התייעצות

התייעצות

התייעצות
היי...מזמן לא התייעצתי בפורום אבל אני נמצאת בצומת קבלת החלטות ....
קצת רקע עליי...אני שנתיים במסלול של תרומת ביצית דרך מנור ( אני עושה תרומה כפולה ).
עד היום עברתי 7 החזרות של עוברים מ 2 תורמות שונות ולמעט קליטה אחת שלא התפתחה להריון תקין לא היו הצלחות .
היסטרוסקופיה תקינה כולל צילום תלת מימד של הרחם .
עשיתי בעבר גם בדיקת era שההחזרות תואמו על פי תוצאות בדיקה זו .
צריכה כעת לחתום שוב על חידוש חוזה עם מנור וזאת הולכת להיות הפעם האחרונה שלי היות ולא אעמוד כלכלית לשלם פעם שלישית למנור .
חייבת לציין שאני מאוד מרוצה מהרופא שמטפל בי כרגע אבל מרגישה צורך ללכת לשמוע חוות דעת נוספת של רופא נוסף (בגלל כל הכשלונות שעברתי )
אשמח לקבל מכם המלצות על רופא יצירתי שחושב מחוץ לקופסא ועובד עם חברת מנור.

מצטערת שהתהליך מתארך

התייעצות
קצת רקע עליי...אני שנתיים במסלול של תרומת ביצית דרך מנור ( אני עושה תרומה כפולה ).
עד היום עברתי 7 החזרות של עוברים מ 2 תורמות שונות ולמעט קליטה אחת שלא התפתחה להריון תקין לא היו הצלחות .
צריכה כעת לחתום שוב על חידוש חוזה עם מנור וזאת הולכת להיות הפעם האחרונה שלי היות ולא אעמוד כלכלית לשלם פעם שלישית למנור .
חייבת לציין שאני מאוד מרוצה מהרופא שמטפל בי כרגע אבל מרגישה צורך ללכת לשמוע חוות דעת נוספת של רופא נוסף (בגלל כל הכשלונות שעברתי )
מצטערת שהתהליך מתארך
אני מבינה שהשבע החזרות הן מהתרומה הראשונה?
מה הרופא מציע? איך שאר המדדים אצלך ( עובי רירית, רמות הורמונים)? היו שינויי פרוטוקולים?
היחידי שאני מכירה יצירתי הוא ד״ר איתי בר-חוה
בהצלחה
איילת

תודה

מצטערת שהתהליך מתארך
אני מבינה שהשבע החזרות הן מהתרומה הראשונה?
מה הרופא מציע? איך שאר המדדים אצלך ( עובי רירית, רמות הורמונים)? היו שינויי פרוטוקולים?
היחידי שאני מכירה יצירתי הוא ד״ר איתי בר-חוה
בהצלחה
איילת
תודה
ההחזרות היו מתורמות שונות .
הרופא בעיקר אומר שהרחם עושה לנו בעיות אבל אנחנו מנסים להתמודד עם זה .
היו כל מיני שינויים בפרוטוקולים .
בגלל זה רוצה ללכת לשמוע חוות דעת נוספת .
שמעת במקרה על שלומי ברק או ראול אורבייטו ?

אישית לא מכירה

תודה
ההחזרות היו מתורמות שונות .
הרופא בעיקר אומר שהרחם עושה לנו בעיות אבל אנחנו מנסים להתמודד עם זה .
היו כל מיני שינויים בפרוטוקולים .
בגלל זה רוצה ללכת לשמוע חוות דעת נוספת .
שמעת במקרה על שלומי ברק או ראול אורבייטו ?
אישית לא מכירה
שמעתי עליהם אך לא יודעת מעבר לכך
מה זאת אומרת הרחם עושה לנו בעיות?
איילת

myDoron

New member
אני עשיתי

התייעצות
אני עשיתי
דרך מנור עם בר חוה. בגדול אני לא אמליץ עליו ולא אלך אליו שוב אף על פי שאני בהריון. היו לו כמה פספוסים איתי וההתנהלות עם המרפאה בעייתית...אבל...אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא יצירתי ויש לו הצלחה גדולה כרופא פוריות, אז אולי שווה לנסות. חוץ מזה תבדקי את פרופ ראול אורבייטו. בהצלחה

