. קאטי

Only Dance

New member
לדעתי?

אין צורך להחליף מלתחה עכשיו, אף אחד לא יגיד לך משהו ולא יקניטך על כך שתבואי בטייץ ובגד גוף. זה רק שיעור אחד בשבוע, אז מספיק שאת קונה טייץ ספורטיבי אחד שתשימי מתחת או מעל הבגד גוף, ותכבסי אותו כי אמרת שאת רוצה שיעור אחד בשבוע ובשבוע בטוח זה יספקי להתכבס. כל מכנס ספורט שיש לך כבר את יכוהל לשים, אין תורך לבזבז כסף ולהתחיל להשתגע. לי לא אכפת אם זה הי] הופ ג'אז, מודרני או בלט - מבחינתי נוח לי בבגד גוף, וטייץ אז אין שום סיבה שאני אשים משהו אחר. קאטי

Amitush222

New member
היי היי היי..

ג'אז מודרני ובלט- הלבוש של הטייץ והב"ג בהחלט מקובלים... אבל בהיפ הופ זה ממש לא לעניין
צריך בגדים רחבים כלשהם כדי להגדיל את התנועה, נעליים בולמות זעזועים [ספורט יענו]... לא בגד גוף וגרביון, בכל אופן

Only Dance

New member
אם את מחליטה שתבואי ב...

בגד גוף כי נוח לך אף אחד לא יעיף אותך:)) נכון בגידם רחבים מקובלים בהיפ הופ, אבל אף אחד לא יעיף אותך משם...אםפ תבואי בבגד גוף. אגב אפשר לשים בגד גוף אם נוח לה ומעל לשים מכנס רופף כזה ואז פשוט לא להסתבך עם חולצה שצריך כל שנייה לסדר. קאטי

Amitush222

New member
אצלינו לא.

כי זה פשוט לא מקובל.. זה כמו שאני אגיד שבא לי שיעור בלט עם טופ ובוקסר כי זה ממש נח לי ורואים את הגוף אז אין מה לדאוג. ויסכימו לי? לא, כי זה לא מה שמקובל בבלט... בכל אופן, במקום מקצועי של היפ הופ לא חושבת שזה יהיה כל כך לעניין הבגדים בצמודים... אצלינו יכולים להגיד לבנות לא להשתתף אם הן באו עם טייץ או בלי נעליים.. כי זה פשוט טעות בסגנון

Only Dance

New member
אצלנו... זה ככה אבל ב

שיעורי מודרני ובלט כאילו היא מעדיפה שכולם יהיו לבושות נאות כמו שאומרים, לא לבוא בקצב וכאלה... כי אח"F כוןאב לרדת לשפגטים ולעשות אקרובטיקה, ועל הריצפה.. אז בנות שמתשטות כי כואב להם שהגוף משתפשף בריצפה היא כועסת ואל מסכימה לבוא בקצר למשל, הכוונה שורטים וכאלה. ההופעה שלנו היא בגדי גוף וטייץ, או גרביון ובגד גוף, מה שנוח כשרוקדים ריקודי היפ הופ לא קיבלנו הוראה מיוחדת.. להתלבש בצורה אחרת:)) אבל היום אני הולכת לשיעור נטו היפ הופ.. אני לא יודעת איך אני א\תלבש תכלס לא נוח לרקוד כשכל שנייה המכנס רופף, וכאלה, זה הכי נוח טייץ. אני כבר אעדיף חולצה רופפת בשביל הקטע מעל הגופייה מאשר לשים מכנס רופף. קאטי

Amitush222

New member
בכל אופן,

זה עדיין לא נכון... אגב מי מלמד אתכם היפ הופ? ולא הבנתי את הקטע של "מכנס רופף".. את כאילו לא הולכת עם טרנינגים אף פעם?
מתרגלים בכל אופן..

