התייעצות

א פרסקי

New member
באמת מה רע בנשואים או נשואות

הרי כולנו הינו שם
חחחחחחחחחח

הבעיה היא לא בכותרת

הבעיה שמתן האפשרות לבחור. כשאתה מציג את עצמך אתה נותן לי את האפשרות לבחור אם להיות איתך בקשר או לא. אם אתה בא ומספר לי שאתה בן X ועוסק ב Y ואפילו רווק ואני מגלה שאין קשר בין מה שסיפרתי לי לבין המציאות אתה לקחת ממני את האפשרות לבחור אם אני רוצה קשר איתך וזה בינינו הדבר הכי מקומם. אתה בעצם אומר לי שמראש לא סמכת על שיקול הדעת שלי ועל זה שאני אקבל אותך כמו שאתה ולכן שיקרת. עלי זה לא מקובל

אז מה שאת אומרת למעשה זה

שלא רק בן-האדם משפיע אלא עוד דברים מסביב. מסכים שגרוש עם ילדה זה לא סתם דבר 'מסביב' - זה משהו מהותי, אבל חייבים לנטרל אותו כדי לדעת אם האדם שעומד מולי מתאים לי. ושוב - אני לא מצדיק אותו אבל מבחינתי הוא לא בר-צליבה :)

felka

New member
מה שמפריע לי בסיפור זה

שהוא החליט מה את צריכה לדעת ומה לא. אני לא סובל אנשים כאלו. אני קבלתי חופש לבחור ואני רוצה אותו במלואו. אני יכול להבין ניסיון של לבנות יחסים ומחסום של פחד מלאבד בת זוג בגלל ניסיונות קודמים בטח... נראה לי שלחו אותו לחפש בגלל שיש לו בת כמה וכמה פעמים. מה שטיפש לא מבין שהיה שווא לו מהתחלה לא להתעסק עם מישהי שלא רוצה להכיר פרודים/גרושים עם ילדים. במקרה הזה, אני חושב שהוא מתוך פחד החליט לתת לזה זמן וחשב שחמוד כמוהו יכול לעשות רושם מאוד חיובי שבסוף ישאיר את הבחורה גם אם תגלה שהוא פסיכי עם תעודות. אני למשל נרטע מאנשים שנותנים לפחד שלהם לנהוג בהם כי זה מתכון בטוח לשקר עתידי... אם את מאוד אוהבת אותו תני לזה צ'נס נוסף אך תגדירי שזאת פעם אחרונה שהוא מחליט בשבילך בלי להודיע. אם זה סתם יחסים למען כיף אז את יכולה להמשיך אותם עד שתמצאי מישהו יותר טוב. הבחור לא חשב בכלל על קטע של שיקול דעת שלה כי הוא חשב שהיא כמוהו...

א ש לי

New member
"החיפזון מהשטן"

לאיפה מיהרתם שניכם שבתוך חודשיים כבר עם ההורים:) עיזבי את דעת הרב פה ושלי שזה מטורף לשכוח את הפרט הקטן הזה בחיוו, הילדה:) זה הדבר שהוא היה צריך לצעוק בגאווה דבר ראשון. זה לא משנה מה נגיד, מה נחשוב יש לי הרגשה שבקצב הריצה שלך את תסבירי לנו עוד מעט מדוע הוא כך התנהג ולמה את מבינה אותו. אז החיים שלך הם בחירתך.

crossroad10

New member
טוב דיי עם השטויות

בלי להסתבך הרבה ובלי ראש בקיר. אם את מחפשת קשר רציני עם בנאדם - הוא לא הכתובת. איזו אשה נורמלית תכניס עצמה למיטה חולה של שקרן? חסרים אנשים כנים וישירים בעולם ? למה את מסתבכת בחינם? תעיפי אותו ומצאי לך גבר נורמלי שלא יהיה שפן שנאלץ לשקר ! תתקדמי הלאה. בהצלחה

יקירתי....ממש לא

התחושת בטן שלך כתובה פה בבירור, את שאלת אותו בעבר - הוא לא ניצל את הרגע ובחר לשקר חודשיים ועוד שאת אומרת שהיה קשר אינטנסיבי....לא סתם את מרגישה מרומה תסמכי על עצמך אומנם זה מבאס, וייתכן שהוא באמת אדם מקסים אבל בייבי....הוא שקרן ומי שמשקר ככה על ההתחלה זה רק ילך ויהיה יותר גרוע לדעתי, תשחררי אותו, תקטרי לנו כאן שאת מתגעגעת אליו איזה תקופה ואח"כ תבשרי לנו שהכרת מישהו חדש

חודשיים זה יותר מידי זמן

להסתיר אמת כזאת לא הייתי ממשיכה קשר עם אדם כזה, ושום תירוץ לא מקובל עליי

אישון36

New member
יש פה יותר מידי אנשים שלא מסוגלים להיות

בזוגיות. הבחור חמוד ? טוב לך איתו ? אולי הוא שיקר כי מאוד רצה אותך ואת שידרת שאת לא רוצה גרוש פלוס ? לדעתי זה חסר משמעות והשאלה מה יש עוד חוץ מהשקר. ואם מתברר שהוא מרוב רצון בך שיקר - זה מעלה את ערכו שהוא בא וסיפר את האמת כה מוקדם. אישון. יש לאן.,

לילי301

New member
נראה לי שכנות מושכת יותר!!

