התייעצות

ssexylady

New member
התייעצות

היי יש לי התיעעצות קשה למדי.. עד לפני שנה היה לי קשר ארוך ומצוין אבל נגמר.. תוך כדי השנים שהיינו יחד התחלתי לסבול מבעיה בשם "וסטיבולטיס" שזה אומר כאב בכניסה לנרתיק, הכוונה כאב בשעת יחסי מין, העניין שהכאב הוא לא כזה חזק זאת אומרת כואב אבל ניתן לחדור אבל החדירה צריכה להיות מהירה ובלי קונדום, ודרך כלל אחרי זה הלכתי לישון, אני סובלת יחסית מוסטיבוליטיס שניוני. וסטיבוליטיס שניוני הכוונה שהוא נרכש עם הזמן אין עדיין הסבר מוכח ממה זה נרכש אבל עם האקס שלי יכולתי בהתחלה לקיים יחסים ללא כאב ואז יום בהיר התחיל לכאוב לי , הכאב הוא נקודתי והייתה לי בדיקה שאיבחנה את זה. אני גם כן סובלת יחסית ומוסיטיבוליטיס קל שזה אומר שיכולה לקיים יחסים אבל עם כאב ואפילו יכולה לגמור שוב הכאב יכול להיות בלתי נסבל בפעם אחת ויכול להיות קליל בפעם אחרת. כתוצאה מהבעיה הזו זה חייב אותנו להיות יצירתיים ולגוון ועבוד גם המון על היצר השכלתני <הכוונה לדמיין>. הפיתרונות לוסטיבוליטיס: זה דיאטת דלת אוקסלטים ללכת לסקסולוג, משחות למיניהם מאלחשים, תרופות טבעיות ורפואה אלטרנטיבית וניתוח, אולם ניתוח טאאין לו כמו כל תהליך כירוגי 100% ועלול להוביל לבעיות נוספות וכן תהליך החלמה דיי איטי וקשה- שזה החשש שלי משום שניסיתי הכל כמעט
. עם האקס שלי לא הייתה בעיה כי הוא קיבל את העניין בהבנה בילוד מהייתרון שאני גומרת מהר ונהנת מהסקס ויש לי נכונות לגוון ולנסות אבל תמיד אחרי כל חדירה זה היה אופטלגין ולמיטה. עכשיו מה הבעיה
הבעיה הראשונה זה שזה אקס שהבין והכל ולא כל הגברים לצערי כאלו שזה מאד פוגע בביטחון עצמי . בעיה שנייה אוקי יצאתי עם גבר הגענו למזמוזים מבינים שזה הולך להיות רציני, מתי אומרים כזה דבר, מצד אחד לא רוצה להיקשר מדי ואז להיפגע מזה, מצד שני זה לא דבר קל לשמוע וזה מרתיע
ואז אם אני אומר אחרי הרבה זמן יכול להיות הגבר יכעס למה רק עכשיו אמרתי כנות והכל, מצד שני יכול לברוח ולהעלם, דבר ששוב יפגע בביטחון עצמי שלי... האקס שלי בחיים לא הציב לי את זה כבעיה ואולי זו הסיבה שקל לי לדבר על זה ומבינה שככה אני ויש בי חסרונות רבים, אבל לאחרונה יותר ויותר גברים מראים רצינות שומעים את זה ונעלמים וזה פוגע כי לי אין מה לעשות לא ייחלתי לקבל את זה, זה מעין חוסר אונים מוחלט
בנוסף השיקול מתי לומר, כי זה אבן שיושבת לי על הלב... ובייחוד שכל פעם שאני מוציאה את זה הכאב יותר גדול ועמוק מהפחד מהאכזבה.. אולי אתם תשפכו לי אור על הנושא כי אותי זה מייאש
תודה

היי, למרות שהנושא לא הכי

מתאים לפורום הזה אני אשתדל לעזור: לדעתי, אל תתקדמי בקטע המיני עד שאת לא מרגישה נוח לספר לו על זה. אני יכולה להבין את התיסכול והאכזבה אבל את לא באמת רוצה בחור שלא יבין אותך ואת כאבך, נכון??
אגב, כתבת "התחלתי לסבול מבעיה בשם "וסטיבולטיס" שזה אומר כאב בכניסה לנרתיק, הכוונה כאב בשעת יחסי מין, העניין שהכאב הוא לא כזה חזק זאת אומרת כואב אבל ניתן לחדור אבל החדירה צריכה להיות מהירה ובלי קונדום". ........ עד כמה שידוע לי מחברה שסובלת בדיוק מאותה בעיה, הפיתרון הוא להפך.. להשתמש בכמה שיותר חומרי סיכה, טיפול ע"י ביו פידבק, ולחדור לאט ולא בתנועה חדה. תרגישי טוב!

ssexylady

New member
אז תודה

שהגבת בכל זאת. את צודקת אבל בקטע של הפקטור היום או הרגע זה פוגע וקשה. ולגבי החדירה זה תלוי בבחורה, אצלי החומר לא עזרו וכל הביו-פידבק לא עזר.. זה נורא תלוי במצב, והלאט לאט יותר כואב... אצלי הכאב יותר גדול שזה לאט לאט כל מגע כואב אז עדיף מהר.

voguemaster

New member
מה שכן

את צריכה להיזהר עם כל מיני טיפולים שמתיימרים לטפל בבעיה. לרוב, מאוד רצוי לא להשתמש במשחות עבור הנרתיק, אלא אם כן הבעיה ברורה מאוד והרופא ממליץ על משהו ספציפי שידוע שהוא עוזר בפיתרון הבעיה. הסיבה היא שזה "משגע" את הנרתיק. יש לו איזון משלו וצריך לדעת לשמור עליו. בגלל זה לדוגמא חומרים על בסיס מים הם טובים - הם לא משנים את האיזון הטבעי של הנרתיק. משחות מאלחשות ? לא הייתי מנסה במקומך (אני גבר אבל את מבינה את כוונתי).

