התייעצות

סלסה מ

New member
התייעצות../images/Emo69.gif

הי בנות, בשעה טובה אזרתי אומץ והורדתי את הטפסים הדרושים להרשמה לאימוץ
. אני יודעת שהם מאוד קשוחים וצריך להיות בערך מושלם כדי להתקבל לאימוץ. יש שם שאלה בנוגע למחלות כרוניות. עכשיו נכון, אנדו' זו מחלה כרונית, אבל דווקא בגללה אני רוצה לאמץ!!! האם לדעתכן יש מצב שיעשו לי בעיות בגלל זה? האם להסתיר את המחלה?

ממש לא צריך להיות מושלם כדי לאמץ

לא להסתיר שום דבר. שיהיה בהצלחה בדרכך לאימהות
מרגש

את מתכוונת לאימוץ בארץ?

אני בתהליך עכשיו ....בארץ. לא הסתרתי כלום דיווחתי על המחלה ועבר בשלום. אם את צריכה עזרה אני כאן את מוזמנת להתקשר.

אני מניחה שבארץ..

מאחר וטפסים ממלאים לאימוץ ארצי. אימוץ חו"ל יוצרים קשר עם העמותה המבוקשת. בכל מקרה את מוזמנת להיכנס לפורום אימוץ המקסים, ולהיעזר בנעמי 17 ובדניאל@זר שנמצאות כאן לפעמים.

סלסה מ

New member
אני מתכננת אימוץ בארץ

ואת? כי הורדתי את הטפסים מהאתר של משרד הרווחה דרך אגב, בטלפון השירות שלהם מזוויע מה שפחות להתקשר אליהם.

אני גם הורדתי ושלחתי

אבל הם התקשרו ובישרו לי שזה לא מספיק צריך להוסיף עוד טפסים, וזה רק מעכב את התור. זה סיפור ארוך קחי בחשבון...אשמח להסביר לך את כול הפרוצדורות ולקראת מה את הולכת. את מוזמנת להתקשר או לבוא אלי ובשמחה אראה לך כל שאת צריכה.

השירות הטלפוני משתנה

אנחנו זכינו לשירות יוצא מן הכלל. ועכשיו נרשמנו לאימוץ פעם שניה וזכינו לאותו יחס מקסים ולאותה עו"ס מופלאה.

נעמי 17

New member
שיהיה בהצלחה

ושההמתנה לא תהיה ארוכה. אחד עושה תאבון לשניים,,,,,,

lior362

New member
אימוץ אתיופים

אחותי אמצה שני ילדים אתיופים מ ד ה י מ י ם . היא בקושי חכתה אבל זה היה לפני הרבה שנים - 13 שנה אז הביקוש היה מאוד מזערי. רק מה איזה ילדים חבל על הזמן.

נעמי 17

New member
בשעה טובה סלסה עברת את המכשול הפסיכולוגי!!

לא צריך להיות מושלם בכדי לאמץ, צריך להיות עקבי, ועדיף גם חיובי.... ובקשר לאנדו- יש לי בשורה
אנדו היא לא מחלה מוכרת בביטוח לאומי לכן מדינת ישראל לא מכירה בה כמגבלה. באימוץ זה פחות או יותר המקום היחידי שזה עובד לטובתך
ניסית פעם לקבל הקלה ממשהוא מרופא משפחה רק בגלל שיש לך אנדו?
הרי ימי מחלה את לא רשאית לקבל בגלל מחזור..
לכן, אל תסתירי, אין צורך, גם כך אף אחד לא מכיר בזה כמגבלה...
רופא המשפחה שלך יצהיר כי אין לך מגבלה לאמץ, ושיש לך אנדו, ביג דיל..
ולבואינג- אני פה, קוראת כל הזמן, ומגיבה כשיש לי מה לומר.

חייבת להוסיף

הכל נכון אבל כשאני נרשמתי בארץ זה היה מיד אחרי הניתוח חירום הראשון שעברתי כאן וכשהבנתי שהתור כאן הוא מאוד ארוך...נתתי להם הסבר מעולה לאנדו'. הם זימנו אותי לא היה להם מושג מה יש לי, ולמה הגעתי לאן שהגעתי, אבל זה לא מנע מהם לעשות תחקיר עלי ועל מצבי שלחו מכתבים ונענו בתשובות ...היתה התכתבות דיי מרגיזה וארוכה לגבי מצבי גם עם הכירורגים וגם עם הגניקולוגים שטיפלו בי...שהסבירו להם יפה לשאלתם: "האם יש סיכוי שהמחלה יכולה לגרור אותי למצב נכות קשה או חלילה למוות(טפו טפו טפו)?" (והתשובה) אם האישה מטופלת נכון ונמצאת במעקב אז ללא ספק היא בהחלט יכולה לאמץ והם לא רואים שום מגבלה. ורק אז קיבלתי אישור רפואי מרופא המשרד. יכול להיות שבהחלט פתחתי דלת לפחות בנושא זה, ואולי מתוך הניסיון שיש להם איתי הם פחות יציקו לאחרות.

ממש לא צריך להיות מושלם כדי לאמץ

עובדה - אפילו לי אישרו לאמץ
ממש לא להסתיר, ולא יעשו לך בעיות. בהצלחה ! נ.ב. מנסיון - החלק הכי חשוב לגבי הטפסים הוא לא החלק של למלא אותם, אלא החלק של לשלוח אותם !! (אני לא סתם אומרת... הטפסים בזמנו שכבו אצלי במגירה מלאים ומסודרים 3 שנים...)

למעלה