התייעצות

AniZeLoAni

New member
התייעצות

אני בקשר עם חברה שלי פחות מחודש ומעכשיו האפשרות היחידה שלנו לראות אחד את השני היא פעם בשבועיים. מכיוון שזה קשה לשנינו ומכיוון שממילא לא תהיה חתונה בשנתיים הקרובות החלטנו לעשות הקפאה של הקשר ולחזור בעוד שנתיים. האם לדעתכם באמת נצליח לחזור בעוד שנתיים או שאפשר לומר על הקשר שהוא אבוד? אחרי הכל בטח נפגוש בני זוג אחרים בתקופה הזו..מה אתם אומרים? חוץ מזה..בשנתיים הקרובות על איזה סוג של קשר לדעתכם אנחנו צריכים לשמור? ידידים? יותר מידידים? פחות מידידים? תודה

אני חושבת שקרוב לוודאי שהחיים יקחו אותכם

לכיוונים שונים במהלך השנתיים האלה...יתכן שבסוף תתקרבו שוב, אבל אני לא חושבת שאפשר לומר ללב ולנפש לא לצמוח ולאלהקשר לאנשים אחרים, כשאין קשר ממשי...

elena20

New member
אתם ביחד פחות מחודש, עוד לא הספקתם להיקשר

אחד לשני, כך שאני בספק אם אחרי שנתיים שלא תראו אחד את השני תרצו להיות ביחד, אלא אם כן שניכם תהיו רווקים.

AniZeLoAni

New member
בטח שנראה אחד את השני

אבל בתדירות נמוכה יותר (כמו ידידים, מה שהוביל לשאלה השניה ששאלתי) .

elena20

New member
אז מה הטעם? לא תהיו ביחד, אבל עדיין תשמרו על

קשר, קשה להיות בקשר "ידידותי" כששניכם רוצים הרבה יותר, אם למשל לאחד מכם יהיה בן או בת זוג אחרים, אז מה עדיים תהיו "ידידים" ולא תקנאו? בטח שכן, לדעתי או שתחתכו לגמרי, או תהיו ביחד למרות הכל.

הקפאה? מה , זה לימודים באוניברסיטה?

זה מערכת יחסים שבין 2 אנשים , אין תשובה חד משמעית יכול להיות שכן יתאפשר שתפתחו קשר גם במשך השנתיים הללו - הכול תלוי בכוח רצון וסובלנות יכול להיות שהחיים יובילו אתכם לכיוונים שונים ועל זה אין תשובה , רק העתיד יביא איתו את התשובה זה היופי שבעניין - הקסם שבזרימת החיים אתה רוצה להיות ידיד שלה? תהיה . גם ככה לא נשמע שאתה ממש ממש מאוהב בה ומאוחר מדיי לידידות, שהריי אם כן הייתה אהבה , לא היית מהסס ואכן מסתפק באחת לשבועיים זה לא שאחד מכם נמצא בחו"ל

AniZeLoAni

New member
אתה ממש לא מבין את המצב

אין לך מושג כמה אנחנו אוהבים אחד את השני. אבל אני לא מאשים אותך. לא נתתי את כל הפרטים למען האמת כי העניין הוא די אישי.

הקפאה?!

סלח לי אדוני אבל פה זה לא חדר כושר שניתן להקפיא את המנוי מתי שרוצים. אה כן, וגם לא שניצלים שאפשר להוציא מהמקפיא כשבא לנו ממש. לפי דעתי זה לא יעבוד. אתה תיהיה ידיד שלה, היא תיהיה ידידה שלך. ומה תעשה כשתשמע ממנה בשיחה ידידותית בינכם שהיא יוצאת עם גבר אחר? ומה אם תשמע במהלך הזמן שזה הופך להיות רציני..? ומה אם תשמע שהקשר הזה נמשך לכיוון השנתיים? אז אתה מצפה שכשיחלפו שנתיים מרגע החלטתכם שהיא תזרוק את הבחור לקיבינימט ותחזור לזרועותייך? לא נראה לי. אתה חיה בארץ ה"נדמה לי". אין דברים כאלה, ואל תשלה את עצמך שזה עובד.

למעלה