התייעצות

קרן פ

New member
התייעצות../images/Emo53.gif../images/Emo51.gif

קודם כל, חשוב לי להעביר לכן את ההקלה שאני מרגישה, כשאני יודעת שיש מקום שאפשר לשאול ולשפוך את הלב. רציתי לדעת האם יש ספר, שמתאר את התהליכים שאני עומדת לעבור ? פשוט אנחנו מתחילים ישר מהפרייה , כך שהכל מאד חדש לי ( אפילו השמות של הזריקות ) תודה!

יעל@

New member
קרן

יש ספר שנקרא המדריך הפריון לפוריות של בן רפאל. אך אין להשיג אותו בחנויות, יש אולי חנויות של יד שנייה שאולי בטעות יש להם אותו. יש ספר שמדבר קצת על הפאן הרגשי וקצת מתאר את התהליך שנקרא ילדים עושים מאהבה, שיש הרבה בנות שקראו אותו אך לא בדיוק אהבו. יש גם ספרון קטן על פוריות שיש אותו בחנויות. ויש הרבה ידע כאן בפורום... בהצלחה, יעל

מהדורה חדשה ../images/Emo124.gif

לפני חודש התקשרתי להוצאת ספרים של הספר הזה. יוצאת מהדורה מחודשת החודש. הוא יהיה שוב בחנויות בקרוב!

התקשרתי שוב ../images/Emo33.gif

הספר בהדפסה הוא יהיה בחנויות עוד חודש בערך.

לילךפ

New member
קרן אני יכולה להסביר לך ../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה אני ביום ראשון עוברת הפריה מס´ 8 אולי אוכל לעזור לך, אז פרוטוקול הטיפול שאני עוברת הוא כזה: את מקבלת זריקה שתדכא את הביוץ דקפפטיל 3.75 חד פעמיביום הראשון לווסת או ביום ה-21. שבועיים אח"כ עושה בדיקת דם ולפי הערכים יתחילו לעשות לך זריקות לגידול זקיקים פרגונל/גונל F/מטרודין וכל פעם בדיקות דם ואולטרסאונד כדי לבדוק איך מתקדם הענין. כשהזקיקים מגיעים לגודל 18 מ"מ בערך מזריקים לך כוריגון להבשלת הביציות ואחרי 30-36 שעות מהכוריגון את עוברת שאיבה. את מגיעה לבי"ח בצום והשאיבה מתבצעת בהרדמה כללית בעזרת אולטרסאונד. את לא תרגישי כלום, כשתתעוררי מההרדמה אולי יכאב לך קצת כמו ווסת. יאמרו לך כמה ביציות נשאבו ומתי ההחזרה של העוברים. ההחזרה מתבצעת ללא הרדמה זה קצת לא נעים אבל לא נורא ואת צריכה להיות במנוחה. יגידו לך כמה עוברים יש לכם וכמה מחזירים לך. אני מקבלת תמיכה של כדורי פרוגסטרון שנקראים אוטרוגסטן שמוכנסים לנרתיק ובמידה שאת בהריון נוטלים אותם 9 שבועות של הריון 3X3 ביום יש כאלה שמקבלים כוריגון/גסטון בזריקות תלוי מה הרופא שלך יחליט שמתאים לך ואחרי שבועיים בדיקת דם. בהצלחה מקווה שתצליחו ומקווה שעזרתי. יש ספר שנקרא המדריך המלא לפריון של פרופ´ בן רפאל את יכולה לקרוא. ביי בנתיים לילך

יש המון חומר באינטרנט. הרוב באנגלית

ודורש רמה סבירה של אנגלית אבל נתקלתי גם בחומר בעברית. נסי את האתרים הבאים: www.ivf.co.il ו-www.horim.co.il תחת הכותרת "בעיות פריון". אם תרצי (או מישהי אחרת תבקש) קישורים לאתרים באנגלית, אשמח לכתוב.

למעלה