רקרציתילשאול
New member
התייעצות../images/Emo98.gif
אני כאן בניק אחר בד"כ אבל מעדיפה לא להיחשף עם כל הסיפורים המשפחתיים שלי
אחותי הגדולה מתגרשת אחרי 15 שנות נישואין ו4 ילדים. היוזמה לגירושין באה מבעלה בתחילת שנה, מחנוכה הוא גר בדירה שכורה. עוד כחודש יש לבן הגדול שלהם בר מצווה. מעבר לטיימינג המחורבן של אבא שלו, להתגרש, הוא כל כך עסוק בעצמו שבא לנער אותו ניעור רציני... שום כלום עוד לא מוכן. עוד לא סגורים אם לעשות אירוע, שבת, עליה לתורה וסעודת מצווה, לטוס עם אמא לטיול בחו"ל -עוד לא החליטו כלום... גיסי (עוד רגע לשעבר) לא כל כך מסכים לדבר עם אחותי ולהיפגש איתה אלא שתדבר איתו בטל', מתקמצן על כל שקל (כי גירושין זה עסק יקר והאדון גם לומד השנה במכללה). בקיצור, אחותי שיתפה אותי וכל מה שבא לי לעשות זה להתקשר אליו ולנער אותו איכשהו
מצד אחד לא בא לי להתערב, כי ברור לי שזה יכניס אותי לעוד לכלוכים שלא בא לי להיכנס אליהם וגם האם מקומי להתערב ומצד שני, חראם לי על הילד. אבא שלו עשה טובה שבא להניח איתו תפילין, אחותי היתה צריכה להזכיר לו לבדק האם הילד באמת יודע לקרא בתורה (מה, אני משלם למישהו שילמד אותו
) וכל העניין הזה מעניין לו את הציפורן. לאחותי כמובן הוא לא מקשיב, כי הוא חושב שזה על מנת לעצבן אוות או מששהו... אני כל כך עצובה בשביל אחיין שלי
אני כאן בניק אחר בד"כ אבל מעדיפה לא להיחשף עם כל הסיפורים המשפחתיים שלי