תודה

אני עשיתי
דרך מנור עם בר חוה. בגדול אני לא אמליץ עליו ולא אלך אליו שוב אף על פי שאני בהריון. היו לו כמה פספוסים איתי וההתנהלות עם המרפאה בעייתית...אבל...אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא יצירתי ויש לו הצלחה גדולה כרופא פוריות, אז אולי שווה לנסות. חוץ מזה תבדקי את פרופ ראול אורבייטו. בהצלחה
תודה
הייתי מטופלת אצל בר חווה בעבר בטיפולי פוריות ואכן הוא היה יצירתי ומקיף בבדיקות שלו .
כרגע מתלבטת אם לחזור אליו במסלול של תרומת ביצית בעיקר בגלל כל הקטע של ההתנהלות אצלו , קשה לי קצת עם הבית חרושת שהוא מנהל שם .
מתלבטת אולי ללכת לשלומי ברק או ראול אורבייטו .
היכן אורבייטו מקבל ? באינטרנט הוא מופיע במדיקל , באסותא ובעוד מקום .
יש לך במקרה טלפון שלו לקביעת תורים ?

myDoron

New member
בזמנו

תודה
הייתי מטופלת אצל בר חווה בעבר בטיפולי פוריות ואכן הוא היה יצירתי ומקיף בבדיקות שלו .
כרגע מתלבטת אם לחזור אליו במסלול של תרומת ביצית בעיקר בגלל כל הקטע של ההתנהלות אצלו , קשה לי קצת עם הבית חרושת שהוא מנהל שם .
מתלבטת אולי ללכת לשלומי ברק או ראול אורבייטו .
היכן אורבייטו מקבל ? באינטרנט הוא מופיע במדיקל , באסותא ובעוד מקום .
יש לך במקרה טלפון שלו לקביעת תורים ?
בזמנו
הייתי הולכת אליו במרכז דניאלי בגבעיים 03-5716996 ראיתי אגב שהוא התחיל לעבוד כיועץ של מנור..מאוד אהבתי אותו אבל עברתי לבר חווה כי חיפשתי יצירתיות..

אני עם סיפור דומה

אני עשיתי
אני עם סיפור דומה
ועברתי לדר' שלומי ברק אחרי רופא אחר
ואחרי 4 החזרות עם עוברים של מנור.
אני עדיין לא עשיתי את הטיפול אך יכולה להעיד
שאחרי פגישה עם דר' ברק אני משוכנעת שהוא
מאד רציני ויצירתי וחוץ מזה ששמעתי עוד המלצות נהדרות

ד"ר שלומי ברק

אני עם סיפור דומה
ועברתי לדר' שלומי ברק אחרי רופא אחר
ואחרי 4 החזרות עם עוברים של מנור.
אני עדיין לא עשיתי את הטיפול אך יכולה להעיד
שאחרי פגישה עם דר' ברק אני משוכנעת שהוא
מאד רציני ויצירתי וחוץ מזה ששמעתי עוד המלצות נהדרות
ד"ר שלומי ברק
היי
שמעת המלצות טובות עליו מבחורות אחרות שטופלו אצלו במסגרת תרומת ביצית ? איך ההתנהלות מול הפקידה שלו ? היא מגיבה בזמן לשאלות / הודעות ?
הייתי בפגישת ייעוץ אצלו בשבוע שעבר , הוא היה מאוד מאוד נחמד וסבלני ושיתף בצורה עניינית את דרך הטיפול שלו .
אבל משהו בתחושה לא סגור לי עד הסוף ...מתלבטת ..

