התייעצות

גילת336

New member
קשה לי עם שקרנים

כל תירוץ בעולם לא שווה האמת ככל שהיא קשה היא הקלה ביותר.... לא יודעת מה הייתי עושה במצבך- אבל ברור שהוא זקוק לשיחה רצינית ואל תמהרי לעבור לגור ביחד...

shon שון

New member
לא כל כך מהר

יש מקומות ואוכלוסיות שבהן המנטליות היא כזו שגרושים זה כתם שלא ניתן לגשר עליו, שאלי גם את עצמך קודם איזה מסרים העברת לו ? מה הגישה שלך לגבי גרושים? יש גם אנשים טובים שלא יכולים להאמין שהשק שהם סוחבים על הכתפיים יתאים לבן הזוג שהם מחפשים ואומרים לעצמם - קודם שיכיר את האישיות שלי . אחרכ את השק

talya26

New member
לגבי המסרים שהעברתי לו

הם היו מאוד ברורים. היתה לי מין אינטואיציה שוא מסתיר ואמרתי לו כמה פעמים שאם במידה והיה גרוש עם ילדים זה לא היה מפריע לי. אבל אם כן - שיגיד. היו לו די והותר הזדמנויות לספר. במקום לספר הוא שיקר לי חודשיים (וכן, הסתיר חלק משמעותי מהחיים שלו, שזה הבת, שבה מעליב גם עבורי וגם עבור הבת) מה שהיה משעשע זה שהוא פשוט "זרק" עלי את העניין, הצביע על התמונות ושאל אותי "מי זאת?" אני לתומי שואלת אותו האם זה הוא בילדותו והוא משיב לי שזו ביתו בת ה- 8 לאחר מכן הוא הוציא תמונות נוספות ונעלב שסירבתי להתבונן תיכף ומיד. אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק

נאי מקבלת תחושה מדברייך ...

שאת כבר יודעת מה את צריכה לעשות. אני חייבת לאמר שאני ממש אישית חצוייה - מצד אחד מסכימה לגמרי עם חבריי כאן שמרו - תברחי ומהרררררררררר כי אין הצדקה לשקר כזה. אם אתם בשלב של לשקול בכלל לגור יחד ולבנות עתיד יחד - אז איפה האמון שלו בך? לא נותן צ'אנס שתתמודיי עם מצבו המשפחתי? ועוד אחרי שאמרת לו במפורש שזה בסדר ושאת תקבלי את זה? כלכך לא מכיר אותך ולא סומך - אז איך לעזאזל תוכלו לייות יחד בכלל? איזה סיכוי יש פה למשהו אמיתי עם עתיד מאושר ? מצד שני -גם אנימאמינה בלדבר אז תמיד אשפר לשמוע מה יש לו לאמר על זה. כי תמיד תוכלי ללכת - גם אחרי שצשמעי. רק עצה אחת עיקרית לי אלייך - תלכי אחרי ליבך! אם את מרגישה משהו בפנים - אל תתבלבלי - כי זה יחזור לרדוף אותך ורב הסיכויים שהאינטואיציה שלך - נכונה. את הרי זאת ששם - רואה אותו ושומעת אותו ומרגישה בבטן את האמת.

shon שון

New member
דברים כדרבנות

עם זאת יש לי מספר שאלות אליך , בהנחה שהשקר היה לגבי מחלה או נכות היית מקבלת את זה אחרת ? לא זו לא דמגוגיה, אצל אנשים מסוימים אדם גרוש נחשב חולה במחלה מדבקת , אפילו, שאלה נוספת : כמה זמן לקח לך למצוא חיבור כזה ? תקשורת, כמו שאמרה כאן חברתינו, היא המפתח לכל

shon שון

New member
דברים כדרבנות

עם זאת יש לי מספר שאלות אליך , בהנחה שהשקר היה לגבי מחלה או נכות היית מקבלת את זה אחרת ? לא זו לא דמגוגיה, אצל אנשים מסוימים אדם גרוש נחשב חולה במחלה מדבקת , אפילו, שאלה נוספת : כמה זמן לקח לך למצוא חיבור כזה ? תקשורת, כמו שאמרה כאן חברתינו, היא המפתח לכל

אמון נבנה בדרך אחרת

לא בדרך של הסתרה או אי-הסתרה של דברים שאמורים לספר עליהם בסופו של דבר. ומה לעשות ויש כאלה שחושבים שגרוש עם ילדים זה לא דבר בריא... נכון שיש סיכוי שהבחור פחד לאבד אותה בגלל סטיגמה?

shon שון

New member
מסכים איתך

אני לא מנסה להצדיק או לסנגר על שקרנים אלה לנסות לראות את הדברים מזוית שונה ומעט מפויסת יותר

איליאם

New member
מאמי לברוח כמו מאש שורפת..

תנתקי איתו כל קשר ומגע כי זה מתחיל בשקר כזה ענק שהוא הסתיר ואח"כ בגלל שעברת על זה ,זה יהיה שקרים מפלצתיים וגדולים יותר.אני הייתי בקשר של שנה עם מישהו שכל פעם שיקר שקר לבן קטן וככל שהבלגתי וסלחתי זה הלך והחמיר אז אנא תחסכי את זה מעצמך...

אי אפשר להיות כ"כ קיצוני בהחלטה

מה עם צ'אנס נוסף? מה עם לדבר על זה? מה עם להציב אולטימטום שזה יהיה השקר הראשון והאחרון...! כאילו הכל שחור או לבן? יש גם 27 גוונים של אפור... לא? אני מאמינה גדולה בלשבת ולדבר על זה. במיוחד שיש רגשות ושאף אחד לא ימעיט בערכם של חודש..חודשיים.. שלושה..

רק שיר

New member
לא יודעת

בלי עצבים מיותרים תבררי עמו מדוע הסתיר דבר כזה מהותי ממך. בטוחה שהוא גם לא נשוי 'על הדרך' ?? תמוה, אך בכל מקרה היית מגלה זאת. מה שכן, מקוה שהוא לא מכר לך פנטזיות ואי בירח ובעצם התכניות שלכם לא היו אמורים להתמשש מלכתחילה. עדכני.

cheshire9

New member
ואם הוא "נשוי" ?

אני למשל יוצא עכשיו עם מישהי נשואה...... אז מה ?

מודה. עלית עלי ../images/Emo4.gif

יש לי שתי בנות. חתיכות. אחת בת 22. שניה בת 35. ועוד 5 בנים... וגם כלב וחמוס ו....
מספיק סודות לפעם אחת?...

cheshire9

New member
מה שאת עושה עם הפיל

אנחנו רוצים לדעת בפרוטרוט כולל תמונות ...... האמת שגם החמור שגר בחצר שלך נראה לי מבסוט מדי בזמן האחרון

למעלה