התייעצות

מצב
הנושא נעול.
התייעצות ../images/Emo39.gif

התייעצות

החלטתי שהחודש אני לוקחת קצת חופש לעצמי מהטיפולים. עברתי תקופה לא קלה אחרי שלא הצליחו להפרות אף ביצית מ-5 הביציות שנשאבו. את כל הטיפולים (3 במספר) שעברתי בסיבוב הנוכחי עברתי בבילנסון. חשבתי,אולי הגיע הזמן להתייעץ עם רופא מומחה באופן פרטי,שאלה מה זה בעצם יתן? אין לי ברירה אלא להמשיך בבילנסון,אני מאד מרוצה מהיחס האנושי במקום אבל משנה מקום משנה מזל,הבעיה היא שהאופציה השניה היא "מאיר" שממש לא שמעתי טובות על היחידה במקום. נכון בזכות היחידה בבילנסון זכינו בנטע אבל הפעם זה לא ממש הולך... מעט ביציות שנשאבות,ומקסימום 2 ביציות שהופרו עד היום בטיפול אחד וללא הצלחה. איך בדיוק הולכת הפרוצדורה אם מחליטים להיות מטופלים אצל רופא פרטי?האם משלמים רק על הביקורים אצלו ואת שאר הטיפול (מעקב זקיקים ובדיקות דם) עושים במרפאה?ואז מה קורה בשאיבה עצמה?האם במסגרת קופ"ח?או שגם זה נעשה באופן פרטי?(רק המחשבה על העלויות קצת מפחידה אותי). אשמח לשמוע או יותר נכון לקרוא מה דעתכן? מאחלת הצלחה לכולנו ותודה מראש.

באיזו קופה את? מה עם מדיקל סנטר

התייעצות

החלטתי שהחודש אני לוקחת קצת חופש לעצמי מהטיפולים. עברתי תקופה לא קלה אחרי שלא הצליחו להפרות אף ביצית מ-5 הביציות שנשאבו. את כל הטיפולים (3 במספר) שעברתי בסיבוב הנוכחי עברתי בבילנסון. חשבתי,אולי הגיע הזמן להתייעץ עם רופא מומחה באופן פרטי,שאלה מה זה בעצם יתן? אין לי ברירה אלא להמשיך בבילנסון,אני מאד מרוצה מהיחס האנושי במקום אבל משנה מקום משנה מזל,הבעיה היא שהאופציה השניה היא "מאיר" שממש לא שמעתי טובות על היחידה במקום. נכון בזכות היחידה בבילנסון זכינו בנטע אבל הפעם זה לא ממש הולך... מעט ביציות שנשאבות,ומקסימום 2 ביציות שהופרו עד היום בטיפול אחד וללא הצלחה. איך בדיוק הולכת הפרוצדורה אם מחליטים להיות מטופלים אצל רופא פרטי?האם משלמים רק על הביקורים אצלו ואת שאר הטיפול (מעקב זקיקים ובדיקות דם) עושים במרפאה?ואז מה קורה בשאיבה עצמה?האם במסגרת קופ"ח?או שגם זה נעשה באופן פרטי?(רק המחשבה על העלויות קצת מפחידה אותי). אשמח לשמוע או יותר נכון לקרוא מה דעתכן? מאחלת הצלחה לכולנו ותודה מראש.
באיזו קופה את? מה עם מדיקל סנטר
בהרצליה? אני מכפר סבא ומטופלת שם. לא במאיר אם את בקופת חולים מכבי , אוכל לתת לך יותר פרטים לגבי עלויות למי שיש לו "מכבי זהב"

גם אני בכללית

התייעצות

גם אני בכללית
ועכשיו יש חידוש בכללית מושלם - הם משתתפים עבור הפריה לילד הראשון והשני בבית חולים פרטי בסכום של עד 5743 ש"ח. אני אחרי שתי הפריות במאיר והפעם מנסה פרטי אצל הרופא שלי במדיקל סנטר בהרצליה, רק עכשיו התחלנו עם הדיכוי אז אני עדיין לא ידועת איפה עושים את כל הבדיקות. מה שכן מבחינת עלויות עם התשלום לרופא ולזריקות ואחרי ההשתפות של כללית מושלם אנחנו מדברים על סכום של כ 4000 ש"ח. אולי תנסי את המבצע שיש עכשיו במכבי ואז לא צריך תקופת אכשרה כמעט לכל השירותים כולל הפריות.

