התייעצות

התייעצות

אתמול בפעם הראשונה הרופא שלי לא שלל את האפשרות לפונדקאות, עשינו כבר 7 הפריות מבחנה כשבכל פעם לוקח בערך 3 חודשים עד שיש שאיבת ביציות כי ההורמונים שנותנים לי לא מצליחים לגרום לי למספיק ביציות. ניסינו כל מיני תרופות בכל מיני שילובים וזה הולך בקושי, אחרי שכבר שאבו כל פעם לא יותר מארבע ביציות העוברים לא נקלטים. עשיתי בדיקות והכל נראה בסדר חוץ מזה שהיה רופא אחד שאמר שיש איזהמחיצה קטנה ברחם שאולי היא מפריעה להריון להיקלט. אני כבר לא כל כך צעירה ואני מפחדת שאם אחכה כבר לא אוכל להשתמש בביציות שלי ובגלל זה אני רוצה פונדקאות שלחנו אישור ראשוני לועדה ודיברתי עם אביבה מהועדה שאמרה שיש סיכוי שיאשרו לנו בגלל כל הגורמים ביחד. אני לא רוצה לאבד זמן ויש לי כמה שאלות ואני אשמח אם הבנות פה יכולות לענות לי. יש פה מישהי עם בעיה כמו שלי שאישרו לה פונדקאות? כמה זמן לוקח ממתי שיש אישור ועד שמתחילים טפולים עם פונדקאית? אם לא מאשרים לנו אפשר לערער? איך כדאי לעשות את התהליך עם תיווך או לבד? יכולות להיות בעיות גם אם עושים את זה עם תיווך? סליחה על המגילה אבל תבינו אותי אני קצת בפאניקה.

MAMALY

New member
מנסה לעזור../images/Emo140.gif

לגבי אישור הועדה, ממליצה לך להתייעץ עם מירב מנהלת הפורום, אני יודעת שיש בנות שלאחר כשלונות רבים בטיפולים מקבלות אישור לפונדקאות, מחיצה קטנה ברחם אינה סיבה, לבדה, לקבלת אישור אבל כמו שכתבת אצלך זה מכלול של דברים אז תשאלי את המומחית לעניין. אפשר לערער על החלטת ועדה עקרונית שוב, דברי עם מירב. ברגע שיש את אישור המדינה לנישאת עוברים וחוזה חתום מתחילם את הטיפול עם פונדקאית ההמתנה היא ל'בלת האישורים זה תהליך זה יכול לקחת גם 8-9 חודשים הממצוע לכרגע הוא 7 חודשים ויש המון לחץ ותור על הועדה וההתנהלות שלה מאוד איטית ומעצבנת. מומלץ לעשות את הכל עם תיווך צמוד זה עולה כסף אבל הזול יוצא יקר מאוד כשמדובר בילד שלך בבטן של אישה אחרת, משרד התיווך שומר גם עלייך וגם על הפונדקאית מה גם שהפונדקאית שהוא מציג היא עברה את כל האישורים ויש לה תמיכה. בעיות תמיד יכולות להיות, בשביל זה יש ליווי. פונד'קאות זה תהליך רגיש ומורכב. והפאניקה באמת לא צריכה להיות כל כך גדולה בעיקר כשמקבלים את המידע ולוקחים איתך לדרך טונות של סבלנות. . בהצלחה.

מירבי*

New member
תשובות../images/Emo140.gif

לגבי האישור העקרוני מהועדה- התשובה ניתנת בדרך כלל בתוך חודש ואת בהחלט יכולה לערער עליה, במקרים רבים הועדה לא מחזירה תשובה של כן או לא אלא מבקשת מסמכים נוספים להבהרה, סיכומי בדיקות שעשית, מכתב מפורט יותר מרופא וכו, את צריכה לחכות לתשובה ואז לדעת. לגבי הזמן עד תחילת הטיפולים- זה תלוי במספר גורמים, בתוך כמה זמן תאתרו פונדקאית, תבצעו את המשימות שהועדה מבקשת שכוללות, בדיקות דם, הצגת מסמכים וראיון אצל פסיכולוג ובתוך כמה זמן תגישו את התיק לועדה. מהרגע שהתיק מוגש לועדה יכולים לחלוף בין 3-5 חודשים עד לקבלת האישור הסופי וההיתר להתחיל טיפולים. בהצלחה

אני כפונדקאית לשעבר יכולה להגיד עם יד

על הלב, שלבד זה לא פשוט ומורכב. תיווך חשוב מאוד לאורך הדרך,ולא רק שימי לב- שלא תפלי לידיים של תיווך לא נכון<זו הבעיתיות העיקרית ואם תרצי הסבר במסרים אשמח לפרט>. אני התחלתי את דרכי במשרד מסויים שהתאכזבתי ממנו מאוד!
ולשמחתי מנהלת הפורום הזה היקרה הייתה שם לצידי איתי במהלך הלידה
ויש לה משרד תיווך מכובד עם בנות מקסימות. עם כל הכבוד אני אישה חזקה אבל ברגעי הלידה זקוקים ליד מחבקת לאוזן קשבת לדמות נטרלית מן דמות אמהית כזו כדי להמשיך קדימה,ומירבי הייתה שם ברגעים האלה. אל תכנסי לפאניקה, פונדקאות זה עולם קסום מיוחד רגיש ומורכב, החוכמה להכנס באהבה-רק אהבה תביא אהבה תמיד. וכולנו פה לכל שאלה ובעיה. שבת שלום

נמש317

New member
הי שכנה

אני מאד ממליצה לך להסתייע בתיווך גם ככה זה תהליך ארוך ומייגע מבחינת זמנים ומבחינות רפואיות והתיווך פותר לך לפחות את הבעיות ה"אישיות" כלומר מאתר פונדקאית שמתאימה לך, מגשר ומתאם ציפיות ואם תווך-כמובן מירב. היא אנושית,עברה על בשרה את החוויה ועושה את זה מכל הלב מבחינת זמנים: מהחתימה עם מירב ועד הגשת התיק המשותף זוג+פונדקאית כחצי שנה ואחכ התור לחתימה בועדה עוד כחצי שנה בקיצור אל תחכי יותר מדי תחשבי טוב ואם זה מה שאת מחליטה לעשות תסתערי על זה כי זה כשנה לפני הטיפולים. מבחינת אישור בועדה אין לי מושג כי לי יש בעיה אחרת אבל שוב...למירב הפתרונות המון הצלחה נמש

למעלה