התייעצות

tom targel

New member
התייעצות

שלום לכל חברי הפורום :) אני תום, וחיי נכנסו לסחרור מאז שפגשתי את הבחורה הכי יפה שעברה לידי במסדרון היום . חברי אמרו לי שיד הגורל מעורבת בענין. אני נאלץ להסכים. זה היה רגע קסום. ארבתי לצאן ליד שירותי הנשים, ואז היא הופיעה וחייכה אלי. בלי שום היסוס אמרתי לה "היי". נדלקתי. זאת אהבה ממבט ראשון. היא לא הגיבה והמשיכה ללכת, ואני כמו קוף המשכתי לעמוד. הבעיה שבגינה אני רושם בפורום היא שאף פעם לא מצליח לי עם בנות ואני אף פעם מצליח להבין למה!!! אני רוצה אותה. מה עלי לעשות? להמשיך לשבת ליד שירותי הבנות ולחכות שחמדת ליבי תבוא שוב לעשות את צרכיה?

כן תמשיך לארוב לה

אם זו הדרך היחידה ואתה מעוניין בה , אז עשה זאת אני אחרי חצי שנה של חיזורים נכנעתי

tom targel

New member
אני לא אכנע בחיים!

אני אחכה שם עד שהיא תהיה שלי! איך להשיג אותה?!!?!?! אני צריך עזרה דחוף!

היי היי הולד און !!

אני בת !! אני מריחה פה אי הבנה !! מנקודת מבט נשית, הצעתי לך - כן, להמשיך לארוב לה, וכמו שאמרתי - אני ,אחרי חצי שנה של חיזורים אחריי , נכנעתי ...! עכשיו הבנת ?

מה זאת אומרת נכנעת?

אני מוכרח להבין. עשית משהו שלא רצית רק בגלל שהוא ניג'ס לך מספיק זמן? מה ההבדל בין הנחישות שאתן מצפות לראות מהבחור לבין ניג'וס? האם אתן מצפות שהוא ימשיך לחזר גם אם אתן לא מתייחסות? אשמח להסבר. רועי.

Jessio

New member
אם מישו ימשיך לחזר אחריי אחרי שאני לא מתייחסת

בעיניי זה יראה ממש עלוב. יש אחד שחיזר אחריי, ואחרי שלא התייחסתי אליו 3 פעמים, פשוט הבין את זה. תשמרו על הכבוד שלכם גברים . אם היא אמרה "לא" בפעם הראשונה, סימן שהיא באמת לא מעוניינת.

לאו דווקא ...!

אני בחורה , שאם יתחיל איתי מלך -על ברחוב, אני אגיד לו =לא= גם אם כתוך תוכי ייחלתי כל חיי למלך על שכזה למה ? פשוט מאוד, בשל העובדה שאוטומטית אני אחשוב שאם בחור כזה מתחיל איתי ברחוב, אז סביר להניח שהוא מתחיל עם עשר האחרות שיעברו אחריי רחוב זה כמו מועון, אחת אומרת לא - עוברים לעשרים הבאות אין ערובה שהוא מתחיל איתי ממניעים טהורים גרידא ..!

בגלל זה אני אומרת..

שאם הדרך היחידה לראות אותה , זה בשירותים .. אז כן, להיות ביישן זה בסדר גמור , היא איכשהו תבין שאם היא רואה אותך שם הרבה , אז זה אומר משהו ..

מסכים עם מה שכתבת

לא = לא. לא רודפים אחרי בחורה. אז למה התכוונת שכתבת נכנעת?

היי אתה ..

אתה כותב פה הודעה שלכאורה היא לבחורה אחת , אבל השורה הראשונה יוחסה לגברת A ושורה שנייה יוחסה לגברת B .. שמת לב לכך?

../images/Emo9.gif לא שמתי לב. מצטער.

אני אנצל את ההזדמנות לכתוב לך עוד שני דברים. אחד, אני לא מסכים עם הגישה שלך לגבי בחורים שמתחילים איתך במועדון או ברחוב. אני בהחלט מבין אותה. אני מבין את הפחד ואת חוסר החיבה לשיטה הזאת. אבל, מצד שני, כשאת מאמצת גישה כזאת את פוסלת את כל הבחורים שינסו להתחיל איתך במקומות האלה, ואפילו לא מנסה להסתכל מי עומד מולך ולחשוב האם לתת לו צ'אנס. יש בחורים שניגשים אליך פשוט כי את מוצאת חן בעיניהם ועושים מאמץ כדי לגשת אליך. מצד שני, גם לי יש חוק כזה. אני לא מתחיל עם נשים, שכחלק מהעבודה שלהן, נותנות לי שירות (כמו מלצריות או פקידות). זה נראה לי מציק. חוץ מזה, אתה לא יכול לדעת למה הן נחמדות אליך. אני פשוט יוצא מתוך נקודת הנחה שזה בגלל התפקיד שלהן. קראתי את ההודעה הנפרדת שפירסמת. רציתי לעודד אותך שוב. תהיי חזקה. תעודדי. התקופה שאחרי הפרידה היא תקופה קשה של אבל. טוב מאוד שיש לך את המבחנים שלךוגם את הפורום הזה כמסיחים וככלים שמקלים עליך להתמודד. טוב מאוד שאת כותבת פה כחלק מתהליך הריפוי וההתגברות שלך. וטוב מאוד שאת עדיין מאמינה באהבה. קחי את כל מה שעברת ותלמדי ממנו כדי שהקשר הבא שלך יהיה מוצלח יותר. שבת שלום. רועי.

