התייעצות.

התייעצות.

חשבתי להרשם לחדר כושר כדי לחזור לכושר מה שאומר שרוב האימון יהיה אירובי ופחות כח אז חשבתי למה לא להתאמן באופן עצמאי? אין לי בעיה לרוץ כמה קילומטרים כמה פעמים בשבוע וככה לחסוך 3000 ש"ח בשנה. מה דעתכם?

3000 ש"ח זה הרבה כסף אבל ....................

וזה אבל גדול אם תתאמן לבד לא תחזיק מעמד לאורך זמן אני הבנתי את זה כשהתחלתי לפני חצי שנה לרכב על אופניים. הליכה לעומת זאת אני עושה לבד כבר 10 שנים אז עשה את החשבון לדעתי עדיף חדר כושר אבל בשביל ההתחלה קח חודש ותראה לאן זה לוקח אותך

ש חף

New member
מה פלפל פתח?

ולא מחקו לי הודעה או שלא שמתי
לדעתי יש בעיה באתר,לא מחקו שום דבר

21:01 פלפל פתח שרשור .......

שהוא צריך התייעצות עד שאני שחררתי תגובה ההודעה שלו כבר נעלמה ואני כבר חשבתי שהתפדחתי ולא שמתי לב ופתחתי הודעה חדשה רק שאצלי אין נקודה צהובה. פלפל התלבט בין להוציא 3000 ש"ח על חדר כושר(שנתי)לבין להתאמן לבד ובאשר להודעה שלך משום מה ראיתי שהיא חזרה אני מדבר על ההודעה שבה את מדברת על מישטרת הצניעות

יש לי משמעת עצמית.

לפסיכו למדתי לבד, היתה תקופה של חצי שנה שהייתי מתאמן לבד...לזה אני לא דואג.

DANAQ32

New member
אם יש לך יכולת התמדה

ומשמעת עצמית אז מה ההתלבטות???תעשה כושר לבד! אני מתה לעשות מנוי למכון כושר,(כי לבד אין סיכוי שאזיז את עצמי.) ופתחו 1 חדש ומהמם מרחק של חצי דקה מהבית שלי, אבל.. וכמו שאמר המלך, זה אבל גדול, אני יודעת שלא אתמיד אם חברה לא תבוא איתי, וכולן פדלאות.כמוני .(חוץ מאחת שיש לה מנוי רחוקקקק מהבית שלי).

למעלה