גאיה של זיו
New member
התייעצות ../images/Emo132.gif
זיו שלי בן שנתיים וחצי
והולך לגן פרטי מגיל שנה וארבעה חודשים. בארבעת החודשים האחרונים הוא נמצא בגן עד 16.00 (עד אז חצי יום). בהתחלה הייתי אוספת ילד שמח ומאושר ולאחרונה אני אוספת ילד משועמם שמתעורר כשהוא רואה אותי מגיעה. אני בין המקדימות להגיע ומוצאת את הילדים בד"כ במעגל כמו במפגש, שרים ורוקדים או לומדים משהו. זיו מסרב לקום מהכסא ולהשתתף בפעילות ופשוט יושב ובוהה בקבוצה. הגננת של אחה"צ אומרת שהוא פשוט צופה בהם כמו בטלויזיה (בבוקר היא הגננת של הצעירים וזיו בבוגרים). לדעתי הוא משומעמם ופעילות המעגל לא מעניינת אותו, עובדה שכאשר אני מגיעה הוא משחק בחצר עם החברים מהגן בשמחה ועם הרבה מרץ. ביקשתי ממנה לתת לו עוד אופציה לפעילות, משהו חופשי יותר, כמו לפתוח את חדר המשחקים. היא אמרה שלא נעים לה שהוא יהיה שם לבד. דיברתי עם הגננת שלו וביקשתי שינהיגו אחה"צ שעה חופשית (כמו בבוקר) וכל ילד יבחר את הפעילות המועדפת עליו. היא אמרה שנבחן את זה לקראת השנה הבאה - אין טעם לעשות עכשיו שינויים. אני לא מסכימה אתה, מה הבעיה לפזר את השולחנות ולהוציא צעצועים? מה דעתכן? יכול להיות שהפרשנות שלי מוטעית והוא מתנהג כך מסיבה אחרת? בינתיים רשמתי אותו לשנה הבאה רק לחצי יום, כדי שיראו שאני רצינית בכוונות שלי לפתור את הבעיה! בחודשי החורף אני יכולה לאסוף אותו מוקדם ולהמשיך לעבוד מהבית, אבל אח"כ אני חייבת סידור עד ארבע.
זיו שלי בן שנתיים וחצי