התייעצות../images/Emo53.gif
שלום לכן
אני בת 19 ,לפני גיוס לתפקיד שמאוד רציתי
הגעתי לפורום בעקבות חשש שיש לי אנדו' (אגב, יש לכן פורום מקסים
). קראתי את המאמרים ועניתי על השאלון ויש לי את רוב המאפיינים שיש לחולת אנדו': כאבי מחזור קשים ביותר-לפני קבלת הווסת(כאבי בטן לא כל כך קשים) ,ועם קבלת הווסת- כאבי תופת בבטן, בגב וברגליים. כאבים שמרתקים אותי ליומיים למיטה-כל משככי הכאבים לא מצליחים להעביר את הכאב (אלגוליזין פורטה,אופטלגין,אקמול...בימים האלה אני ממש מסממת את עצמי בעשרות כדורים!!). לא אוכלת כלום, מקיאה, יש לי בעיות בקיבה-שלשולים ועצירות, כאבים במתן שתן. יש לי דימום כבד שנמשך 8 ימים. מתפתלת מכאבים-פשוט סיוט!! בזמן האחרון (חצי שנה) יש לי החמרה בכאבים בזמן המחזור (מאז שאני זוכרת את עצמי כאב לי נורא במחזור), וגם יש לי כל מיני כאבים משתקים באיזור האגן לא דווקא בזמן הווסת, המחזור שלי לא סדיר-בא פעמיים בחודש (לפני זה המחזור שלי היה סדיר). בתקופה הזאת נהיו לי גם כאבי בטן ושלשולים תכופים (לא דווקא זמן הווסת)..אני חושבת שזה הכול קשור אחד בשני?! גם אצלכן היו תופעות כאלו?? לפי המאמרים קראתי שיכולות להיווצר הדבקויות באיזור המעי, אבל זה יכול לגרום לתופעה כזאת?? עשיתי בדיקות דם ולפי הבדיקות יש לי דלקת בגוף (בדיקת ESR שיצאה גבוהה-שקיעת דם). עכשיו אני בתהליך ברור אם יש לי מחלת קרוהן (מקווה מאודד שאין לי). האם גם לכן ,בנות האנדו', יוצאות תוצאות כאלו בבדיקת דם?? סליחה על האורך...אני פשוט בלחץ ולא מצליחה לישון וגם אני בלחץ מהגיוס הקרוב-אני רוצה לפתור את הבעיות שלי לפני שאני מתגייסת. קבעתי כבר תור לרופא נשים (במחזור האחרון התעלפתי מרוב כאבים) וגם אני אצל רופא גסטרו. אני אשמח לקצת מידע בעניין
שלום לכן