התייעצות

talya26

New member
התייעצות

היי הכרתי לפני חודשיים אדם מקסים והיה בינינו קשר אינטנסיבי ומדהים. אני בת 29 והוא בן 32. הוא היה אצל הוריי בבית והתחלנו לדבר על מגורים משותפים ועתיד משותף לפני כמה ימים הוא הזמין אותי לבית הוריו (הוא עבר לתקופה קצרה לאיזור מגוריהם) במטרה שאשאר שם ללילה ובמקביל גם אכיר אותם. (הגעתי לאיזור זה במסגרת העבודה והצעה זו הקלה עליי מאוד) כשהגעתי - הוא הצביע על הקיר בחדרו ואמר שזו ביתו, בת ה8, ושהוא גרוש. אני חייבת לציין שהנושא עלה קודם בשיחות ושאלתי אותו האם הוא גרוש, והוא טען שהוא רווק ללא ילדים. כל השיחות שניהלנו היה למעשה שקריות ומעוותות (הוא הסתיר את הנישואין והגירושים והילדה לחלוטין). מיותר לציין שאני הייתי בהלם ועדיין כך. לא בגלל העובדה שהוא גרוש אלא בשל העובדה שהוא שקר לי והדרך בה גיליתי זאת. אשמח לחוות דעת ועיצות ממכם מדוע הוא שיקר, האם לתת אמון מחדש? תודה

crossroad10

New member
מתחילים בשקר גורמים באכזבה...

אין כאן בכלל מקום לשאלה. תברחי ממנו.

felka

New member
הייתי אומר בצורה כללית יותר

שקר גורם לאכזבה

אופק 3

New member
אולי הוא סנילי? ../images/Emo12.gif או ../images/Emo191.gif ?

אולי הוא שכח שהתחתן ויש לו ילדה? עכשיו ברצינות לא אומר שאנשים לא משקרים (קצת,שקר לבן) בתחילת קשר בעיקר כדי להרשים את הצד השני וכל מיני דברים לא חשובים. על זה אפשר לדלג ואפשר להמשיך הלאה וקדימה. על שקר כזה שהוא מנסה להסתיר את היותו גרוש + ילדה. אני חושב שזה מראה על הפרעה נפשית, או שהוא שקרן פתולוגי, או שברח מבארבאנל. לא חושב שאפשר להמשיך קשר בעייתי כזה. את עדיין חושבת לתת לבחור אמון?

talya26

New member
מוסיפה

ייתכן שיש סיבה - אנו גרים רחוק (צפון עמוק והדרום העמוק) נפגשנו 8 פעמים (אבל ימים שלמים). הוא טוען שלא היתה לו הזדמנות מתאימה. ייתכן שאני נאיבית אבל חשוב לי לשמוע דווקא מכם האם בכל זאת לתת הזדמנות או לוותר

לילי301

New member
לא מקבלת את השטות הזו..

"שלא היתה לו הזדמנות מתאימה" - מדובר בילדה ולא בצעצוע איך לעזא' הוא העז להסתיר אותה ממך?עכשיו אני

אופק 3

New member
לוותר ומהר ../images/Emo88.gif

מה את שוברת את הראש? יש מלא בחורים מקסימים כמוני למשל..

Taz39

New member
הזדמנות ?

שימצא תירוץ יותר טוב...חושב שאת צריכה ללכת עם תחושות הבטן שלך... אנחנו לא נמצאים בסיטיואציה הזו קשה לנו להחליט בשבילך עם לחתוך קשר אם אדם שאת נמשכת אליו ושכבר הכרתם את ההורים ומשדברים על מגורים משותפים...אני לא רוצה זה שבגללי הקשר יהיה או לא יהיה...זו החלטה שלך בלבד... טאז - החלטות לפעמים קשות..