תודה ../images/Emo142.gif

גם אני בכללית
ועכשיו יש חידוש בכללית מושלם - הם משתתפים עבור הפריה לילד הראשון והשני בבית חולים פרטי בסכום של עד 5743 ש"ח. אני אחרי שתי הפריות במאיר והפעם מנסה פרטי אצל הרופא שלי במדיקל סנטר בהרצליה, רק עכשיו התחלנו עם הדיכוי אז אני עדיין לא ידועת איפה עושים את כל הבדיקות. מה שכן מבחינת עלויות עם התשלום לרופא ולזריקות ואחרי ההשתפות של כללית מושלם אנחנו מדברים על סכום של כ 4000 ש"ח. אולי תנסי את המבצע שיש עכשיו במכבי ואז לא צריך תקופת אכשרה כמעט לכל השירותים כולל הפריות.
תודה

שמעתי טובות על ד"ר בר-לב ואנסה לקבוע תור אצלו. לגבי מכבי,עדיף לנו להשאר בכללית היות שבעלי פרסונל בקופ"ח וחבל לי לוותר על הטבות בזכותו (על תרופות אנחנו בכלל לא משלמים). אשמח לשמוע על עידכונים לגבי המשך התהליך אצלך,ומאחלת לך בהצלחה.

תכל'ס: מחירים

התייעצות

תכל'ס: מחירים
קביעת פרוטוקול: כ- 450-600 ש"ח לפגישה. נכנס ל"התייעצות" של מכבי מגן זהב, אם הרופא נמצא ברשימות שלהם, וצריך לברר מראש. מעקב זקיקים באולטראסאונד: 150-250 ש"ח, תלוי מי עושה (הרופא עצמו, רופא זוטר שעובד איתו וכו'). בדיקות דם: עשיתי במכבי במעבדה של הקופה. תוצאות ב"כספומט" שלהם כבר ב- 14:00 בדרך כלל, אבל יש בעיות בחול המועד ובשישי. באופן כללי לא היתה בעיה רצינית אף פעם לותר על בדיקת דם אחת, ולצערי עשיתי ככה מספר דו ספרתי של טיפולים בסך הכל. כשמקבלים את התוצאה מתקשרים לפקידה של הרופא והיא אומרת אם לבוא בערב לזקיקים או לשנות את הוראות ההזרקה. שאיבה והחזרה: כ- 2000 ש"ח לרופא עצמו. אני הייתי מגיעה לאסותא (רק לשאיבה ולהחזרה, כל השאר בקליניקה שלו), וההסדר שלהם עם מכבי הוא כזה שאת משלמת סכום לא גדול אחרי השתתפות הקופה. לא זוכרת בדיוק כמה. כל רופא עובד עם בית חולים קבוע, אז זה תלוי ברופא. הוא בעצם שוכר את כל חדר הניתוח וצוות המעבדה באותו היום, אז זה בשיטת הרופא הנע והסרט הנע, אבל זה לא נורא כי לפעמים לרופא יש בין שאיבה אחת לחמש, נראה לי. זריקות: מהקופה, בעלויות רגילות של מטופלת פריון. סה"כ עלות ההריון האחרון שלי היתה בערך 25,000 ש"ח, כולל הכל (גם חניה). זה כלל הפעם 8 הזרעות, מחזור מוקפאים ומחזור IVF טרי אחד שהצליח. מזל שקיבלתי שניים, ואז העלות יורדת משמעותית (סיטונאות או לא?!) הפרשי העלות למעקב הריון פרטי אצל אותו הרופא היו בערך 2000 ש"ח להריון כולו, ואני לא מצטערת. זה גם חסך לי טיפת חלב וגם נתן לי אוזן קשבת לכל בעיה. שוב, אלה העלויות שלי, לא יודעת לגבי אחרים. לצערי אם את לקוחה קבועה את מתחילה לקבל הנחות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה