התייעצות...

Kakov

New member
התייעצות...

מישהו הציע לי טמה רוקסטאר ב2500 ש"ח. קשה להוריד אותו... כולל פדל של טמה, סטאנד הייאט, סטאנד רגיל וסטאנד בום עם מצילות פשוטות של זילדישן. מבחינתי צריך רק להחליף עורות (העורות שיש זה המקוריות של המערכת והיא נשמעת ככה ממש לא רע) מה דעתכם?...

pitamarliz

New member
עצה

זה מחיר לא רע.. זאת מערכת למתחילים טובה, והיא באה עם כל מה שצריך זה לא דיל משמיים אבל אני מבין אותו שהוא לא רוצה להוריד יותר זה דיל סבבה בהחלט אם אתה אוהב איך שהיא נשמעת לך על זה

ringo rulz

New member
היא קצת יותר ממערכת למתחילים לא?

נגיד מעל לרמה של מייפקס ונוס לדוגמא...כי יש את טאמה סוינגסטאר...

pitamarliz

New member
D=

כן, אפשר להגיד שהיא רמה מעל, אבל ברמות המתחילות זה לא מאוד קריטי.. אם תשווה את שתי המערכות, אז כן הרוקסטאר בהחלט יותר טובה והרבה פעמים אני רואה ונוסים במחירים דומים לזה, אז זה שווה, אם היא במצב טוב ואתה אוהב את הסאונד שלה, בהחלט

TAMIR182

New member
תביא משהו לכל החיים

את הטאמה תרצה להחליף עוד שנה שנתיים. אלא אם כן אתה לא רוצה לבזבז את כל הכסף שהרווחתה מהאלקטרונית.

kfirshap

New member
יש לי רוקסטאר

מצד אחד - אני מרוצה, איבזור לפנים! באמת אחי הטום הולדרים הסטנדים הכיסא הפדאל [שהוחלף זה מכבר] ובמיוחד הסטנד להיהט שלא יורד מרמה של הרבה סטנדים מקצועיים... מצד שני - התופים: שמע אחי, אני לא התלהבתי, זה לא הרבה יותר מונוס או פורום או מארס. אם אתה מחפש מערכת למתחילים אז אחלה זו המערכת בשבילך אם אתה מתחיל באמת הכי ממליץ על רוקסטאר אבל אם אכפת לך מהסאונד של התופים שלך, תתקדם ליותר מזה. אני יכול לתת לך דיל של מישהו שמוכר mapex mars-pro שזו מערכת מייפל שכוללת 2 טומים 2 פלורים סנר ובייס באותוה המחיר, וגם זו מערכת שהיא רק חצי מקצועית [למרות שהיא הרבה יותר טוב והדיל כולל פדאל סטנד היהט סטנד רגיל וכיסא וגם לגביי האבזור הזה אני לא בטוח]. ובכלל אם יש לך 6 אלף להשקיע, או יותר אני מציע לך ללכת על מערכות באמת איכותיות. חפש ביד2! יש סונורים מעולות [סונור 3000 באיזה 4 וחצי אלף עם מצילות] ויש פרלים לא רעים [לא זוכר איזה דגם] יש ימהא לא רעות כנס ליד 2 אם יש לך כסף אל תתפשר על התופים רוקסטאר זו לא מערכת עם סאונד נעים כמו מערכות טובות.

לך על משהו מעניין יותר

לא נכנס לך לכיס, אבל תשתדל להביא משהו טוב בתקציב שיש לך. כמו שכולם תמיד אומרים, לך על יד שנייה.

למעלה