התייעצות!

Ana Lyn Newkirk

New member
התייעצות!

לפני כמה ימים סיימתי ללמוד.. והתחלתי לצאת עם החבר'ה שלי כל הזמן... רק שבאיזשהו שלב הרגשתי שכבר היציאות שלנו חוזרות על עצמן... כל פעם הולכים לשבת לאכול או לשבת על נרגילה... וזה כבר ממש נראה לי ממחזר את עצמו... רציתי לדעת ממכם, לאן אתם יוצאים וממליצים לי ללכת עם החבר'ה...?

Itay Simons

New member
המ

סרט? סנוקר? (
)

יושבים בפארק\ בית של משהו עם נרגילה...

כמובן שלא כולם מעשנים... אבל סתם... יושבים מדברים... יש אויר בחוץ בלילה... לפעמים זה משעמם רצח... וגם אצלינו כולם מרגישים שממחזרים... אז מידי פעם כמה בנות הולכות למועדון\פאב... או לים הולכים... מילת המפתח פה זה כסף. אם היה... ולכולם... אפילו כל שבוע היינו יוצאים... מועדון פאב ים סנוקר מסעדה\ בית קפה טוב אני באותה בעיה איתך חחחחחחח

danish18

New member
ממ אותה בעיה אצלנו..

כל ערב יוצאים, וזה קשה להתחיל לחשוב על רעיונות חדשים כל פעם מחדש.. אז בעיקרון: סנוקר (כבר לא כ"כ) סרט מסעדה, וכדי לגוון, אנחנו נוסעים פעם לפ"ת פעם לכפ"ס פעם לרמה"ש (הבנת את הקטע..) סתם נרגילה בגן.. פאב/בר ים הולכים לתצפית עם גזיה מרשמלו ושוקלד, ואז מחממים את השוקולד בגזיה ומצפים את המרשמלו בשוקולד.. יאמי! או שהולכים עם שוקו חם/קפה/תה.. אפשר לקחת גם פריזבי, שזה די נחמד הולכים למעיין (יש מעיין חם כזה בפ"ת שאנחנו עושים שם שחיות ליליות מידי פעם..) זה מה שעולה לי עכשיו.. בהצלחה =)

Karin917

New member
לפחות אתה לא גר בחור ובלי רישיון../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif גם אצלינו חוזר על עצמו

בעיקר הבתי קפה. פאבים אני לא הכי יכולה כי יהיה לי 18 רק בנובמבר, ואני גם לא כזה אוהבת תאמת. מועדונים אנחנו הולכים אבל לא כולם אוהבים, וגם אין כל הזמן [מחר סיטי הולללללל] ים היינו הרבה בזמן האחרון, הייתי גם אתמול וגם שלשום [בערבים, לא שחייה או שיזוף או משהו כזה] אוהבים לצאת למרכז הכרמל בעיקר. אני הכי אוהבת מסיבות אצל אנשים, ועכשיו יש המון מסיבות גיוס אז זה ממש נחמד [גם אתמול הייתה אחת וגם שלשום, ושלשום פיספסתי מסיבת יער שאמרו לי שהייתה פצצתית]. ככה מכירים הכי הרבה אנשים, נחמד, אוכל, שתייה, מוזיקה, כיף
החבורה המצומצמת שלנו נפגשת מדיי פעם בבית של אחד מאיתנו [הבית זונות שלנו, שזה בעצם יחידה נפרדת אצלו בבית
] ותמיד אנחנו מתנחלים ורואים אצלו סרטים או משחקים בפלייסטיישן. פעם היינו עושים את זה המון עכשיו קצת פחות. וזהו בעיקר

R e A

New member
חחח אצל כולם זה ככה..

ב9 בערב מתחילות שיחות הטלפון של "מה עושים היום?" כשבעצם ברור שלא נעשה שום דבר חדש ובטח נשב באיזה פארק עם נרגילה. בזמן האחרון נהיה קצת יותר מעניין כי מצאנו בריכה נחמדה להיות בה בלילות, אבל גם זה מתחיל להמאס. אין מה לעשות. אנחנו לא מליונרים שאנחנו יכולים כל יום לבלות במועדון/מסעדה/פאב או משהו כזה. פה ושם עושים דברים אחרים, אבל רוב הזמן סתם עושים את אותו הדבר.

חמודהה2

New member
אפשר

ללכת לים בלילה .. להביא איזה אבטיח מלון חח אמ.. לעשות על האש ואם אין כסף לבשרים אז סתם כזה למצוא איזה מקום שאפשר לשרוף איזה פלטה אחת , להביא מוזיקה , גיטרה ... אם החברים שלכם זורמים כאלה ,אז במקום שנפגשים אפשר לשחק כל מיני משחקים ששחקנו בילדות אבל לשדרג . נגיד חבילה עוברת ( אבל שלא יהיה רשום תביא לילדה עם העינים הכחולות .. לעשות משהו יותר בוגר כזה) אפשר ללכת לחופי ים שיש שם מקומות ישביה ( כמו בראשון ) הבילוי לא עולה הרבה , הכניסה חינים ולא חייב להזמין אלכוהל .

rasmus girl1

New member
אממ..

ים
לישון/להתנחל בבית של אחד החברים ולעשות שטויות
לשבת לאכול בחוץ ביחד
ללכת להופעות ולכל מיני אירועי קיץ שיש בת"א
לחפש עבודה ביחד

למעלה