Only Dance

New member
טרנינג ללכת איתו לביס סבבה :

אבל לרקוד עם טרנינג?... כמה סיבות שאני לא אוהבת? : הוא אף אלח לא בול עליי בגובה מה שקורה זה שלקפל אותו את לא יכוהל כי את רוקדת זה נפתח גם ככה, לעשות לו מכפלת לא שווה כי כשאת עם נעליים זה שוינה מכשאת בלי נעליים - רוקדת, נעל שטוחה יותר לא יודעת מה. לא מלמדים אותי היפ הופ אני לא רקדנית היפ הופ בכלל, זה לא התחום שלי, אנחנו רוקדים אהיפ הופ כי לפעמים יוצא שצריך ריקוד היפ הופ - אני בלהקה אם את זוכרת.. אז רוקדים הכל אין קו מסוים אחד, אז המורה שלי מלמדת אותי היפ הופ, המורה בלהקה. ואני רשומה בחדר כושר שיש בו חוגים, אז שי בחורה בשם אולגה שכחתי את השם משפחה שלה, שזכתה בתחרות של נייק? בגלל זה שאלית אתכם.. על התחרות רציתי לברר עלייה. אהמ נוהיא באמת תותחית, אז אני נכנסת לשיעורים שלה בהיפ הופ. נהניתי פעם אחרונה דווקא מאוד:) ובאתי עם מכנס קו]פף טרנינג... ומהמ לא היה לי נוח, להבא לא אעשה זאת אין על הטייצים, קאטי

Amitush222

New member
שמים גומיות../images/Emo12.gif

לא מצפים ממך לדרוך על המכנס.. אעאעאעע לא משנה

SPSP1

New member
אני...

אני אומרת שברור!!! בעיני שיעורי ג'אז הם השיעורים הכי כיפיים שיש, והם גם תורמים יותר לחוזק ולגמישות (לפחות אצלי...) כמובן שזה גם תלוי במורה, אבל בעיני אתה חייב לפחות לנסות ולראות איך הולך לך... לדעתי אתה ממש תהנה...

Only Dance

New member
אהמ ג'אז מפתח גמישות... ?

זה א. לפי הריקוד עצמו הג'אנר לא ראיתי הרבה אלמנטים של גמישות בסגנון הריקוד הזה, אבל מה שכן זה תלוי באימון עצמו - כלומר אם המורה שלך בג'אז עושה לך חימום מקיף, מתיחות, אלמנטים מכל מיני תחומים, וחימום את יודעת מא-ת', אז זה משהו אחר, אקרובטיקה, פרטר - על הריצפה. וכל מיני. אז לא קשור לסוג הריקוד בכלל אלא לחימום שעושים לך לפני אצלנו חימום של שעה... ואח"כ עוד שעה וחיצ רוקדים, לומדים ריקודים וכולי. אבל הג'אז עצמו לא רואה שהוא מפתח גמישות או דורש גמישות. קאטי

SPSP1

New member
יכול להיות, אבל....

יכול להיות שאת צודקת, שהסגנון עצמו לא מפתח גמישות וזה יצא לי מתוך אסוסיאציה (או איך שלא כותבים את זה) של השיעורי ג'אז שאני עושה, שבהם יש חימום ומתיחות וה-מ-ו-ן עבודה על כושר וגמישות... אבל בכללי אני חושבת שיחסית כ-ל סגנון ריקוד דורש גמישות כי כל דבר שתרקדי יראה יותר טוב ככל שאת יותר גמישה (לדוגמה הנפות רגליים וגראנד-ז'טה) ולכן גם ג'אז דורש גמישות בעיני. ואולי לא נחפשתי להרבה שיעורי ג'אז אבל באלה שהייתי עובדים בתחילת השיעור יחסית הרבה על גמישות אז... לא יודעת איך זה אצלך (אם את רוקדת ג'אז...)... אבל בכל מקרה ג'אז זה כזה סגנון כיפי ומעולה שאני ממליצה לכל הבנות (והבנים) פה בפורום לנסות...

למעלה