התייעצות

andy30

New member
התייעצות

אני לקראת סיום במדעי החברה, כעת צברתי 111 נק' (כולל 3 נק' אנגלית) עם ממוצע 77 - טרם קיבלתי ציון עבודות הסמינריוניות שאני מצפה לקבל מעל 85, דבר שיעלה לי את הממוצע המשוכללת ל-78. השאלה שלי אם אבטל את ציונו של מבחן אנגלית, ארד ל-108 נק' ואז הממוצע משוכללת שלי תעלה בנקודה אחת. כמו כן, עם שוב אקבל בעבודות הסמניריוניות מעל 85 זה יעלה לי את הממוצע ל79.5 (שזה יחשב כ-80). מישהו יודע האם האם ציונו של מבחן אנגלית חשוב? האם חשוב לשמור את הנקודות ע"מ להתקבל לתואר שני באוניברסיטה אחרת? אשמח לקבל דעה של מישהו שמבין. תודה

itayshush

New member
לדעתי..

אם הממוצע שלך יעלה אם תורידי את אנגלית אז כדאי לך לוותר על אנגלית, ואם תבואי לאוניברסיטה אחרת תמיד תוכלי להביא להם אישור מהאו"פ שעשית אנגלית בציון שקיבלת. זה כמו שמישהו יעבור לאוניברסיטה ועדין לא סיים תואר הוא מראה את הציונים שהוא עשה עד עכשיו.. פשוט על אנגלית תביאי דף נוסף מהאו"פ.

טיורינג

New member
אני לא יודע

אם אפשר לוותר על האנגלית בממוצע, אבל את יודעת שאת יכולה בסוף התואר לשפר שלושה ציונים בלי לעשות את הקורס שוב? אולי זה עדיף, לפעמים אחרי שעברת כל כך הרבה קורסים, ויש לך כבר הרבה נסיון אקדמי, תוכלי להוציא ציון יותר טוב בקורס שפעם הוצאת בו 65 נגיד.

andy30

New member
אני לא מסכימה איתך כי כעת יש לי תואר ביד

אין מצב שאנסה להבחן שוב ואולי לקבל ציון גרוע יורת או נכשל, אין מצב!!!! אגב לסטודנטים החדשים ציון של קורס אנגלית לא נחשב לממוצע, אני רוצה אותו הדבר.

למעלה