התייעצות

shai9121

New member
התייעצות

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=54 מה דעתכם על המחשב? או משהו בסגנון אני מודע לחוות דעת על HP אבל לי אישית לא היו בעיות איתם מניסיון עבר. המפרט לגבי מעבד כרטיס מסך וכו.... מבחינת צרכים יכול להיות שאני לא צריך ואני יכול להסתפק בפחות אבל אני עובד המון עם המחשב גם בכמה תוכנות תיכנות שלא דורשות הרבה אבל אני מהאנשים מנסה המון דברים ותוכנות ויכול להיות שיהיה הרבה תוכנות מותקנות אז חשוב לי שיהיה חזק תודה מראש

יאיר B

New member
זה תלוי מאוד למה אתה צריך אותו.

סה"כ זה מחשב חזק. הרבה זיכרון שזה טוב. סוללה עבה (+מסך 12") = הרבה מאוד זמן עבודה. לגבי כונן אופטי: לפי אתר החברה, יש עריסה אופציונאלית או תחנת עגינה - לדעתי (ממה שאני יודע) הוא לא מגיע עם הנ"ל ותצטרך לקנות אותם בנפרד. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/1090713-1124055-1124055-1124055-12434504-12398792.html

Dorian2

New member
כרטיס מסך חזק ? בשביל?

מנסיון אישי, הרבה אנשים מתבלבלים בין מחשב נייד למחשב נייח, 90% מהאנשים שעובדים עם מחשב נייד, באמת שלא צריכים כרטיס מסך יותר ממה שמגיע (ON BOARD) , אלא אם כן, אתה גרפיקאי גדול, פרדימקס, וכו,... בשביל פוטושופ לא צריכים כרטיס מסך חזק

shai9121

New member
באופן כללי על המחשב מה החסרונות

אין לי דרישות מיוחדות אני רק רוצה שיהיה חזק ומהיר כמו ה 1210 של דל שיש דגם דומה עםכרטיס מסך נודה או משהו כזה. אני כבר משקיע לא רוצה משהו לא טוב זה מבלה מספיק שעות כל יום מול המסך הוא על הכתף הרבה בגלל זה גם חשיבות המשקל ולא פחות חשוב המעטפת

eliel11

New member
זה מחשב חזק ברמות היסטריות.

כרטיס מסך: GPU הוא בעצם יחידת עיבוד עצמאית (אגב הרבה הרבה יותר חזקה מCPU ה8800GTX מייצר 518 טרהפלופ בCYCLE בזמן שCPU כמו הT7200 מייצר 12 אאל"ט) שמיועדת לדבר אחד בלבד: גרפיקה תלת מימדית. נגיד ככה, אם CPU זה בן אדם אז GPU זה רובוט. הרובוט הרבה יותר חזק מהאדם אבל רק במה שהוא מיועד אליו. שורה תחתונה. אם אתה לא זקוק לעיבוד תלת מימד למשל משחקים חדשים או עריכת וידאו אין טעם להשקיע בכקטיס מסך עצמאי. הON-BOARD של אינטל מספיק טוב. כאמור אבל, זה מחשב אם חומרה ממש ממש חזקה. לי יש את המעבד הזה ובאמת שקשה לעייף אותו (ותאמין לי שאני מנסה
) עוד דבר, לא מומלץ כ.מסך עצמאי על 12". כי זה טוחן בטרייה, כי זה מחמם את המחשב ובעיקר כי לשחק או לערוך על 12" זה לא הכי נוח שיש...

למעלה