התייעצות

התייעצות ../images/Emo122.gif

לאחרונה חלו פה כמה דברים שלא היו מקובלים עד כה ולכן אנו פונות אלכם להתייעצות. חשוב לנו לשמוע מה רוב הגולשים חושבים. התעוררה בעיה בנושא השרשורים הארוכים של התמונות. יש השטוענים שהפורום הוא במה לדיונים ולזיוני שכל בלבד ואין מקום להצפה של תמונות כמו שיש לאחרונה. תמונות פורנוגרפיות ניתן למצוא באתרי הסקס הרבים ואין צורך להביא אותם לפה. כך הפורום מאבד מהמטרה שלו שהוא בעצם מקום לדיונים. ויש כאלה שזה מה שהם אוהבים וזה מה שעושה להם את זה ולכן השרשורים מאוד ארוכים. הבעיה היא שמרוב תמונות לא רואים כלום ולכן הם רוצים לפתוח עוד ועוד שרשורים חדשים של תמונות. השאלות אליכם הם: האם לאפשר הצפה כזאת של תמונות? אם כן שיהיו בשרשור אחד או כמה שרשורים קצרים יותר של תמונות. (להזכירכם, נכנסות רק 20 הודעות ראשיות בדף) דעתכם הכנה בבקשה...

Gardner

New member
תמונות או ד(ז)יונים

לדעתי התמונות האלה נחמדות, ולי אישית אין בעיה איתן, אבל זה רק בגלל שיש לי חיבור מהיר.. אפשר בקלות למצוא תמונות מכל סוג ומין באינטרנט, בלי ממש להתאמץ, ואני רואה איך זה מעצבן אנשים עם חיבור איטי, שצריכים לעבור את זה.. אז באמת עדיף להשאיר את הפורום למילים, בעיקר. אפשר לאפשר תמונות מידי פעם, בעיקר אם זה משהו מקורי שמישהו צילם ו/או עשה, אבל סתם לשם פה תמונות שנמצאות בנט.. הרי אין לזה סוף. זאת דעתי, בכל מקרה.

PazsOrca

New member
../images/Emo45.gif תומך בהצעה של גרדנר

הפורום צריך להיות דיבורים ושיחות ורק אם יש תמונה מקורית או שקשורה לעניין אפשר להוסיף אותה.

tde

New member
בתור אחת בעלת חיבור איטי

אתה בהחלט צודק! כשהעמודים מוצפים בשרשורים ארוכים מדי, לפעמים (תי תכופות למעשה) העמוד לא נטען אפילו במלואו. ובקשר לתמונות - תמונות מיוחדות ומקוריות/מצחיקות כדאי לדעתי להעלות לפה, ותמונות פונו רגילות ממש אין טעם. מי שרוצה שיכנס לאתרים המיועדים לכך!

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

המלצה לגבי עומס

בפורום יש אפשרות לראות את ההודעות ללא כל השירוש שלהם רק את התחלת ההודעה בצורה זו ניתן לצפות ב40 הודעות אחרונות ואם רוצים להגיב להודעה פשוט פותחים את השירוש שלה ואולי אם יש אפשרות שמנהלות הפורום יוסיפו סימן מוסכם שמציין שירוש עם תמונות כך תדעו עם אתם רוצים להיכנס לזה או לא מקווה שעזרתי מעט

תמונות

א. או בגלריית תמונות המיועדת לכך כקטגוריה נפרדת. ב. או תמונות הקשורות לזיון השכל ורלונטיות אליו בלבד.

