התייעצות

../images/Emo178.gif

אף פעם לא ראיתי אותך ככה :) יש הבדל בין העובדה שהוא לא סיפר על מצב מסויים במשך זמן מסויים, לבין שקר. על מצבו המשפחתי הוא היה חייב לספר במועד זה או אחר - בניגוד לשקר שתמיד יישאר בגדר שקר... דבר שלא יתגלה. על דבר כזה לא פוסלים מייד... אבל זו רק דעתי.

../images/Emo13.gifכשמדובר בשקרנים דעתי נחרצת- לא בבית ספרי..

אבל ברצינות ווינס, הם מדברים על לעבור לגור ביחד, והבחורה בטוחה שהוא רווק, ופתאום מסתבר שבמשך 3 חודשים הוא לא מצא איפה להשחיל שהוא גם אבא בנוסף להכל? זה לא שהוא לא סיפר לה שהוא שינה את שם משפחתו מ"כהן" ל"פינקלשטיין"...

הוא לא שקרן

הוא חיכה להזדמנות מתאימה כדי לספר לה - זה לא אומר שהוא צדק, אבל מכאן ועד לכנותו שקרן המרחק גדול. כשאדם עושה מעשה מאחורי הגב כשבן הזוג שלו לא יכול או לא אמור לגלות את המעשה, זה שקר. כשאדם אומר שהוא הולך למקום מסויים, כשבפועל הוא נמצא במקום אחר - זה שקר. במקרה שבפוסט הדבר שונה לדעתי - היה שם דבר שהיה חייב לצאת לאור על-ידו, במוקדם או במאוחר.

hadasharon

New member
אמר לה שהוא רווק ללא ילדים, לא שיקר?

הוא הרי גרוש + ילדה בת 8! אולי זו לא ילדתו היחידה? מניין לה לדעת? ראתה תעודת זהות של האדון? זה לא שהוא חיכה לרגע המתאים, הוא שיקר לה מלכחתחילה כי אמר שהוא גם רווק וגם ללא ילדים והוכח ההפך....

סליחה שאני שואלת, אבל על איזה קשר

אינטנסיבי את מדברת??? את מדברת עם הבן אדם כל יום. שואלת אותו מה שלומו ואיך עבר עליו היום והוא לא טורח לספר שהוא פגש את הבת שלו???? מה לגבי סופי שבוע עם הבת שלו? לא נראה לך מוזר שהוא נעלם? אני מצטערת, אבל בן אדם שלא טורח להגיד את האמת כבר בפעם הראשונה לא שווה יותר מדקה אחת וגם זה רק כדי שאני אגיד לו להתרחק ממני לפחות מרחק בעיטה הגונה לביצים. (ועוד נקודה למחשבה - אדם שמסתיר את הבת שלו יסתיר גם את קיומה של הבת/בן שלך בבוא היום)

רק שיר

New member
אחרי שמונה פגישות החלטתם על עתיד משותף?!!!../images/Emo2.gif

אולי עתיד משותף אך ערטילאי, בגדר של אולי ביום מן הימים... מוז ר מאד

אל תתפלאי אנחנו אחרי חודש עברנו לגור יחד

וזה לאחר שהוא גם כך התנחל אצלי מהפגישה השניה, אז נותר לו רק להעביר את הדברים אלי. אנחנו נשואים באושר 7 שנים ועוד שנתיים גרים יחד. יש זוגות שמהר מאוד רואים שזה זה. אני ידעתי שהוא יהיה בעלי מהפגישה השניה.

../images/Emo52.gif מראש על החטטנות

אלו נישואין ראשונים שלכם?
כשמגיעים לפרק ב' עם מטען זה או אחר, זה לא אמור להיות כל-כך מהר יהיו חששות, תהיה חשדנות... דברים שאין בפרק א'

vicz

New member
הייתה לו הזדמנות כששאלת אותו אם הוא גרוש..

התשובה שלו הייתה צריכה להיות "כן, ויש לי ילדה בת 8"

LIA07

New member
ראיתי את השאלה שלך בעמוד הבית

והייתי חייבת להגיב.... אני יצאתי עם בחור גרוש+, בתחילת הקשר שזה היה יותר דיבורים בטלפון והתכתבויות בצורה אינטנסיבית לא ידעתי כלום מזה שהוא גרוש+1... בפגישה השניה שלנו הוא אמר שיש לו משהו לספר לי...ושהוא קצת פוחד מהתגובה שלי... והוא סיפר לי הכל... זה לא דבר שאפשר להסתיר...זה לא דבר שאפשר לשכוח.... זה משהו שצריך להיות מודעים אליו מההתחלה... מה שהוא ניסה לעשות (נראה לי) זה ליגרום לך לפתח אליו רגשות...ואז לספר לך...שזו טעות.... לא יודעת מה להגיד לך..זה לא נשמע שהוא אמין במיוחד... הייתי ממליצה לך לשבת איתו לשיחה...ואז להחליט איך את ממשיכה ואם בכלל שיהיה לך בהצלחה

8 ימים זה לא מספיק זמן?

תרוץ ממש עלוב. 8 ימים מלאים ולא מצא את הזמן לספר לך. אל תהיי נאיבית. כשרוצים לספר מוצאים את הזמן המתאים, כשלא רוצים, אין זמן מתאים. וזה לא סתם שהוא סיפר לך דווקה כשהייתם בבית הוריו, הרי בבית הוריו לא תעשי לו סצינות או שתקומי ותברחי. הוא גם שקרן וגם מתוחכם. הזהרי לך.

איזי בת

New member
../images/Emo31.gif אם זה מתחיל כך...

לדעתי זה רק ילך ויתדרדר.... אם בנושא כזה הוא משקר לא הייתי מאמינה לכלום....

לילי301

New member
שקר..

גדול מדי !! ברגע שמתחילים כך זה רק הולך ומתעצם. אין טעם להמשיך..

Taz39

New member
אם אחרי חודשיים הוא

נזכר לספר לך...יש משהו תמוה בהתהגות ובהתנהלות שלו...הרי אי אפשר להסתיר את הדברים האלו לאורך זמן...האם ניסית לדבר איתו בנושא למה הוא עשה את זה... תעשי את החושבים שלך לבד תגיעי למסקנות ההתבקשות מכך... טאז - ללא מילים...

מה שלי מוזר

היא העובדה שאחרי חודשיים התחלתם לדבר על עתיד משותף - לאן בדיוק אתם ממהרים? יש הבדל בין קשר זוגי בתקופה הזו לבין עתיד משותף אחרי מעט זמן שאתם ביחד. ולשאלתך - אני דווקא הייתי מנסה להבין למה הוא לא סיפר לך מהתחלה שהוא גרוש+ילדה. במקומך לא הייתי חותך מייד.

למעלה