התייעצות:]

Lost Lullaby

New member
התייעצות:]

הפורום חוגג יומולדת 3 בעוד שבוע... שנה שעברה רציתי לארגן משהו ובסוף לא עשיתי את זה, אז השנה אני לא מוותרת ומארגנת פעילות ותפוז אפילו יספקו פרס. היו פה בעבר 2 תחרויות בסגנון- אחת הייתה של עיצוב עטיפה לפופיולר כשהוא יצא ולא התחברנו עם העטיפה האמיתית שעיצבו לו, ופעם שניה היה חידון עם 10-15 שאלות על דארן וסאבג'. אז מה לעשות הפעם? חשבתי על אחד מאלו, אבל אני לא בטוחה. דבר ראשון; עיצוב עטיפה לאלבום או לסינגל (או רקע למחשב), זה לא משהו שכולם יכולים לעשות כי לא כולם טובים בציור, עריכה או צילום, וזה לא הוגן שמישהו לא יוכל להשתתף רק בגלל זה. מצד שני, חידון- יכול להיות שזה פחות כיפי
עוד רעיון שעלה לי הוא כתיבה יצירתית- שכל אחד יתאר איך הוא מתאר לעצמו קליפ של אחד משלושת השירים ששמענו [קליפ שונה ממה שראינו כמובן] ויצביעו בעד מה שנשמע הכי מעניין, או משהו כזה, לא יודעת. לכן אני פונה אליכם- אם יש עוד רעיונות אתם מוזמנים להעלות בשרשור, אם בא לכם על אחד מאלו שהצעתי אתם מוזמנים להביע את דעתכם גם כן. אשמח לראות כמה שיותר שיתוף פעולה P: לילה טוב

Broken record

New member
הרעיון השלישי נשמע ממש סבבה

של הכתיבה היצירתית.. רעיון ממש טוב! ופעם הייתי מעצבת, אני יכולה לחזור לזה אבל בטח הכישרון כבר אבד
ועוד רעיונות : *אפשר לעשות נקודות זמן בקריירה של דארן (שהיא בערך עשר שנים, שזה הרבה) - מיצו את הקטע הזה או שלא?? *אפשר לכתוב את Affirmation מחדש!! (את השיר, לא את האלבום
) *אפשר לעשות רשימה למה אנחנו אוהבים את דארן (נדוש, אני יודעת. ) *מה עם הביסיידים?? לדארן ולסבג' יש פשוט ביסיידים מעולים ואפשר לנתח אותם , בקושי מדברים עליהם וכדאי לתת חוות דעת עליהם והכל . אממ תחרויות
: *האמת שטריוויה נראית לי הבחירה הכי טבעית לתחרות, לא? *אפשר לעשות קליפ גם , אבל צריך לדעת להפעיל תוכנת אנימציה
*אני ממש שורפת את המוח , אבל אני אמצא משהו בסוף! הממ.. אולי לכתוב משהו, משהו על דארן, ביקורת על אלבום כלשהו ..? לא יודעת.. בכל מקרה ,הכתיבה היצירתית זה אחלה רעיון!! למה לא אהבתם את העטיפה המקורית של פופיולר??

Lost Lullaby

New member
נראה לי שחשבנו שהיא לא מעבירה את הרעיון

של השיר
אאל"ט העטיפה הייתה פשוט דארן על רקע של תפוחים או משהו (?) ולא הבנו מה הקטע...

anush91

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הרעיון לשכתב את affirmation

או כל שיר אחר שנראה לנו מתאים. טריוויה זה כבר קצת נדוש לדעתי... ליבי- הרעיון של הפינה השבועית גם מצויין, בהחלט ירענן את הפורום!

Lost Lullaby

New member
מי רוצה לקחת על עצמו לפתוח את הפינה

כל שבוע, ביום קבוע?P: הייתי לוקחת על עצמי אם לא הייתי מתגייסת :[

Savage Darkness

New member
היי

טריוויה נשמע רעיון נחמד, אבל השאלות צריכות להיות מורכבות ומעניינות כדי להפוך אותו למעניין יותר. לא דברים כמו: באיזו עיר נולד דארן.... כתיבת תסריט לקליפ לאחד השירים נשמע טוב גם כן. ניתוח שיר גם יכול להיות רעיון יפה. אולי אפילו להמציא סיפור שלם שעומד מאחורי השיר, לכתוב סיפור בטווח מסוים של עמודים על איזו עלילה שגרמה לדארן לכתוב את המילים לשיר הספציפי.

Lost Lullaby

New member
התגעגעתי לניק שלך../images/Emo3.gif

אם מנתחים לדוגמא שיר, איך אפשר לבחור מי 'מנצח'? זה הרי פרשנות אישית וזה יכול להיות שונה מאדם לאדם... לדעתי פרשנות לשירים זה רעיון מעולה לפינה חדשה [שבועית נאמר], אבל כתחרות צריך משהו פחות קשה, נדמה לי

Savage Darkness

New member
מממ... יש הגיון בדבריך...

אז דבר ראשון זה באמת רעיון לפינה כדי הלחיות את הפורום... דבר שני, אפשר להקים חבר שופטים...אם זה המצאת סיפור, אפשר שמישהו מבחוץ, אולי מישהו מהחברים שלנו שלא יתנגד לקרוא את זה ישפוט...

dotty

New member
האמת..

אני לא כל כך טובה בכתיבה יצירתית. תלוי מה הפרס, אם זה לטוס לראות הופעה של דארן אני אעשה מאמץ
לא משנה לי מה תבחרו שיהיה בהצלחה למשתתפים

Lost Lullaby

New member
צריך להגיע להחלטה../images/Emo88.gif../images/Emo3.gif

אם אתם רוצים להקים חבר שופטים אני אמצא אנשים מבחוץ שישפטו, אבל צריך להחליט ואני לא טובה בזה

Lost Lullaby

New member
שכולם יחליטו יחד :(

אני רוצה שכמה שיותר ישתתפו, בשביל הכיף, בשביל זה צריך למצוא משהו שהרוב אוהב :$

Lost Lullaby

New member
מה אתם אומרים על

שכתוב, כמו שהציעו פה לaffirmation, אבל בצורה סאטירית? ולאו דווקא לשיר הזה
[אני גרועה בהחלטות, נו
לא שידרגתי היום את הפלאפון רק כי לא יכלתי להחליט לאיזה]

Lost Lullaby

New member
מוטורולה V3X

לא משנה מה יגידו לכם באורנג'\סלקום\פלאפון, אל תגעו במכשיר הזה, יש לו כל כך הרבה תקלות יאללה צריך להחליט
אני לא עושה את זה! שכל אחת תגיב לפה עם מה שהיא מעדיפה ונראה מה הרוב או משהו כזה...

למעלה