התייעצות

דונינה

New member
את ממש רוצה כלב ולא משנה לך איזה סוג הוא ?

אז מה הבעיה ? לכי אמצי לך כלב יש מלא כאלה שזקוקים ל " קטע של אהבה " . ואפשר לבזבז עליהם ים של כסף על אוכל טוב אילוף טוב , לא חסר על מה לבזבז , למה לתרום את זה לסוחרי כלבים שלא חושבים על טובת הכלב אלא רק על טובת כיסם ?

NoKi2sh

New member
אבל לעזאזל, הכלב הכבר קיים!

למה שלא לקחת אותו!? אם אפשר אז צריך לדעתי ורצוי לקחתו! גזעי לא גזעי, מעמותה או מחברים או שכנים או מכל מקום- לכלב הזה, כמו לכלב האחרים , מגיע בית! מומלץ לברר אבל למה להתכונן, וכיצד לטפל ביתר איכות בגזע הנ"ל, לפני שמאמצים.רק כדי להיות מוכנים טוב.

דונינה

New member
אם כך אז נמשיך לקנות מסוחרים ?../images/Emo4.gif

כי הכלבים כבר קיימים ??
, ממש לא ! אם כל הכאב על הכלבים הקיימים כבר מישהו צריך לעצור את המטחנות האלה וכמה שזה ייכנס יותר למודעות של האדם מן הרחוב אלה שלא יודעים דבר וחצי דבר על מטחנות הגורים האלה ( כמו שאני לא ידעתי ) ככה יהיה יותר טוב !! צריך להפסיק את היילודה הלא מבוקרת הזו ומהר ככל האפשר אם זה ע"י חוק ואם זה באי קנייה מאותם אנשים !!

shima

New member
אם כל הכאב שיש לי על הכלב

כותב השאלה שאל אם יש סיכוי שהכלב יסבול ממחלות, ולטעמי יש לתת לו תשובה כנה. כדי שיכנס לכך בעיניים פקוחות. אם מתאים לו כלב חולני- אז באמת כל הכבוד לו, אבל שידע מראש למה הוא נכנס, כדי שהכלב לא ימצא עצמו ננטש בגיל מאוחר יותר. כואב לי על הכלב הזה, באותה מידה כואב לי על גורים שנמקים בהסגרים ויתכן שהוא בית עבורם.

linoyos

New member
וואו, מה הקטע?!

תגידו אתם לא מבינים?! 17 וחצי זה ק=ט=י=נ=ה=!=!=! יש חוקים בבית שלי! אני חייבת לקנות גזעי בגלל שההורים שלי לא רוצים מעורב! זה ממש לא קטע קשור! וכן, אני באמת הולכת להשקיע בכלב הזה את כול האהבה שאפשר, אז אל תחשבו שאין לי לב, אני לא חייבת להוכיח כלום אני יודעת מה אני שווה ומה אני מסוגלת! הקטע זה לא בי הקטע זה שמדברים ששרפיי זה כלב לא טוב וגרוע, ויש לו בעיות ומבזבזים עליו יש של כסף... ובקשר לכלב שרציתי לקנות - סליחה, עשיתי טעות, חשבתי שהוא איש בריא, מה לעשות.. ואם זה לא מספיק : אני טעיתי ואתם צדקתם...! בסדר? עכשיו על כול תגובה אנשים יפסיקו לרדת עליי?

shima

New member
את לא יכולה בגיל 17 וחצי

לנהל שיחה בוגרת עם ההורים שלך, בה יסבירו לך את הסיבות לכך שהם מעדיפים כלב גזעי? אולי נבין את ההגיון מאחורי זה? את קטינה, נכון. ( בהחלט מתבטת כמו קטינה), גם אני בגיל 17 אימצתי כלבה ולהורים שלי היו דרישות לגיטמיות, אבל כל ההליך היה תוך כדי דיון, שיתוף, בחירה משותפת. למה שלא תכנסי יחד עם ההורים לאתר של עמותה כמו SOS, או אולי אפילו תשקיעו שבת בלבוא ליום אימוץ, תראו את המבחר, אל תתקבעו מראש.

linoyos

New member
ההורים שלי פשוט לא מוכנים לדון בזה..

