התייעצות

ofir1948

New member
התייעצות

היי, תגידו אומרים לי תמיד שמדעי המחשב כלומר שפת c זה דומה למתמטיקה כלומר גיאומטריה.. האם זה נכון? כי אני לא כל כך מסתדר עם גיאומטריה... ועוד משו האם שפת c זה דבר שלא הולך בשוק היום כלומר הוא כזה ישן? כי כיום לפי מה ששמעתי משתמשים בתוכנות אחרות יותר מתקדמות ויותר קלות לשימוש...

vicz

New member
../images/Emo122.gif

ועל זה סבתא שלי הייתה אומרת "אוי וואי" בוא נעשה קצת סדר
"מדעי המחשב כלומר שפת c" מדעי המחשב זה הרבה יותר משפת c שפת c היא בסה"כ שפת תכנות
דומה למתמטיקה/גיאומטריה תחומים רבים במדעי המחשב נשענים על תחומים שונים של מתמטיקה (אבל גיאומטריה דווקא לא, לפחות אני לא נתקלתי) תואר במדעי המחשב כולל לימודי מתמטיקה די נרחבים
שפה ותוכנה זה שני דברים שונים
לומדים שפת C בין השאר כי היא יכולה להוות בסיס טוב ללימוד שפות אחרות לא הבנתי מהו נושא ההתייעצות... האם אתה מתכנן ללמוד שפת C? האם אתה צריך להחליט אם להגביר מחשבים בבית ספר? מה השאלה בעצם?

ofir1948

New member
שמע...

קודם כול תודה! שמע זה שנה שנייה שאני לומד מדעי המחשב ואני לא כל כך מצליח בזה חשבתי אולי בגלל שאני גרוע בגיאומטריה... ואני דרך אגב אני משתמש ב c++ ולומד שפת c אני משתלב יופי בשאר אבל במדעי המחשב לפי מה שאני לומד לא הולך לי כל כך... שנה שעברה ניגשתי למדעי המחשב א' והשנה אני לא יודע איך אני יעבור את ב'... אתה מבין המצב שלי לא קל...

ELIELI22

New member
תשובה .

שפת C זוהי שפת תכנות , (תכנות פרוצדוראלי) . לטעמי אחת הקלות , הנוחות והשימושיות שיש .(אני משוחד) . יש לה שימוש במערכות : 1> מערכות זמן אמת . 2> תכנות קרוב לחומרה . 3> מערכות ישנות . קטעי קוד לשיפור ביצועים במערכות גדולות . (אפילו עושים את זה לפעמים בשפות סף). השפה די ישנה הפורמט ה ANSI שלה נקבע אם אני לא טועה כבר בתחילת שנות ה80 או קצת לפני, נכתבה ע"י דניס ריצ'י בשנים 1969-1973 . מצטער לא רואה הרבה קשר לגאומטריה , אולי התכוונו ל- MATLAB ?

למעלה