התייעצות

Jessio

New member
אם כבר מדברים על משפטים ל-----א נורמליים

הנה כמה דוגמאות : (!) אני אחכה שם עד שהיא תהיה שלי! זה היה רגע קסום. ארבתי ליד שירותי הנשים להמשיך לשבת ליד שירותי הבנות ולחכות שחמדת ליבי תבוא שוב לעשות את צרכיה? אני בספק אם זה סיפור אמיתי או שהוא סתם מסתלבט עלינו ..

הזוייה

New member
או (מפשילה שרוולים)

בוא שב רגע, יש לנו שיחה ארוכה הרי ידוע שגברים אלופים בלאסוף קלפים של ספורטאים,ושל פוקימונים ויש גם מחלה גברית שנקראת פוביה מנשים. זה כמו הלם קרב שמקבלים אחרי שרואים את האויב. הבעיה, שכאן אין לך אויב ואתה צריך להבין שאישה היא בסך הכל פרגייה מפוחדת, עדינה ונחשקת והיא מאד ידידותית למשתמש אם לוחצים לה על הכפתורים הנכונים (פטמות). נכון שיש לנו נטייה לעשות אתכם מ ה ז ה קטנים ואפילו באופן בוטה יותר מגברים באמצע מילואים. ובמיוחד אם אנחנו נמצאות בחבורות. אבל זה נובע מהתרגשות והססנות, זה כדי שתחזרו אחרינו. אם תגיד למישהי היי (כמו אלו שכותבים באתרי ההיכרויות היי, או במסרים, או בבלוג) ואלוהים רק יודע מה אפשר לעשות עם ההי הזה. הוא פרווה. אין לו בשר, והוא משעמם כמו לצפות ביונית לוי בערוץ שתיים. מה חשבת שאפשר להבין מהמילה , היי ? לא באמת, בחייאת. אפילו אי אפשר להעמיד את המילה הזו כמועמדת לפוליצר. אם תמשיך לשבת ליד שירותי הבנות יש סיכויי שבעל המועדון יבקש ממך לעשות גם פנלים ולהחליף נייר טואלט, ואז בכלל הבנות יחשבו שאתה בוריס מחברת הניקיון. ועכשיו תפתח את המחברת ותתחיל לרשום משפטי פתיחה ולתרגל משפטי חיזור חדשים רק לא קלישאות בסגנון "עוד לא ראיתי פרח כמוך, או "האם כאב לך כשנפלת מגן עדן" ביקצור איש יקר, לעולם אל תגיד היי, זה כמו לא להגיד כלום. תהייה פשוט אתה, תראה מה קסם לך באותו רגע אצל הבחורה ותחמיא לה, תגיד לה, אל תתבייש. אם אהבת את החיוך שלך, תחייך אליה ותגיד שיש לך חיוך כובש ותמשיך את המשפט כדי שזה לא ישמע כמו עוד משפט מצוץ : ) תתאמן בסוף תצליח: )

Jessio

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אהבתי
למרות ש.. אני לא מסכימה כל כך עם כל מה שנאמר . הבחור הזכיר באחת ההודעות שלו שהוא לא יפסיק עם החיזורים עד שהיא תהיה שלו. מה זה אמור להיות ? זו ממש הטרדה.

הסכמתי עם דברייך..