נכנעתי משמעו

שחיזרו אחריי חצי שנה , ואז נכנעתי = הסכמתי אצלי זה היה קצת מורכב, כי זה היה האקס, במשך חצי שנה הוא היה שם וניסה להשיג אותי בחזרה וחשבתי בהתחלה שלא מזיז לי וזה לא עושה לי כלום אבל איכשהו ב28 למרץ, ביום הבחירות :) , זה נפל עליי כמו רעם ביום בהיר פשוט רציתי לראות אותו וזהו, ולמרות שכעת אני והוא לא ביחד אני לא מצטערת שנכנעתי באותו זמן כי ה"כניעה" הביאה איתה תקופה יפה

tom targel

New member
שאלה לענין

ככה אני מתצפת על שירותי נשים בצבא. אוי כמה שמסריח שם, אבל בשביל הפרח שלי אני מוכן לספוג הכל. מאז הפעם הראשונה היו התפתחויות. היא שוב עברה בדרך לשירותים, והתסתכלה עליי עם העיניים הגדולות והיפות והמדהימות שלה, היא נראתה קצת מופתעת שאני עדיין שם. אבל שוב פעם כמו אידיוט דפקתי את הכל, ולא אמרתי כלום. אני פשוט כמו קוף טיפש לידה... היא מעבירה בי צמרמורת כל כך חזקה, הקול שלי נאבד והראש שלי מפסיק לחשוב. זה כאילו כל העולם נעצר כשהיא מסתכלת עליי! מה לעשות??????

יש לי רעיון מטורף

אני לא מציע לעשות אותו. אבל בכל זאת. אולי אם קשה לך לדבר תכתוב לה שלט. זאת יכולה להיות פדיחה ענקית, אבל זה גם יכול להצליח (ולהמשיך להיות פאדיחה ענקית). אתה יכול לקחת את הרעיון של הטרמפיסטים שעומדים לפעמים עם שלט שעליו כתוב היעד שאליו הם צריכים להגיע (לפחות ב"בר אילן" זה ככה). תכתוב בגדול "אהבה" ו"אושר" ומעל זה תכתוב את השם שלה. הרעיון הוא לכתוב לה שהיא מוצאת חן ולשאול אותה האם אפשר להגיע איתה ל"אהבה" ול"אושר". טוב, עכשיו אפשר להתחיל לקטול את הרעיון.

יום טוב

לא ממש ליד השרותים, זה לא מנומס. נסה לחכות לה במקום, שסביר שתעבור בו. כשתפגוש בה, היה נעים ונחמד אליה והתענין בה בעדינות. השתדל להיות טוב אליה ולעשות לה מעשים טובים מחבה ואהבה, ואז יתחזק הקשר.

tom targel

New member
תגיד לי,

אתה הולך לשירותים רק פעם בשבוע או משהו? זה המקום שהכי סביר שהיא תעבור בו! אפשר תגובות נורמליות בבקשה?!

elena20

New member
תשאל שאלות נורמליות, תקבל תשובות נורמליות

מה אתה רוצה שיענו לך? "לך תשב ליד השירותים ותחכה לה"? היא כבר עברה שם פעם שניה ועדיין לא אמרת כלום, נראה לי פעם הבאה שתראה אותך שם, זה כבר יתחיל להיראות מוזר.

charriere

New member
אתה בצבא?? נו אז מה הבעיה??

קודם כל תפסיק להתנהג כמו איזה ילדה קטנה , אתה כבר חייל . תבוא אליה , תגיד לה מה קורה , מה המצב , תתחיל לדבר איתה , תשאל אותה מה היא עושה בערב אם בא להיפגש בשק"ם או משהו , או שתזמין אותה לחדר שלך , תזמין אותה לקפה או משהו כזה . תגיד לה שתביא כמה חברות כדי שגם לחברים שלך יהיה תעסוקה , ולאט לאט ככה תיצור איתה קשר , יצטבר אצלך בטחון , ומאז כבר יהיה לך קל. בהצלחה גבר נ.ב איפה אתה משרת??

tom targel

New member
אני עושה יומיות...

וחוץ מזה, למה שאני אקח אותה לחדר? מה כבר נעשה? אני בתול.

למעלה