התייעצות

התייעצות ../images/Emo163.gif

איזה משפט מקורי ניתן לחרוט על עט לרגל גיוס של החבר? משפט שקשור בהתחלה חדשה / גיוס המון תודה מראש!

ש ר י ת 7

New member
את יודעת לאן הוא מתגייס?

הייתי הולכת על משפט משיר: אם הוא הולך לשריון
"הוא פשוט שריונר, לא פחות ולא יותר" אם הוא הולך לסיירת חרוב
"יש לי אהוב בסיירת חרוב" וכ"ו... (אשמח לעזור למצוא משהו ספציפי שמתאים לך אם זה יהיה הכיוון) אם לא - אפשר לחרוט ציטוט קצר בנושא התחלה או צבא, באתר הזה: http://www.pitgam.net/1/ יש המון רעיונות.

ש ר י ת 7

New member
אז אולי...

משפט מהשיר של המנון חיל מודיעין? המנון חמ"ן / עמוס אטינגר כל מקום כל פינה מבוקשת שם אנחנו פורשים את הרשת כל מבצע מסובך ועדין שם אנחנו אנשי מודיעין שם אנחנו הרחק למולו של אויב שם אנחנו עיניים אזניים ולב מלחמה או שלום בכל עת בכל זמן שם אנחנו חמ"ן, שם אנחנו חמ"ן. כאשר החזית שוב שותקת עוד יוצאים אנשינו בשקט כל פירור של מידע אז נשלוף מודיעין זהו קרב ללא סוף שם אנחנו הרחק למולו של אויב שם אנחנו עיניים אזניים ולב מלחמה או שלום בכל עת בכל זמן שם אנחנו חמ"ן, שם אנחנו חמ"ן. ממידע שלוקט במחתרת כל תמונת החזית מתבהרת ועל כן בעיתות סכנה חרב צה"ל תמיד מוכנה שם אנחנו הרחק למולו של אויב שם אנחנו עיניים אזניים ולב מלחמה או שלום בכל עת בכל זמן שם אנחנו חמ"ן, שם אנחנו חמ"ן. שם אנחנו חמ"ן, שם אנחנו......חמ"ן!!!
למשל: "כל מבצע מסובך ועדין, שם אנחנו אנשי מודיעין...!" אם את יודעת מה הוא יעשה שם בדיוק, אני מכירה כמה המנונים פנימיים....
אני והרעל שלי... תעירי אותי באמצע הלילה ואני אשיר לך את ההימנון... חחח...
והשתחררתי כבר לפני 5 שנים! אפשר לחשוב!

ממש רעיון יפה...

אבל לא קצת רשמי מידי? רציתי משפט אחד קצר שתהיה לו משמעות של "בהצלחה בהתחלה החדשה" או משהו בסגנון. וזה הרבה יותר קשה משזה נשמע...

KarinDi

New member
משפטי גיוס

קפה באימונים-נס בקרב (משפט הצבא האהוב עליי)
איתך לאורך כל הדרך
youre in the army now
כל חייל נושא בתרמילו את שרביט הגנרל.(נפוליאון)
חייל של אהבה

למעלה