ניסיתי פעם אחת,הם דיברו איתי, התעצבנו ואמרו שהם לא מוכנים לדון בזה יותר. למה???... לא ידוע... תבינו, ההורים שלי חושבים שכולם מטומטמים פה בפורום כולל אני.. הם בטוחים שאני לא מבינה בכלבים כלום והם גם בטוחים שאתם סתם שקרנים משועממים באינטרנט שמשקרים לכולם.. עובדה שאני לא חושבת ככה ואני סומכת על אנשים בפורום בגלל שאתם אנשים בוגרים עם הרבה ניסיון..!!! אני באמת שלא מתכוונת לריב איתם יותר כי הם ממש מתעצבנים מזה, ולא אוהבים לדון בנושאים שכבר הם אמרו את המילה שלהם.. אצלי ההורים כשהם מחליטים משהו צריך לכבד את זה לא משנה מה חושבים... /=

yaelhar

New member
אני רוצה להגיד לך משהו

כי הציק לי מאד השרשור שהיה איתך, ועד שהחלטתי, הוא נעלם. האינטרנט הוא מכשיר מופלא לשאיבת מידע, הוא זמין, יחסית מהיר, נותן תשובות מלומדות...ואי אפשר לדעת כמה נכונות התשובות שאת מקבלת. לדעתי את צריכה להשתדל לדעת כמה שיותר על מה שמעניין אותך וגם מכמה שיותר מקורות ולא לסמוך רק על מקור אחד. הרבה פעמים - ובמקרה שלך זה קרה - אנשים נותנים לך דעה במסווה של עובדה. ואת "ילדה טובה" (אני לא צינית) נותנת שידחפו אותך. קחי לך מידע מכמה מקורות, והחליטי לפי מה שנראה לך, האילוצים שלך, ומה שאת רוצה. סביר שגם תעשי שגיאות אבל - אי אפשר לקבל החלטות בלי לעשות שגיאות ויותר חמור לעשות שגיאות של מישהו אחר כי נתת שידחפו אותך. לעצם העניין - חלק מהאילוצים שלך זה מה שההורים שלך רוצים - זה לגיטימי. הם לא רוצים כלב מעורב - לגיטימי. הם לא מאמינים באינטרנט - בטח יש להם סיבה. והשכן,כנראה, אינו מטחנת גורים - סתם מישהו שמרביע הרבעה ביתית כדי לעשות קצת כסף. מטחנת גורים זה משהו אחר. ו 1500 ש"ח לגור פקינז בלי תעודות - זה פחות או יותר המחירים שהיו לאחרונה ביד2.

linoyos

New member
... אולי את צודקת

אני מעדיפה לחכות חצי שנה מאשר לגרום לכלב לסבול. אני מעדיפה לעשות את ההחלטות הנכונות בזמן הנכון. תודה (=

Rusty Cage

New member
את עושה לעצמך חיים קלים מדי

גם אני בדיוק בגיל שלך, אבל לי בניגוד אליך יש את *הביצים* לעמוד מול ההורים שלי ולהסביר להם למה הם טועים, כנראה שאת מפחדת מדי או תלותית מדי משביל זה. הורג אותי שאומרים כאלה דברים, כאילו מה ההורים זה אלוהים??? צריך לתת להם כבוד אבל גם הם בני אדם וגם הם טועים. את עוד מעט בת *18*, תעמדי על שלך ותפסיקי לתת תירוצים כאלה מגוחכים... אם זה באמת היה חשוב לך לקחת כלב מעורב מעמותה היית משקיעה הרבה יותר מאמצים, אבל זה הרי הרבה יותר קל להגיד "זה לא אני, זה ההורים". זה פשוט לשחק אותה ראש קטן...

למעלה