התייעצות

אופק 3

New member
בעיטה בתחת? ../images/Emo6.gif

אם כבר עדיף לגלגל אותו מכל המדרגות?
יותר נחמד..

k i k i 2

New member
גם ההודעה שלך נשמעת לי שקרית

זה נשמע לי סתם חארטה כדי לעורר תגובות. לא רואים שום כעס או בכי בהודעה שלך. אחרי שקר כזה גם אף אחת לא היתה אומרת על הבחור שהוא מקסים . כמו כן את מחוייכת מדי בשביל אחת שאחרי חודשיים גילתה שבנזוגה שקרן פתולוגי שכזה. הכל פה נשמע לי לא אמין. אם אכן ההודעה אמיתית, אז כנראה שאת תמימה, או בהלם, אבל זה לא מהיום שגברים משקרים בנוגע לסטטוס שלהם כדי לשכב עם מישהי. צאי מהתמימות.תתבגרי.

אישון36

New member
מעיון בכרטיס שלך גילית שאת בת 3

אני חושב שזה לא ראוי שילדה כל כך צעירה תעלה בפורום שכזה. או אולי את שקרנית פטולוגית ? אישון. אמת בפרסום.

k i k i 2

New member
לא זוכרת שאני חייבת לך משהו.

ובנוסף, אני לא האישיו כאן. יש נושא ויש תגובות עליו. תתמקד .

מתוקה ! יש עלייך הגנה - תברחי ומהר

אם את תפסת אותו על שקר , אין לך מה לחפש איתו ולא משנה מה היה ומה לא היה ! תגידי תודה לאל שזה לא הגיע רחוק מידי ולא התחתנת איתו, יש הרבה שעוד יאהבו אותך "הכל זה לטובה, גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה" חומר למחשבה !

k e r e n m

New member
לי יש הרגשה

שאת בחורה נאיבית. לא צריך המון ניסיון בחיים כדי להבין שאדם ששיקר לך שקר כ"כ גס מקומו מחוץ לחייך. אני בסביבות גילך ואבוי לגבר שהיה משקר לי כך. מבחינתי זה סוג של הונאה- ומה שמעניין שדווקא הגרושים כאן לא היו כ"כ נחרצים בכך שהעניין הוא שקר ואותי זה מדאיג מאוד
- כנראה שמדובר בתופעה. זו הסיבה שאני מלכתחילה אחפש לי גבר בסטטוס שלי, ובנוסף אהיה ערנית משמע אפילו במקרה שעולה חשד לבקש ת.ז...

Taz39

New member
הופה

לא קצת נסחפת...מה עשית מאיתנו...תופעה ??? יש לנו ראיה קצת שונה משלך...קבלי את זה ואל תכלילי...לכי חפשי לך מישהו בסטטוס שלך תבדקי לו בציציות תבקשי ת.ז... ותעשי לו מבחן הגורילה טאז - פרקטי

k e r e n m

New member
יקירי טאז

אם אני קוראת כאן יותר מהודעה אחת שבה לאנשים גרושים אין בעיה עם עניין הסתרת הסטטוס שלהם בפני רווקים(ולא "ראיה שונה"), מבחינתי זה סוג של תופעה. ולא עשיתי מכם שום דבר זה מה שהצטייר לי ככל שקראתי תגובות להודעה הנ"ל. תודה על הצעתך הלא רלוונטית לגבי למצוא לי מישהו בסטטוס שלי- רק אל תשכח שאני הצעתי אותה קודם. ולגבי מבחן הגורילה אני מבינה שיש לך ניסיון בעניין? אם כן אל תתבייש להחכים אותי ושכמותי

Taz39

New member
לא ידעתי שאני יקיר שלך...חן חן

אם תקראי בעיון את התגובות תראי שחלק מהגרושים דעתם נחרצת בנושא...להעיף וזהו וחלקם טוען שלפני שמעיפים יש לדבר...( שזה מה שלדעתי נכון לעשות )...אחרי זה שתקבל החלטות...כך שלהשמיץ אותנו זה לא לעניין...אני לא דוגל בהסתרת מידע בטח ובטח בסטטוס שלי ובילדיי... דרך אגב יש פה גם לא גרושים שכתבו שיש ללבן את העניין לפני שמעיפים... טאז - לא שוכח...

k e r e n m

New member
זה בדיוק העניין

לדבר?? עם מי? עם אדם ששיקר לך? ולא סתם שקר לבנבן קטן ,אלא שקר משמעותי מאוד- הסתרת הסטטוס +ילד. אז מון שרי (קבל שידרוג מיקירי) טאז גישתם של אנשי הדיבור מרמזת על אי חומרת העניין, ומה לעשות שלא כולם מושלמים כמוך באשר לאמירת אמת-אז חוזרת בי מהכללה
..