הוא שיקר שקר ענק.. הדבר הראשון שהיה צריך לספר לה הוא שיש לו ילדה ושהוא גרוש..אח"כ לומר לה שהתאהב בה עד מעל הראש..שהוא רוצה אותה..ותנסה לקבלו כמו שהוא, היה צריך לתת לה לעשות את הבחירה ולא הוא בשבילה! חוץ מזה אם הוא כזה מדהים היא הייתה נשארת בלי קשר לילדה או להיותו גרוש.

אישון36

New member
כן....אבל....

אתה לא חייב למסור את כל הדברים בדייט 1. הזמן זורם ותמיד אתה מגלה דברים נוספים. אז גם כאן. לא חייבים לבוא עם סיסמאות כמו כנות וכו. לדעתי אם הוא היה מספר על זה מיד היא הייתה חותכת. וכאן ועכשיו לא בטוח. אישון. קטן קטן.

לילי301

New member
היו כמה דייטים..וחודשיים זה מספיק זמן

להשתפך ולגלות קלפים, במיוחד כשמדובר בקלף כזה

k e r e n m

New member
אישון בעיקר ראש קטן

או שמא שקרן?
לא לגלות את הסטטוס שלך בדייט ראשון משמע להונות ולשקר אדם. כי אם אני כרווקה מגיעה לדייט ראשון אני מניחה שאם לא ציינת אחרת אתה רווק-ובשבילך ובשביל הדייטים שלך אני רק מקווה שאתה לא מתנהג בהתנהגות הבזוייה והשקרית הזו

felka

New member
תגיד לי

אולי הוא הפחד להגיד לה שהוא לא באמת אותה (הגזמה) ואז היא תכנס לזוגיות שמחתחילה תסתיים... שקר כמו שאמרתי זאת לא פחות ולא יותר מנטילת חופש מבן אדם... כמובן שזה לא צריך לסיים את הקשר בלי להבין מה הייתה סיבה. אולי היא יכולה לתאם איתו ציםיות עכשיו, למרות שלפיה היא כבר אמרה לו שהיא יכולה לחיות עם העובדה שהוא אבא.....

שירלי6

New member
מכירה את הנושא

מהצד השני... כי ידיד טוב שלי נהג בדיוק כמו בן הזוג שלך. והידיד שלי אינו שקרן. ואינו שלילי. הוא פשוט חסר בטחון. הוא הכיר אישה נפלאה, רווקה, ופחד לאבד אותה באם יספר לה שהוא גרוש עם ילד. אני כאן הייתי בוחרת בתחושת הבטן שלי. באינטואיציה. מה היא אומרת לך?

הוא פשוט חשש לאבד אותך

טליה יקירתי לדעתי האישית גבר זה מעוניין בך מאוד-לאור העובדה שאולי שידרת אנטי לגרושים וכל המשתמע מכך והוא חשש מאוד לאבד אותך החליט להסתיר עובדה זאת עד שיהיה בטוח ברגשותייך==ז ה ש ק ר ל ב ן !!!!!!!!!!!! תני לו צ'אנס חביבתי

לכי תדעי

במה עוד הוא שיקר לך, ואם הוא ישקר לך שוב. מדוע הוא שיקר? שאלת? לי היה מאוד קשה להאמין שוב במישהו שמעל באמוני.

h o s h e n

New member
גם אני הכרתי פעם שקרן

יקירתי תקשיבי לאחת שהייתה בסרט הזה, אני יצאתי עם בחור במשך חצי שנה ששיקר ל לגבי הגיל שלו(!) ואפילו השם !! הוא שיקר בקשר לעוד מיליון דברים וברגע שגיליתי את התעודת זהות שלו במקרה ועליתי על השקרים שקלתי להעיף אותו אך נתתי לו עוד הזדמנות. מומסתבר שמדובר במחלה... השקרים לא נגמרים. אני מציעה לך לא לחכות שיהיה מאוחר מידי ולתת לו בעיטה בתחת מהר ככל האפשר. ויפה שעה אחת קודם.

למעלה