התייעצות רכב קטן

התייעצות רכב קטן

שלום לכולם,
אני צריכה לקנות רכב חדש לעצמי מהשנתונים האחרונים, משהו לא גדול כי זה רק אני והבן שלי וכבר לא צריך מקום לעגלות.
תכלס החלטתי ללכת בכיוון של קאיה פיקנטו כי הבנתי שזה רכב סחיר, החלקים זולים והדגמים מהשנים האחרונות צרכת דלק לא גדולה (מהי בכלל?). רוצה לשאול על עוד שני דגמים שאני רוצה להבין אם יש משהו שבגללו לא כדאי לקנות:

הציעו לי את שברולט ספארק שזה אותו קטגוריה - איך צריכת הדלק שלו ועלות הטיפולים? הבנתי שקשה למכור אותו אז האם כדאי לקנות? יש בעיה מיוחדת איתו?

אופל קורסה אנג'וי - הרכב נראה לי ממש סבב, מרווח בפנים והבנתי שיותר בטיחותי, לא יודעת אם נכון. אבל אני מבינה שגם קשה יותר למכור אתו ושעלות הטיפולים יקרה. האם נכון? איך הואל עומת קאיה, מה כדאי לבחור ביניהם?

ושאלה נוספת - אני לא נוסעת הרבה, המוכרים במגרשים אומרים שלא כדאי לי להשקיע בקילומטרז' נמוך כי ממילא לא אסע הרבה, האם הם מנסים לדחוף חי רכבים שקשה יותר למכור או שהם צודקים? כי לא בא להוציא הרבה על רכב.

תודה מראש על תשובות.
 

enigo

New member
השברולט והקיה הן מיני, האופל מעט גדולה יותר. ז

היא גם הוצעה בגרסאות עם מערכות בטיחות מתקדמות, שזה יתרון חשוב (אלב לשים לב שלא בכל רמות הגימור זה קיים).
אישית הייתי בוחר באופל - גם אם היא תצרוך קצת יותר משתי האחרות, ההבדל בכסף לא יהיה גדול אם את נוסעת מעט.
לגבי נסועה - כן, אם את נוסעת מעט עדיף לך לקנות רכב עם נסועה נורמלית או מעט גבוהה מהממוצע בהנחה, מאשר להתעקש על רכב עם נסועה נמוכה. נגיד רכב בן שלוש עם 60 או 80 אלף ק"מ. הוא עדיין אמין ויהיה עם הרבה שנות חיים לפניו.
לגבי סחירות - מכיוון שאת קונה משומש, עדיף לך לקנות רכב לא סחיר בזול ולמכור בזול.
עלויות טיפול - נסי לברר מספרים ממש, במוסך. ממה שאני ראיתי עד היום, העלויות די דומות. טיפול ב-i30 לא יותר זול מטיפול בסיטרואן c4 (פשוט יצא לי להשוות פעם). וזה רלוונטי כי היום היבואן של אופל הוא אותו אחד שמייבא את סיטרואן.
 
הי תודה. גם אני חשבתי ללכת על קילומטרז' כזה

באופל מצאתי באחד המגרשים שני רכבים של שנת 2016, אחד היה עם 17000 ק"מ ושני 95000 (זה רבה לשנתון כזה?), לא לפה ול לשם. והלפתעתי לא כזה הבדל במחירים.. ולא זול בכלל.

היית בוחר ככה בגלל הבטיחות?
 

enigo

New member
תגדירי "לא זול בכלל"

ולפעמים סוחרים מריחים אנשים שמבינים פחות ומנסים עליהם את שיטת מצליח.
95 אלף לרכב בן שלוש ומשהו זה הרבה מאוד. צריך להיות הבדל של 10% במחיר לפחות כדי שזה יתחיל להיות שווה מחשבה.
 
אני ממליץ לך רק רכב סחיר

למה רכב סחיר? כי לעולם אי אפשר לדעת אולי תחליטי למכור מחרתיים...
&nbsp
בנוסף, כיום השוק הוא של מוכרים בלבד, משמע הקונים ״על הסוס״. לכן, גם רכב סחיר יהיה זול. אבל צריך לדעת לקנות אחרת ״יכייסו״ את הקונה.
&nbsp
מי שלא מבין בתחזוקה, רצוי לרכוש רכב עם מעט קמ. המחיר יהיה לא מספיק שונה (מהרכב עתיר הקמ) ועשוי בעתיד לחסוך מוסכים שהם גם מעצבנים, גם יקרים, גם גוזלים זמן יקר וגם לא מספיק מקצועיים.
 

enigo

New member
אז אתה ממליץ לשלם יותר עכשיו כדי

שאולי, יכול להיות, היא תשלם פחות מתישהו בעתיד? ללא ספק עצה כלכלית מוצקה...
 
למעלה