SENDA

New member
אני חושב שהתמונות בהחלט מוסיפות

באתרי סקס יש מיליון תמונות ערום, הרוב משעממות (לא הייתי באתר סקס כבר המוןן זמן וזה לא מעניין אותי), בפורום בדרך כלל מעלים תמונות מיוחדות יותר שהרבה פעמים קשורות לנושאים מסויימים שמדברים עליהם. שאני נמצא ליד מחשב איטי אני לא פותח את התמונות. שאין לי זמן/כוח אני מוותר על חלק מהתמונות או על כולן. אני בעד תמונות כלליות בשירשור אחד, ואם יש תמונות שקשורות לנושא שיחה אז להשאיר אותן בשירשור של השיחה (ואז באמת רצוי שלא יהיו יותר מדי תמונות כי אז לבעלי חיבור איטי לא יהיה יכולת להשתתף בשירשור) וזהו

טוב אני עכשיו...

האמת לי כגולש זה כן מפריע,מילא אם התמונות היו מקוריות,ניחא.אבל ראבאק אנשים מורידים פה תמונות של אתר שלם ושמים אותם כאן,אם אני ארצה לראות תמונות סקס וזיונים כאלה,אני אפתח את אחד האתרים שנמצאים אצלי במועדפים. אבל ראבאק !!!! שירשור של 100 תמונות זה לא הולך !!!! וואלה הדף יורד ויורד ויורד ואין לו סוף ! אני האמת כבר לא מדפדף בתמונות כי זה לא מעניין אותי,התמונות היחידות שאני מביט בהן הן של איב.כל השאר לא מעניינות אותי. אז לפי דעתי לא לתמונות,אלא אם כן הן מקוריות שצולמו ע"י הגולש או דומה.אבל תמונות שהורידו והביאו מאתרי סקס,לא כזה מעניין. ואם כבר רוצים להראות את התמונות מהאתר ההוא,אפשר לפתור זאת בצירוף קישור לדף הגלרייה ההיא ובכך נגמר הסרט.במקום שירשור של 20 תמונות מאותה גלרייה תהיה הודעה אחת עם קישור לאותו דף ומי שירצה שיילך לדף ההוא. אז ככה יהא אולי שירשור של 15 הודעות עם קישורים לדפי גלרייה...ולא שירשור של 100+ תמונות שהביאו מגלריות של אתרי סקס. ואם בכל זאת רוצים להביא תמונות מאותם גלריות,פוזות ודברים שיעניינו לפי דעתכם את הגולשים,תעשו לעצמכם כלל קטן לפורום ואל תעלו יותר מחמש תמונות לגולש לאותם גלריות. תחשבו מה זה,יש כאן ים של גולשים 10 מתוכם משרשרים תמונות נניח כל אחד 10 זה 100 תמונות בשירשור,אבל כאן יש אחד שמכניס לפורום תמונה אחת או שתיים ואילו אחר שדוחף גלרייה שלמה של 20-30 תמונות ואם בא לו הוא דוחף שתי גלריות או שלוש,כמו למשל ואני אנקוט בשמות יוזרים,ההיא המשוגעת ההיא מאור הירח.דחפה כאן לפחות איזה ארבע-חמש גלריות !!!! אז תחשבו על זה ותראו שצירוף קישור לאותה גרלייה יהיה יותר אפקטיבי ונוח יותר לפורום. תמונות אירוטיות או תמונות אומנות סקסית וכאלה,שלא רואים באתרי סקס,אפשר לשרשר כאן כדוגמת תמונותיה של איב,שהן בהחלט יפייפיות לשמירה והדפסה אפילו. תמונות של זיונים ופורנו רגיל,השאירו אותם בגלריות,תמונות של בחורות בעירום חלקי או מלא השאירו אף אותן בגלריות,רק פשוט צרפו קישור לאותו דף גלרייה ובזה נפתרה בעיית השירשור הענק של התמונות. לא ככה ?!

שאייאן

New member
אמממ אפשר לשים תמונות זוועה גם?

