התייעצות רכישת מחשב

מתלמדת18

New member
התייעצות רכישת מחשב

יכול להיות ששני חברות שונות מציעות את אותו מחשב? גם טושיבה וגם LG ? ואם כן אז על איזו חברה כדאי ללכת ? - מבחינת אמינות שירות - בארץ . אני מחפשת מחשב חזק שיתאים גם למשחקים , והמפרט הוא: מעבד intel core 2 duo (שעדיין לא הבנתי האם הסנטה רוזה הוא מהמתקדמים יותר או להפך?) מהירות מעבד 2 800 MHZ דיסק קשיח - 200 GB 5400 RPM (יכול להיות שמחשב ימכר עם 4200 - המהירות היא ממש איטית לא?) כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600M זכרון 2 GB סוג זכרון DDR2 667 MHZ עם כרטיס קול של דולבי. שאלה לי אליכם. רק על הדברים שציינתי , כמה מחשב כזה אמור לעלות? והאם יש לכם הצעות שדרוג למיניהן, שאולי חומרה אחת לא תעבוד מספיק טוב בגלל חומרה אחרת שיעילותה בספק. תודה רבה על הקריאה.

יאיר B

New member
בעיקרון לכל החברות יש סדרות שנראות אותו דבר

בערך (+- עם אותם רכיבים). אם הבחירה היא בין טושיבה ל-LG - אני הייתי בוחר בטושיבה (הם יותר זמן בתחום המחשבים הניידים). המפרט עצמו נראה בסדר למשחקים (דיסק עם 4200 זה משהו עתיק, לא חושב שמוכרים דברים כאלה היום במחשבים גדולים). כמה יעלה מפרט כזה? אפשר לראות בזאפ חברות שונות עם מפרטים קרובים (אי אפשר למצוא בדיוק, אני לא מכיר הרבה מחשבים עם דיסק 200GB). מה אפשר לשדרג? בעיקרון בנייד לא ניתן לשדרג הרבה. זאת חבילה שמגיעה מורכבת מראש. תמיד אפשר להוסיף זיכרון (זה לא מזיק במשחקים זה יכול לעזור).

מתלמדת18

New member
יאיר תודה רבה אפשר עוד שאלה?

אם רשום שאפשרויות ההרחבה של הזיכרון הן עד 2 GB שבמקרה גם מה שמספקים עם המחשב אז זה מגביל? לחפש מחשב שאפשרויות ההרחבה שלו עד 4 כפי שראיתי? אם בבוא הזמן ארצה להרחיב (ללא קשר לשנות אחריות) אז המעבדת שרות של החברה עושה את זה? טכנאי פרטי לא יכול לעשות לי את זה? תודה רבה על תשובותיך

מתלמדת18

New member
ומחשב שמגיע ללא

חיבורים S-VIDEO IN ו OUT וחיבור DVI זה מחשב שיהיה קשה ללחבר לו את החיבורים לאחר הקנייה? יכול להיות שלמחשב יהיו רק 2 חיבורי PCI אקספרס? מה יכול להתחבר לחיבורים אלו בכללי? תודה

למעלה