shirlove

New member
תתייחסי לזה כאל

מבחן. אם הבחור באמת מעוניין בו הוא ישאר שם למרות הכל. אלוהים נתן לך מתנה-דרך לבחון גברים,מדליק לא?

omer73

New member
לא הייתי

קורא לזה "מתנה", אבל זה בהחלט עוד כלי לבדוק מה המטרות של הבן זוג.

nate2000

New member
כנראה שאת לא יודעת מה זה

אחרת לא היית קוראת לזה מתנה....

shirlove

New member
ווואו

אל תשפטו אותי על מילה-לא התכוונתי לזה כמתנה נו באמת-מן הסתם זה עצוב. התכוונת במובן של להסתכל על זה בצורה חיובית למרות שקשה. מספיק לשפוט על כל מילה נו באמת

nate2000

New member
למילים יש השפעה מאוד חזקה

לא סתם נאמר "אין הזדמנות שניה לתקן רושם ראשוני" וכי "חיים ומוות ביד הלשון". וברוסית "מילה היא לא ציפור, ברגע שהיא בורחת אי אפשר להחזיר לכלוב-פה".

shirlove

New member
לפעמים אומרים מילים

בלי כוונה מאחור.אי אפשר לשפוט אדם לפי כל מילה קטנה... בסופו של דבר אנחנו בני אדם ולא מלאכים

נשמע שלא הפסדת את אותם גברים, כי הם טיפשים

שלא מבינים במה מדובר בכלל. אני חושבת שאת פשוט צריכה להעלות את הנושא כשתרגישי מוכנה ובטוחה לקיים יחסי מין עם מישהו חדש, שתבטחי בו שהוא לא יבהל, ופשוט אל תעשי מזה issue ותסבירי שאת יכולה לקיים יחסי מין, שזה כואב אבל זה כאב סביל, וזה לא מדבק או משהו כזה.

smartblonda

New member
הרבה בחורים לא ירצו "להתעסק" עם הבעייה הזו

אבל הכל תלוי באיך תציגי אותה. בלי שמות מפוצצים,אלא יותר שאת מתרגשת אז את מתכווצת ,או,את צריכה לפתח רגש לפני הסקס כדי שהוא יהיה טוב ונטול כאבים. את צריכה למצוא בחור שלא יעיק עלייך עם הרצון להיכנס למיטה אלא ימתין שאת תהיי מוכנה.

omer73

New member
בגדול

אני חושב שזה תלוי באופי של הבן זוג ובדרך שאת מציגה את הדברים, ז"א שאם הבחור יהיה בנאדם מבין, וירצה במע' יחסים רצינית הוא יקבל את זה בהבנה, אבל מצד שני זה גם תלוי בדרך שאת מסבירה את זה, אם תעשי מזה עניין רציני, יכול להיות שתגרמי לו לפחד, אבל אם תסבירי את זה בצורה שיש מגבלה קטנה אז זה יתקל בהבנה.

ssexylady

New member
אז...

כנראה הבעיה היותר גדולה תקועה בי.. כי אני רואה בזה בעיה גדולה ולכן החלטתי ללכת על ניתוח לבד במלוא המרץ לעשות תק' יבשה של חצי שנה ולעבור את זה.. בתקווה שזה יעבור... אני מאד פוחדת והבנתי גם ממנו שהייתי צריכה לחגכות למרות שאני לא דוגלת בעניין וזה נפלט לי.. בכל מקרה כנראה אין מנוס מניתוח.. אבל גיליתי איזה סממן קבוע שאנשים שיצאתי איתם לא משנה כמה מרגישים איזו אחריות לשמור איתי על קשר ולדאוג לי להיות ברדיוס ולדאוג שהכל בסדר.. מוזר.. כי גם הוא אמר שהוא ישמח אם נהיה בקשר ונראה מה יהיה..
ומתנות כאלו אני מוכנה לתת למרות שגם האקס אמר על זה שזה מעין מבחן למדוד את הרצינות אבל זה בעיה לא מבחן ולא מתנה... ולגבי המשחות אני יודעת את כל הבעיות הטמונות בכך ונכון שעדיף חומרי סיכוך על בסיס מים.. כבר נהייתי מומחית מהבעיה הזו...

omer73

New member
אני לא

מאלה שרצים לעשות ניתוחים או טיפולים, אבל זה תלוי בך. אני מציע לך לחשוב טוב טוב אם זה מה שאת רוצה, במיוחד לאחר שכתבת על הסיכונים שיש בניתוח כזה. אני פשוט מציע לך שבהיכרות הבאה שלך פשוט תחכי קצת עם העניין הזה, אל תזדרזי לספר על זה, אלא רק כשאת מרגישה בנוח ושאת מרגישה שהצד השני יקבל את הדברים בהבנה, ושוב, כשאת מספרת, לא לעשות מזה עניין רציני, אלא משהו קטן שמפריע.

shirlove

New member
תשמעי

לא התכוונתי למתנה. ברור שלא! מה נראה לך...בריאות זה א' ב'. התכוונתי פשוט שאם כבר זה קרה-להסתכל על הצד החיובי-זה בחינה לגבר עד כמה הוא רציני. על כל מקרה המון בהצלחה לך בכל החלטה-בין ניתוח ובין לא,מצטערת אם נפגעת...

למעלה