התייעצות...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאם לומר את האמת...

התוכן של הקורס הזה היה הדבר השווה ביותר בו. באמת שמבחינתי מד"מים זה ה-תוכן שהיה שם. ואחכ גם הצחוקים בקבוצה.. לא, מדמים זה לא כמו מדצים. לא, אין כזה הוואי חברתי מטורף. אבל כן, התוכן שווה בטירוף. התוכן הזה מאוד השפיע עליי. גם מבחינת ההדרכה, גם מבחינת עצמי ותפיסת המחשבה שלי. יצא לי לחשוב המון המון המון אחרי הקורס הזה... ובאמת שהוא נתן לי מלא. אבל אתה יודע, יהיו את האנשים שיגידו שלהם היה משעמם או לא יודעת מה. לפעמים זה קשור לקבוצה, לפעמים למדריך, לפעמים לבן אדם עצמו. אני לא אגיד לך לצאת או לא, אני רק אגיד שבבסיסו, התוכן של הקורס הזה מעולה.

A G C T

New member
אני מאמין שהתוכן טוב.

השאלה אם הוא מיועד אלי. הרי אני לא עומד להדריך קבוצה בשנה הבאה...

spraizler

New member
התוכן הוא אחלה

כי הדרכה זה לא דבר שתפגש איתו רק בתנועה.. זה גם לחיים.. לצבא אם תרצה להיות מפקד.. בעבודה אם 'תפקד' על אנשים.. כשיהיו לך ילדים.. בקיצור להזיק זה לא יכול

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאמרתי, ואומר שוב..

חוץ מעניין ההדרכה, התוכן גם השפיע עליי באופן אישי. כבן אדם. חוצמזה, שכמו ששחר אמר הדרכה וחינוך זה לא רק בתנועה.. מתעסקים שם בעיקר בחינוך. וחינוך קיים כל הזמן. ואם יש לך כוונות להיות מחנך כלשהו (כולל אבא) אי פעם.. אז זה בהחלט נותן הרבה. אבל שוב, בחירה שלך והחלטה שלך. הדעה שלי כאן לא רלוונטית פשוט מעצם העובדה שאני לא אוהבת בילויים מהסוג שהצגת:S

למעלה