אני דוקא בעד לתת הזדמנות

החברה שלי (רווקה) קיבלה "במתנה" ילד של החבר שלה - אחרי 4 שנים ביחד. הילד פשוט בא לגור איתם יום אחד בהיר, כאשר לפני כן היא לא בדיוק ידעה על קיומו... אחרי ההלם הראשוני - ארזה מזוודה, קמה עזבה - וחזרה. כיום מתכננים ילד משותף. ואת יודעת מה? היא נראית מאושרת... למה שיקר? אולי כי פחד שלא תתני שום צ'אנס כשתשמעי שהוא גרוש. לא שזה מצדיק - רק מסביר אולי. 8 מפגשים זה באמת כלום - בעיניי לפחות.

cheshire9

New member
את צודקת

שהחיים יותר מוזרים ומפתיעים ממה שאנחנו משערים. אבל לא היית רוצה מישהו שאת בטוחה בכנות שלו ?

לא סתם הייתי רוצה ../images/Emo13.gif

יש לי
אבל הכנות זה מצרך נדיר בימינו, מה לעשות... ופה אולי יש מקום לנסות להבין. דעתי בלבד...

cheshire9

New member
אני גם נוטה להיות סלחן

אין כמעט שום דבר שאני פוסל אוטומטית אולי כי אני מצאצאי לוי יצחק מברדיצ'ב סניגורם של ישראל. לפעמים אני אולי מקבל יותר מדי דברים שלא צריכים להבליג עליהם. לפעמים סופגים וסופגים ואז זה מתפרץ והורס הכל..... והרי גם את כזאת.

cheshire9

New member
אני תמיד נותן

והרבה..... אבל זה לא אומר שזה תמיד חכם. באמת ההמלצה הכי טובה בשבילה זה לדבר איתו - להבין מה הביא אותו לזה ואם זה משהו סידרתי אצלו או חד פעמי.

מעבר לזה שהסיפור הזה נשמע לי הזוי בכל רמה

אפשרית, חודשיים אתם ביחד, נפגשתם רק 8 ימים מלאים וכבר אתם רוצים לעבור לגור ביחד כי זה נוח לך מבחינת העבודה? wake up, אלה הסיבות הכי לא נכונות לעשות את זה... בכל מקרה, בן אדם שמציג את עצמו כרווק ובסוף מסתבר שהוא גרוש+ (ועוד ילדה בת 8, נראה לי ש-8 שנים זה מספיק זמן בשביל להתרגל לעובדה שאתה אבא), זה מתכון בטוח לאסון. הזדמנות? הייתי נותנת לו הזדמנות להיעלם לי מהעיניים לפני שאני מתחילה להרביץ לו...

talya26

New member
למרות שנפגשנו מעט

הקשר היה מאוד אינטניסיבי: שיחות טלפון, פגישות שנמשכו זמן ארוך על פניו היתה התאמה מדהימה ולכן הדברים התקדמו מהר המחשבה על לעבור לגור יחד תוך חודשיים שלושה כי התחושה היתה באמת באמת טובה עכשיו אני חשה שכל האמון שלי התרסק למרות שיש רגשות

יקירתי, אם אין אמון, אין לך מה לחפש שם.

על דבר כזה הייתי אומרת "תודה לאל" ומוסיפה הגומל 3 פעמים. למה את צריכה מישהו שקרן בחיים שלך?

talya26

New member
צודקת.

יכול להיות שאני מחפשת נסיבות מקלות, משום שתמיד אני נוטה להבין ולהתחשב עם הצד השני. מה גם שאינני גרושה, אז מעט קשה לי לשפוט .ממש תודה על התמיכה והתשובות הכנות.

את לא צריכה להיות גרושה בשביל להבין שבן אדם

שמשקר לך לגבי מצבו המשפחתי, ומסתיר במשך חודשיים שלושה את העובדה שיש לו בת, יש לו בעייה חמורה. עזבי אותך, עדיף לחתוך עכשיו מאשר להיתקע עם שקרן כזה בחייך...

למעלה