התייעצות...

barrry

New member
התייעצות...

שלום לכולם יש לי JOYMAX 250 שנת 2006. אופנוע חבל על הזמן. עד היום עשיתי בערך 4000 ק"מ. בעקבות תהליך התייעלות וחסכון חשבתי למכור ולהחליף לאיזה 125. אני לא נוסע הרבה (לעבודה וחזרה הביתה 5 קילומטר) ונסיעות פה ושם אבל לא איילון וכבישים מהירים על בסיס יומי וקבוע. האם זה מהלך טוב לעשות על מנת לחסוך בעלויות הגבוהות של הביטוחים ובכלל בצורך בכלי בנפח כזה. אני מטר 85 וצריך כלי יחסית גדול שיתאים לי. חשבתי על קימקו ניו-דינק 125. ואם כבר אז אני עשיתי רשיון על 500 אוטומטי. האם זה מעביר אותי לדרגה הגבוהה יותר? תודה לרוכבים. אופנוע זה הכי קרוב לטוס בלי לעזוב את הקרקע...

DuuGi

New member
אני לא מבין אותך

מחיר הביטוח על 250 ו125 אותו דבר עלות דלק וטיפולים דומה למה להחליף למשהו שיגביל אותך, מהירות שיוט נמוכה יותר 100 במקום 120 . לרב מושב פחות נוח בשביל מה בדיוק להחליף.

אוריאל77

New member
גבר, ביטוח חובה ל125 ו 250 הוא זהה!

אבל אם אתה רוצה לחסוך במקיף, בטיפולים השוטפים ובדלק(למרות שאתה לא נוסע הרבה בכלל) אז יש על מה לדבר! זאת כבר החלטה שלך... אני לא יודע מה מצבך הפיננסי, אבל אם הוא טוב, במקומך כבר הייתי נישאר עם הקיים, מהסיבות שציינתי, ביטוח זהה, דלק וטיפולים זה לא שיקול בקילוטראז הנמוך שלך, ויש לך כלי נוח שישרת אותך בכל מצב וזמן.

barrry

New member
פשוט חשבתי...

שהביטוח חובה שעולה לי היום 3300 יהיה נמוך יותר עם כלי בנפח 125. לא ידעתי שזה אותו דבר. (קראתי איפה שהוא שזה נמוך יותר 2000 בערך) אם ככה אז זה באמת לא כדאי מה גם שאני מת על הJOYMAX

אוריאל77

New member
רק חמישים סמק יותר זול!

אבל זה כבר מעבר משמעותי, אבל אם כל מה שאתה נוסע זה רק חמש קילומטר ביום, ואין לך עוד דרישות מהקטנוע, אז יש צד לחשוב על זה. אתה תרוויח כמה אלפים טובים רק במעבר לחמישים(תמכור ב18 נגיד, תקנה ב8 בערך, כבר הרווחת עשר) מעבר לכך ביטוח אתה תחסוף עוד אלפיה בשנה, דלק 50 שותה אחד לשלושים, לעומת אחד לעשרים. טיפולים זולים יותר. אבל כל זה אם אין לך צורך מעבר לנסיעות קצרות. אם אתה זקוק לכסף, אז תחשוב על זה אחי.

למעלה