התייעצות

galim29

New member
התייעצות../images/Emo140.gif

רוצה להתייעץ איתכן: בשבוע הבא יש לי תור לבאר גבל ותור לפרופ' קרסיק שהוא מנהל מחלקת אנדוקרינולוגיה בשיבא. מה אני רוצה מבאר גבל? טיפול לכל בעיות המעיים שיש לי (שלשלולים, עצירויות, גזים, נפיחות בבטן רוב הזמן) ומה אני רוצה מפרופ' קרסיק? סוריאנו המליץ לי עליו לבצקות שיש לי בגוף וההורמונים המשתוללים ומאחר ויש לי תת פעליות של בלוטת התריס. אני שוקלת לנסות את התחם של טיפול נתורופתי ומחר יש לי אבחון אצל מישהי שעושה עלי רושם טוב. לא עלות רצינית ולכן אני מוכנה לשמוע את האבחון וההצעה לטיפול. מה אתן אומרות? לפני שדוחפים לי תרופות נוספות ובדיקות מכאיבות ומפחידות, לנסות את הכיוון הזה? ללכת לרופאים הקונבנציונלים אני תמיד יכולה נכוון?זה לא רק כי אני מפחדת מהבדיקה של באר גבל (מייקי, זוזו וכל המנענעות את ראשן כרגע) אלא כי ממש לא בא לי להיכנס לסדרת בדיקות ותרופות אם אפשר גם אחרת. מה אומרות החכמות?

זואילי

New member
דעתי

תשלבי. אני חושבת שאפשר גם וגם וכשהגוף יתפוס כיוון ויתחיל להתנהג יפה אז אפשר לנסות להוריד מינונים של תרופות קבועות בצורה הדרגתית. אבל זה לא קורה תוך חודש. רק כשהגוף מתחזק. ולפעמים אין ברירה וצריך להתמיד עם התרופות. כשהתחלתי את הטיפול התרופתי שבארגבל נתן לי אז הרגשתי שינוי משמעותי. החלטתי להפסיק את הטיפול כשתכננתי להרות. לא לקח זמן רב והסימפטומים ושלל התופעות חזרו. בירור קצר במכון הטרטולוגי החזיר אותי לתרופות ההן גם תוך כדי טיפולי פוריות. עד היום אני איתן וכמו שכבר פעמיים הזכרתי פה בשירשורים שונים, שילבתי גם דיקור. הימים הטובים שלי, טפו טפו עולים על הרעים. בסופו של דבר ההחלטה היא שלך והאחריות היא שלך. אבל שימי לב אם את מונעת מתוך פחד. כי פחד הוא לא סיבה מספיק טובה - לדעתי - להימנע מבדיקה של רופאים מומחים לבעיות שאת סובלת מהן.

גלגל

את התור לאנדוקרינולוג אל תבטלי בשום אופן! עם הבלוטה ממש לא כדאי לך לשחק, וכאן סה"כ יכולים לתת לך בדיקות דם או US של הבלוטה- קטן עלייך
ולגבי בארגבל בהחלט מבינה את הפחד שלך, אני בדיוק באותו מצב, תראי תלכי לתור הקרוב, לפי מה שהבנתי הוא לא יעשה לך שום בדיקה בתור הזה, זה רק שיחה בפעם הראשונה במכבי, נכון? אז תלכי תראי אילו בדיקות הוא נותן לך לעשות ואם ממש לא נראה לך להתחיל עם הבדיקות, תדחי אותן קצת ותנסי את הטיפול הנטרופתי.

זואילי

New member
אבל אל תופתעי

אם פתאום הוא יציע לתחוב אצבע. במרבית הפעמים שהייתי אצלו הוא ביקש יפה... (הוא עדין. והאצבעות שלו יחסית קצרות. בהתאם לגובהו)

galim29

New member
הוא כבר ביקש לדחוף אצבע פעם שעברה../images/Emo9.gif

פעם שעברה בביקור הזוועה הידוע לשמצה שלי אצלו, הוא דרש לדחוף את כל היד וצרחתי עליו. את זוכרת איך גורשתי משם בבושת פנים עם מרשמים וירטואלים לויטמינים? נראה אם הוא יזכור אותי הפעם.

זואילי

New member
../images/Emo58.gif לא לבעלות לב רגיש ../images/Emo18.gif

גלים, מתוקה, בארגבל לא עושה פיסטינג... ואם אני הייתי במקומו כשאת צורחת עליו ככה, הייתי עושה לך ספנקינג במקום.

galim29

New member
יש לי רעיון מדהים../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אולי פשוט אבוא עם בגדי עור והשוט עם הנוצה הוורודה?

lee E

New member
תגידו? השתגעתן???

מה הקטע הזה עם האצבעות??? מתי הספקתן למדוד???

זוזו בעלת המידע ../images/Emo13.gif

אנחנו רק מכינות את עצמנו לסיוט של שבוע הבא
אולי אם נצחק קצת זה יקל עלינו...

galim29

New member
כי זוזו../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כבר לקוחה נבחרת אצלו אז היא מספיקה למדוד והכול...
אני ממש לא בכיוון

לא לבטל

ללכת לכולם ולהחליט אחר כך מה לעשות....ומה לקחת. אולי תקחי איזה משהו ממסטל לפגישה עם ברגבל?

galim29

New member
לגבי ההרגעה../images/Emo2.gif

בדיוק מה שעשיתי. לקחתי מאמא שלי 2 כדורי אסיוול שאמורים להרגיע ולהרפות את השרירים. אני לא בטוחה שיכולה בכלל לקחת את זה. ממישהי מהמכורות לקוקטיילים מכירה את הכדור? כמה זמן לפני לקחת את זה? אם ההפעה תפוג לפני שאכנס אליו (וחיכיתי לו פעם שעברה שעתיים בחוץ) זה ייהה רע מאוד...

זואילי

New member
בחיאת גלים, תדברי עם רופא המשפחה

טרם את לוקחת על דעת עצמך. את לא יודעת אם זה מתנגש לך בתרופות הרגילות. את חייבת להתייעץ. אל תעשי שטויות, את לא
כך גם אני עשיתי, והרופא אישר לי אסיוול למקרי חירום (צילום רחם/היסטרוסקופיה/אולט' - תחת). אני לוקחת אותו בחצאים. חצי לפני שיוצאת מהבית והחצי השני ע"פ הרגשתי ולפי הערכת זמן ההמתנה לבדיקה. לעיתים יספיק רק חצי ולפעמים שלם. צריך להתאים לך את הכדור והמינונים. אל תקחי כלום אם את לא מתייעצת עם רופא.

galim29

New member
זואלי (המבין יבין)../images/Emo3.gif

קודם כל, לא ידעת שיש לי תואר ד"ר ברפואה?
שנית, הרופא משפחה שלי יודע פחות ממני וממך.... שלישית, אולי אצליח לצלוח את בארגבל בלי כדור הרגעה אבל שיהיה לי בתיק... להרגעה..
ואל תקראי לי:
אחרת אני

lee E

New member
תיזהרי עם זה.

לי נתנו לפני הניתוח בחניכיים..רק 5 מ"ג..והסתממתי קשות...ממש לא זוכרת את הדרך הביתה. וזה אחרי ששכנה עוד הציעה לי לקחת 10 מ"ג, כי 5 זה כלום. מזל שלא הקשבתי לה..כהרגלי, לא להקשיב לאף אחד.

למעלה