אם כי הייתי מסננת שמה איזה ניסוחון(מטעמי דת) ובקשר לבחור ה'אורב'.. הוא סה"כ מאוהב.. הוא לא נואש..! מאוהב..(אופס, ככה מתנסחים כשמתאהבים, מה רע?..) קורה.. והסכמתי עם כל מילה בדרך ל 'להתחיל' איתה\ אההה... וצינגול.. אהבתי את הודעתך.. אם ראית שהבחור כ"כ רצה(ורצה.. ורצה.. ולקינוח 'עוד קצת רצה') מה רע ב'להכנע' לו?.. לא ממש הבנתי.. מה רע בבחור שמאוד רוצה אותך?.. יש יותר בחור שבעניין שלך מאותם רגעים שרצה בך?.. אהבתי את תגובתך.. כאילו לא התכוונתי למה לא נשארת איתו, אבל לא ראיתי שום רע בלהיכנע לחיזורים המקסימים החוזרים והנישנים ממישהו שפשוט רוצה אותך.. זה כ"כ מקסים בעניי..(ואני לא ממש מבינה צורת חשיבה אחרת.. מפני שתמיד יש את אלו שתאמרנה 'אני רוצה את זה שיתחשב, יבין, יתקשר, ידאג, יאהב ובלה בלה, ועד שמגיע אחד כזה הן פתאום רוצות את המאצ'ויסט המכאיב והמתעלל..) שלא תבינו לא נכון.. אני דווקא מאלו שלא סובלות שרודפים אחריהן באובססיה מטורפת..(בנאדם מאוהב לא נכנס לקטגוריה זו,אני מדברת על רק אחרי שהקשר התבסס ועבר את שלב ההתאהבות והפרפרים, בזמן הזה אני לא אשרוד יום אחד אם ירדפו אחריי בצורה אובססיבית) רק שפשוט קצת נותנים תשומת לב.. מה רע..?.. אי אפשר לדרוש עדין ומתחשב אכפתי,דואג,מתקשר, מציק עם מתנות קטנות ובמקביל לחפש את הגבר הזה(רצוי שיהיה 'גבר גבר') מתעלל ומאצ'ואיסט שכשהוא מתקשר(הרי זה נדיר) מגיעים הפרפרים המיוחלים.. זה הרי אבסורד..

עזוב את כל העצות האלה ותקשיב טוב

בחורות אוהבות גברים תיהיה גבר בכל מובן המילה אל תתנהג כמו ילד או ילדה קטנה. תתחיל איתה כמו גבר תתנהג אליה בבגרות תצחיק אותה תגרום לה להסמיק זאת אומרת להישאר בלי מילים רק ככה תוכל לכבוש אותה.

סבבה יש פה מגוון עצות,נסה הכול

בכל מצב, וואלה שמע יש פה כל מיני עצות , קח את העצה שהכי מתאימה לך, אין פה עצה שהיא יותר/פחות טובה מהשניה .. אחרי הכול אולי כל אחת מדברת מנסיונה האישי כך או כך, כל פעולה שתעשה תשאיר לה חומר למחשבה תעשה מה שנכון לך ..!

../images/Emo31.gif

בהחלט יש סיכוי. הוא פשוט יגיד משפט יפה יותר לילדים שלו.. (זה יהיה קצת מלוכלך חחח תחזיקו חזק..) "הייתה אהבה ממבט ראשון, ואז... אמא הייתה צריכה ללכת בדחיפות לשירותים"

tom targel

New member
אל תגידי לי שאין לי סיכוי!

אפילו אנשטיין אמר שאין דבר העומד בפני הרצון!!!!

ומה רע בזה ?

החייל המקסים בא , ביקש עצה , והוא מאוהב, גם אם זה זמני הוא כרגע מאוהב , תקראו לזה איך שאתם רוצים, מאוהב / מאותגר לא יודעת איך תקראו לזה , אבל זה מה שהוא מרגיש והוא בחר לבטא את זה איך שהוא רוצה זכותו

ס א ט י ן

New member
לא ביקרתי לרעה..פשוט אמרתי שזה צפוי

וקצת...לא יודעת...שיטחי? אבל שיהיה:) הוא ראה בחורה יפייפיה ונדלק על המראה שלה, את זה הוא תרגם להתאהבות והחליט שאסור לו לפספס מישהי כל כך יפה... שיתאמץ וימצא אותה... אבל האמת, מי אני שאדבר, הרי אני זאת שתמיד אומרת שיש כזה דבר התאהבות ממבט ראשון ולא רק משיכה....אז...

tom targel

New member
זה לא זמני!

זה לנצח! אני חושב שמצאתי את אהבת חיי! אני עכשיו בבית. לא ראיתי אותה מאתמול... אני כל כך מתגעגע. אני רק חושב וחולם עליה כל היום. אני פשוט לא יכול להפסיק לדמיין את העיניים היפהפיות שלה מולי, מפשיטות אותי במבט, ואת החיוך המקסים שלה קורא לי לבוא ולנשק אותה... אני רוצה כל כך להיות איתה!!!!

למעלה