חחחח יאללה מה זה כזה חשובה מי שאין לו חיבור מהיר שישדרג או שלא יפתח את ההודעות... תפוז עשו מימשק בן זונה שמאפר להתגבר על הדברים האלו במיוחד... מה הבעיה?

tde

New member
אמר בחור אגוצנטרי שיש לו חיבור מהיר

למיטב ידיעתי אני לא היחידה פה עם חיבור איטי, וזה די מעליב אותי אישית שאתה אומר משפט בסגנון "למי אכפת ממי שיש לו חיבור איטי"

Bon Bon

New member
אני בעד תמונות רק ...

אם הן קשורות לאנשים פה או לנושא למרות שעד כה אני לא זוכר תמונה שהפריע לי

אומנם אני

חדש כאן, אבל אני יכול להגיד לכם מה עשו בפורום אחר פשוט הגבילו ל10 תמונות בעמוד, כל תמונה מעבר לזה, נמחקת

humuschipsalat

New member
לא חושב שיש להגביל אני מרוצה

מהמצב אבל אם זה כ"כ מפריע תוסיפו פיצ´ר בפורום כמו בהרבה פורומים אחרים כך שבכל הודעה ניתן להוסיף יותר מתמונה אחת כדוגמאת phpbb

Gardner

New member
כן, יש בזה משהו

ככה יחסכו שרשורים ארוכים של תמונות סתם.. ואם אפשר שבכל הודעה יהיה כתוב מה הגודל שלה בקיי, כדי שאנשים עם חיבור איטי יוכלו לדעת מראש

אני ודודו וגם העייף הכרוני פוו ...

ושלושתינו הגענו למסכנה ש ... אפשר גם וגם ..... רק שבקשר לשרשור התמונות .. בהחלט צריך לקצץ ..

די לתמונות!

רק אם זה משהו חשוב שמחדד איזו נקודה בדיון או שזה מנציח את הכותב ברגעיו היפים. יש תמונות בשפע וגם ככה אני מקבל במייל את אותן תמונות שמעלים לפה בדיוק שעה לפני שהן עלו. אז דחילכום!

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifV|../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

הטיZרית

New member
../images/Emo3.gif

אני בעד קיצוצים בתמונות.. לא בגלל העומס והחיבורים האיטיים אלא בגלל... שלי אישית כבר נמאס להכנס ולמצוא את העמוד הראשי של הפורום מופצץ בתמונות כשאני פותחת את הדף הראשי אם אני רואה שרשורים עמוסים בתמונות אני לא טורחת לפתוח אפילו תמונה אחת וישר סוגרת את הפורום שלדעתי בכלל בשבועות האחרונים התדרדר בכל המובנים.. וחבל!! ההצעה שלי היא לשמור על סדר של שרשור תמונות אחד וגם אותו לא להאריך לאורך הגלות לתמונות שקשורות לסקס (לא להעתיק הנה אתרי פרונו שלמים} ועם יש למישהו תמונות של אתרי סקס אחרים שיעביר קישור. ובקשר למפרסמי תמונות של זין כוּס וציצים של עצמם.....שרשור אחד גם לזה ולא שכל אחד יפתח לו פה שרשור "הזין שלי", "הציצים שלי" או "הכוס של אחותי"... ועוד משהו... בזמן האחרון יש פה יותר מדיי הודעות של דורשי תשומת לב.. חסר פה למישהו תשומת לב... שילך לקבל תמיכה במקום אחר.. זה אמור להיות פורום סקס לדיונים וזיוניי שכל ולא שכל הודעה שניה תתחיל ב..."אני חדש תנו לי יחס" "בוקר טוב יש פה מישהו?" וכד´..

המצלם

New member
תמונות

אני חושב שאפשר בכיף לוותר על הכנסת תמונות שאינן מקוריות. יחד עם זאת אני חושב שיהיה פה יותר מדליק וחם אם המצלמות האישיות של משתתפי הפורום יעבדו קצת יותר והתוצאות יועלו אל דפי הפורום. אם למישהו / מישהי / מישהם באיזור המרכז יש רצון ואין מצלמה, אפשר לשלוח לי מסר ונראה איך מסתדרים ...

למעלה