התייעצות!!!

התייעצות!!! ../images/Emo206.gif

הבן שלי מתקשר אלי אתמול (הוא אצל חמותי כמה ימים) ומבשר לי שהאקס (שאיתו אני בכאסח רציני ולא מדברת איתו) רוצה לקחת אותו לחו"ל וזה בתנאי (!) שאני אשלם את הדרכון בסך 250 ש"ח. נוצר מצב שאם אני לא אשלם- בגללי הוא לא יסע (איזה אמא רעה הא?) אמרתי לו שאני אחשוב על זה כי לא רציתי לשלוף תשובה מהמותן. אני לא חושבת שאני צריכה לשלם. אם הוא רוצה לקחת אותו שישלם מה גם שאין לי שימוש בדרכון (אני לא מתכננת חו"ל עם הילדים - החו"ל הכי רחוק שהגעתי איתם זה חולון...) מה דעתכם? אני צריכה לתת לו תשובה הערב.

בסך הכל

ההחלטה היא שלך. אני אישית הייתי מסכימה לממן חצי ולא יותר {התנאי יהי'ה קביל רק בתנאי שהגרוש לי הי'ה נורמלי....}

בדומה למאושרת, אני תומך בחצי-חצי

אני בכלל תוהה, שאם כבר הגרוש שלך מממן לבן שלך טיול לחו"ל בסכום של אלפי ש"י (סכום של 250 ש"ח לא אמור לשבור אותו). אולי כדאי לברר קודם מה מציק לגרוש שלך מעבר להוצאת 250 ש"ח על הדרכון. תמיד טוב שיהיה דרכון בתוקף גם אם אין כוונה לצאת לטיול בחו"ל אישית, לא הייתי מבטל טיול לחו"ל לילד בגלל סכום של 250 ש"ח. בסוף את תהיי האמא הרעה שלא רוצה שבנה יהנה בטיול עם אביו. תגידי לגרוש שלך שישלם את הסכום הנ"ל ואת תחזירי לו בהזדמנות אחרת (מבלי להתכוון להחזיר)

מנסיוני.....

אז ככה..יש לי בן בן 15 וחצי.בחור ישיבה חסידי[חב"ד] לבר מצווה אבא שלו לקח אותו וחגג לו שם עם אחיותיו[גרות ליד 770] שנה שעברה בחגים הוא נסע שוב והפעם מכספיי מתנות מהבר מצוה. השבוע הוא הרים לי טלפון וסיפר שהשנה הוא גם נוסע....[זה נהוג בישיבה שלו שכולם נוסעים לתשריי] והוא מבקש שאקנה לו 12 גופיות ..גרבים..ועוד.... כי יש לו מספיק רק לשבועיים והוא נוסע לחודש.בהתחלה התעצבנתי..אך לאחר מחשבה הבנתי שזה צורך שלו.וטוב לו בדרך שלו..אז מי אני שאקח לו את ההנאה שלו.... [אני מרגישה שמספיק הקשתי עליו בחיים ...] ובנוסף הוא ביקש 200דולר לדמי כיס..ולמרות שקשה לי אני שוקלת לתת לו....אז העיצה שלי אלייך....תעשי מה שהלב שלך אומר לך.זה אמנם קטנוני התנאי של הגרוש שלך.אך תהיה את הבסדר... רק נחת לכונו.

היי שבלולה

ראשית מה שלומך? לדעתי את צריכה לשלם מהסיבה הפשוטה הבן שלך לא ישכח לך זאת וזה ישחק לידיו של האקס שלך

השאלה מה מפריע לך יותר..

העובדה ש ה x לוקח אותו לחו"ל וזה דבר גדול בשביל הילד= משהו שאת לא יכולה כרגע לתת לו או הקטנוניות של מחיר הדרכון? לדעתי עדיף לשלם מחיר הדרכון ולספר לבן שאת השתתפת בעלות הנסיעה שלו. הוא לא צריך לדעת כמה ואיזה חלק וכך תצאי בסדר מכל הבחינות

אני חושבת שאם את יכולה לעמוד בתשלום של הדרכון

כ- 250 ש"ח תני לבן להנות עם האב. נכון שזה מכעיס ומעצבן למה את צריכה על עצמך עכשיו את העלות המיותרת הזו אבל בכל זאת טובת הילדים קודם כל ואם הילד מאוד רוצה חו"ל עם אביו אז למה לא? תסתכלי על חצי הכוס המלאה לפחות האקס לא אמר לבן שלך שהוא יקח אותו לחו"ל בתנאי שאמא תשתתף חצי חצי בתשלום הכרטיס טיסה ואז היה מדובר ביותר כסף ואם היית מסרבת היית יוצאת "האמא הרעה". בהצלחה. אני יודעת שהיית צריכה את התשובה עוד אתמול אבל אתמול לא הייתי בפוקוס בגלל התאונה. מקווה שעזרתי.

טוב... קראתי

ההוצאה הזאת קצת כבדה עלי אחרי כל ההוצאות לחזרה ללימודים. נראה לי שמה שמרגיז אותי זאת הקטנוניות. אתה כבר מוציא כסף על כרטיס טיסה אז למה אתה מפיל עלי את ה'תנאי' הזה? נעשה עוד קצת חושבים ונחליט..

למעלה