התייעצות

התייעצות../images/Emo10.gif

היי,אני הולכת לקבוצת נוער של איגי. בהתחלה היה ממש סבבה,עד שהגיעו 2 ערסים חדשים (ערס ופרחה) שהחליטו לרדת עליי.. ה2 פעולות האחרונות שהם היו ,היו בשבילי וממש גיהנום (ואני בד"כ בנאדם חזק). יצאתי באמצע,בכיתי,דיברתי עם המדריך והערס,ונחשו מה? במקום לתת לו על הראש,זאת אני שלא מקבלת את השונות שלו!!!!!!!זה מה שקורה במקומות wana be פתוחים??? מצד אחד,יש בקבוצה גם אחלה אנשים שלא רוצים שאני אעזוב,מצד שני,הנוכחות שלו מטריפה אותי. אני מתלבטת אם ללכת או לא.. מה אתם אומרים?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ אוקיי

בתור חניכה בקבוצה של איגי [קבוצה בוגרת] ובתור מל"צית של איגי אני ממליצה לך לפנות אל המדריכים שוב ולדבר איתם בארבע עיניים ולא עם 2 הגורמים האחרים תסבירי להם שאת שוקלת בגללם לא להגיע ושחבל לך להפסיד בגללם תבקשי שידברו איתם למתן את ההתנהגות שלהם ותלכי חבל שתפספסי את הפגישות שכן מאוד מועילות ונהנים מהן בגלל אחרים. אם השיחה הנוספת עם המדריכים לא תעזור תפני אלי אני אעזור לך. בהצלחה!

Naych

New member
יש לי רעיון רציני יותר בשבילך..

נדבר בפרטי

James Hammerton

New member
לא נתת את כל הפרטים, אבל

אני גם חושב שכדאי לך לדבר שוב עם המדריכים, בארבע עיניים. אני לא נמצא שם אז אין לי מושג, אבל יכול להיות שזה משהו שאפשר לפתור אותו...

אל תלכי נשמה...

תטוסי לשם
שירד עליך כמה שבא לו. תביני שבן אדם שיורד על אחרים, בעצם מוצא אצל אחרים פגמים שהוא רואה בעצמו כל הזמן, ובכך שהוא יורד על אחרים ככה הוא בעצם "מכסה" על כך שיש לו את אותם פגמים בדיוק. לדוגמא, דמייני הומו מוכחש לחלוטין, עובר עם החברה הסטרייטים שלו על יד מסיבה של הומואים. מה הוא יעשה? (בסבירות גבוהה) הוא יגיד איזה משהו בגנות ההומואים, משהו כמו "איכס הומואים" וכאלה.. מה שאני בא לומר לך הוא שאם הוא ממשיך לרדת עליך את פשוט תתעלמי, תראי לו כמה שאת שמה עליו *** הכי ענק בעולם ושמבחינתך הוא יכול להתפוצץ. זכרי שהוא מוצא בך "פגמים" שהוא חושב שיש לו בעצמו. אם זה לא עוזר תני לו כאפה
חח סתם

BIoNdY

New member
נכון

אני מסכים עם רן את צריכה ללכת לשם כמו גדולה ולהראות לו שזה לא מזיז לך דרך אגב כמה שאומרים "תתעלם הוא יפסיק" וזה נראה שטות זה מה זה נכון! כאילו פאק אל תתיחסי תוך כמה פגישות הוא יפסיק חוץ מזה אם את רואה שזה לא או אם את באמת לא יכולה לעמוד בזה וזה פוגע בך הולכים למדריכים שוב כמו שכבר אמרו פה ואומרים להם שיעשו משהו כי את באה זה חשוב לך ואת לא תיתני לאיזה ערס מפגר להרוס לך! אני בטוח המדריכים שלך יבינו אותך (אפשר גם לא להגיע לפעולה אחת ואז למשוך צומת לב חחח אבל עזבי קודם נסי להתמודד בדרכים נורמאליות)

למעלה