התייעצות

התייעצות

אני רוצה לטוס בקיץ לחו"ל לאיזה שבוע ככה. בהתחלה חשבתי על אירלנד,אבל אין דילים וטיולים אז זה ירד לצערי מהפרק. לאיפה כדי לטוס באירופה בקיץ לתקופה של שבוע ככה? (חוץ מאיביזה)

ק ד ו ש

New member
אירלנד נורא יקרה

וזה טיול שצריך קצת יותר משבוע... אני מתכנן לעשות איזה שלושה שבועות שם בין השנות לימוד באוניברסיטה. מה שאני ממליץ, או ברלין, או ברצלונה. ברלין הייתי בנובמבר, היה אדיר, באמת מקום כיף, מלא פאבים ומועדונים, וגם העיר עצמה מאוד תיירותית ויש הרבה מה לראות ביום. ברצלונה אני ממליץ רק מסיפורים, למרות שבתכנון לסוע לשם בסביבות נובמבר, מקווה שזה ייצא. מחבט תספר לך קצת על ברצלונה

meiritamir

New member
ברלין

ללא ספק. אירלנד נחמדה - אבל צריך לשכור רכב ולטייל הרבה, וגם נורא נורא יקר, שלא נדבר על טיסה יקרה. ברלין מדהימה - המון מקומות לצעירים, עיר צעירה בכלליות, כיף להסתובב שם, המון מקומות בילוי ויחסית זולים - אם תצטרך המלצות - ברלין היא ביתי השני.

גרמניה יכול להיות סבבה

רציתי לעשות טיול באירלנד בעקבות האלכוהול - כלומר ביקור במבשלות וויסקי ומבשלות בירה. אני מניח שאפשר לעשות בגרמניה גם (במיוחד מבשלות בירה!) יש דברים מיוחדים בגרמניה בקיץ?

ק ד ו ש

New member
יש באוגוסט פסטיבל מטאל

משהו ענק אני יודע. לא יודע אם בברלין, אבל אני יכול לברר לך, יש אחד מהעבודה שלי שמבין בזה והוא רוצה לסוע. ומבשלות בירה יש לך גם בגרמניה מלא.. ועזוב שטויות, זה מעניין בדיוק לחמש דקות.

ק ד ו ש

New member
יש פול....

ופי 9 יותר טובים מהארץ. וממש לא יקר נכנסנו שם לאיזה מועדון עם איזה 5 קומות, משהו מטורף, ב-3 יורו כניסה...(!) בארץ לאיזה מקום מסכן אתה משלם 80 שקל. ברור שזה לא פונקציה שם... כי אתה לא בא להתקמצן, אבל עדיין

meiritamir

New member
יש את פרידיכסהיין...

שכונה שבה הרוב סטודנטים... רוב הפאבים זולים מאוד, מלצריות כוסיות (באמת לא צריך אפילו לחשוב על זה, בכל זאת גרמניות
) רק בשכונה עצמה יש איזה 300 ומשהו פאבים ובארים, ואנחנו מדברים על שטח של בערך דיזנגוף סנטר

ק ד ו ש

New member
על הבנות לא דיברתי

זה הרי מובן מאליו. שם קיבלתי את ההוכחה הסופית שהישראליות לא הכי יפות.

ק ד ו ש

New member
תבוא ל

כושלאמאשך, ים כוסיות! בחיי... אתה צריך לצאת מזה, אתה מתנהג כמו ילד מפגר.

meiritamir

New member
לונדון בהחלט נהדרת...

חבל רק ששבוע בלונדון יעלה לו פי 3 אם לא יותר מאשר בברלין.

ד נ ע

New member
נד'רלנדס בייבה...

ני זילנד.. (כבשים שמפליצות ועושות חור באוזון..) בלגיה (הוגרדן..) תזרום :) עוגייה-> חתימה חזקה

itai 20

New member
המלצה חמה מאוד פסטיבל SZEIGET בבודפשט באוגוסט

יש שם מלא סגנונות ולהקות זה נחשב בקנה מידה להכי גדול באירופה. חוץ מזה יש לך את WACKEN בגרמניה ואת ROCK IM PARK לא חסר...

למעלה