נסיון עם מנור

התייעצות
נסיון עם מנור
גם אנחנו עברנו מספר נסיונות עם מנור ללא הצלחה, הרופא המליץ לעבור לספק אחר, עברנו לממס פרוגקט , מספר העוברים עלה משמעותית מהתוצאות שלנו במנור, ואחרי החזרה ראשונה יש הריון, כששאלתי את הרופא שלי הסביר על סדרי השאיבה במנור שהם לא לטובת איכות הביציות. וסדרים אחרים אצל ממס, לא אפרט. מנסיוני ממליצה לעבור ספק, זה לא נח שוב להכיר מקום שוב להציג מסמכים אבל לנו זה עשה את העבודה

myDoron

New member
בגלל זה יש חוזה עם התחייבות

נסיון עם מנור
גם אנחנו עברנו מספר נסיונות עם מנור ללא הצלחה, הרופא המליץ לעבור לספק אחר, עברנו לממס פרוגקט , מספר העוברים עלה משמעותית מהתוצאות שלנו במנור, ואחרי החזרה ראשונה יש הריון, כששאלתי את הרופא שלי הסביר על סדרי השאיבה במנור שהם לא לטובת איכות הביציות. וסדרים אחרים אצל ממס, לא אפרט. מנסיוני ממליצה לעבור ספק, זה לא נח שוב להכיר מקום שוב להציג מסמכים אבל לנו זה עשה את העבודה
בגלל זה יש חוזה עם התחייבות
לא הולכים על זה על עיוור. הם מתחייבים על מספר עוברים..ככה שהסברה שהשאיבות שלהם לא לטובת איכות ביציות נשמע לי קצת תמוה.

תשובה מוזרה של רופא.....

נסיון עם מנור
תשובה מוזרה של רופא.....
איזה סדרי שאיבה לא לטובת איכות הביציות? אשמח מאוד לשמוע את המידע בפרטי.
חשוב לזכור שבתחום הזה יש המון המון אינטרסים שונים ולא כולם לטובתנו הפאציינטיות.
מודה שאני כאן בפורום כ 7 שנים פעם ראשונה שאני שומעת שרופא עובד עם שני מסלולים ואומר דבר כזה לפאציינטים שלו, מודה שאצלי זה מעורר הרבה סימני שאלה לאו דווקא לזכותו של הרופא....
איילת

אני מסכימה עם איילת

נסיון עם מנור
אני מסכימה עם איילת
מאיפה בכלל הרופא שלך יודע שמשהו
לא בסדר בשאיבות שלהם בחול?
במקרה הרופא שלי הוא זה שבצוות השאיבות של מנור מדיקל שהם
שואבים באוקראינה.
רק אתמול הייתה כתבה בחדשות בערוץ 13 על עוברים ובמקרה
גם אמרו שם שמנור מדיקל עושים 600 תינוקות בכל שנה
אז נשמע מוזר שהרופא שלך טוען שהם לא לטובת איכות הביציות .

אשרת 1972

New member
לא פשוט בכלל

התייעצות
לא פשוט בכלל
הייתי הולכת להתייעצות נוספת לשמוע דעה מרופא נוסף , יכולה לאמר לגבי איפה לקחת את התרומה , כתבתי פה בעבר על הקושי שהיה לי לאחר שבגיל 3 חודשים הפזיוטרפסית בפגיה החליטה שהבת שלי סובלת מתסמונת דאון , תמיד חשבתי שאחרי התרומה אני אהיה לבד לא יהיה לי שום מידע לגבי הגנטיקה וככה נהיה כל החיים כשתעורר הקושי התקשרתי לאורית ממנור היא לא הייתה זמינה שלחתי הודעה היא חזרה אלי דקה אחרי , יומיים אחרי התורמת הייתה אצלהם והתברר שהעיניים שהיו אחת הסיבות לבדיקה הם תורשה מהתורמת , באותו הרגע הבנתי שאני לא לבד ויש לי על מי לסמוך , לצערי בחמש שנים האחרונות לא קראתי ( וקראתי את כל ההודעות בפורום ) הודעה דומה על חברה אחרת למעט על מנור .
זאת הסיבה שאני המשכתי איתם , המון המון בהצלחה .

למעלה