Taz39

New member
אני דוגל

בדו שיח לא לשבור את הכלים...לטוב ולרע...זה שהוא שיקר זה נכון למרות שהיא שאלה אותו מספר פעמים בנושא...יש שיעיפו יש שידברו יבינו וימשיכו הלאה...יש שיסלחו יש שלא...כל אחד ואמונתו...לא בא לשפוט אותה או אותו...סה"כ מחווה דיעה בנושא... תשמעי בסוף אני עוד אסמיק...(-: טאז - יש דברים נסתרים...

shavririt

New member
כאורחת לרגע "הרואה כל פגע"..

בכלל לא שייכת לכאן, אבל משהו דיגדג לי באצבעות להגיב, יש לי הערה. קטונתי מלהשיא עצות ובמיוחד שאת טליה, נשארת עם ההחלטה איך להמשיך. אבל נקודה למחשבה. האיש בחר בבית הוריו שאליו הזמין אותך להיכרות איתם ולבילוי שבת, ושם הראה לך את "ההפתעה" הזו- הבת שלו. לא שמעת מאחרים ולא גילית זאת במקרה, הכל היה מכוון מצידו. יתכן שזו בחירה שגוייה והיה צריך לגלות לך מיד עם ההיכרות, אולם לא נראה כאן מעשה בזדון ובמרמה. אולי תעמידי את השגיאה הזו מול כל שאר ההתנהלות שלו מולך, האם היו דברים נוספים מערערי אמון, האם התנהגותו איתך רצינית ואמינה? חוצמזה, מדוע למהר? יש לך זמן לבדוק דברים, להמשיך בקשר תוך בחינה שלו. ברור לו כעת בוודאי, שהשגיאה שלו תגבה מחיר יקר והוא יהיה חייב להוכיח את אמינותו בהמשך הדרך.

מאמאסאן

New member
שלום שלום, ולא התראות

אין מצב להישאר הוא הסתיר ממך עובדות מאד מהותיות סליחה אבל אין כאן בכלל תהיה. לעזוב מיד.

k e r e n25

New member
לפי שאלתך, את תיסלחי לו...

את פשוט רוצה בתגובות מחזקות על כך שאת לא טועה. אין מה לעשות...האהבה, אי אפשר איתה ואי אפשר בלעדיה.

רק רציתי לספר לך על חברה שלי

היא פגשה מישהו מהאינטרנט. הוא טען שהוא גבוה ולומד רפואה. הסתבר שהוא נמוך ולומד הנדסה (עד עכשיו לא הבנתי מה רע בהנדסה...). את זה שהוא נמוך היא ראתה מיד. על זה שהוא שיקר בקשר ללימודים היא גילתה אח"כ. היא נפרדה ממנו לבערך שבוע וחזרה אליו. היום הם ביחד כבר 5 שנים מתוכם שנתיים נשואים.

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif נמוך ולומד הנדסה?

הבחור מתוחכם מאוד יש לציין-רק על ידי צורת החשיבה והשקר שבחר -הייתי נסה על נפשי כי זה בהחלט מרמז לא מעט על אישיותו-
. ..אבל זו רק אני..
וחוץ מזה אני מקווה מאוד שלא התכוונת בעזרת הסיפור המרתק לעודד שקרנים באשר הם

האיעלמא

New member
טלי'ה שלום רב,

בס"ד ראשית תזכרי שיש לדון כל אדם לכף זכות, ייתכן וככל שההיכרות ביניכם התפתחה הוא התאהב יותר וחשש יותר לגבי התוצאות של הגילוי הנ"ל. את בוודאי יודעת איך זה כשמבטיחים לספר משהו יותר מאוחר ולבסוף נוצר מן סבך כזה שגורם להלם יותר גדול עם הגילוי. תדברי איתו, אל תנפחי את העניין מעבר לקנה המידה הרציונאלי שלו. אל תרוצי לקשר, תיקחי הכל לאט ובינתיים תלמדי להכיר אותו ואת הבת שלו, אולי לבסוף תגלי שהשיקול לגביך היה מוטעה מבחינתו (אולי הוא לא הכיר אותך מספיק כדי לתת לך קרדיט חיובי לגבי הסטטוס שלו) ואז, או שבאמת מדובר באדם שלא יודע לספר את האמת, או שזו תהיה אנקדוטה לעתיד שבה כל פעם שתיזכרי בה תחייכי ותחשבי לעצמך איזה טיפשון הוא היה שחשש להפסיד אותך. בהצלחה.

למעלה