התייעצות ראשונית

• פותח הנושא bvrs
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

bvrs

New member
התייעצות ראשונית

התייעצות ראשונית
אני על סף הכרזה על גרושים ואני רוצה לבחון את המשך דרכי או יותר נכון את יציאתי לדרך חדשה ולצורך כך אני צריך להתיעץ על הדרך הטובה ביותר ושאלותי הן: 1. האם לגשת לעו"ד המתמחה בגרושין ? 2. מיהו מגשר איזו הכשרה הוא צריך והאם כדי להתייעץ אם בעל סמכות כזאת 3. האם יש לכם המלצות על בעלי מקצוע ספציפיים אליהם כדי לי לגשת הנושאים החשובים לי הם משמורת על ילד משותף (כמעט בן 3) וכל מה שקשור לתשלומים שאצטרך לשלם ביום שאחרי תודה ושבוע טוב

התיעצות ראשונה

התייעצות ראשונית
אני על סף הכרזה על גרושים ואני רוצה לבחון את המשך דרכי או יותר נכון את יציאתי לדרך חדשה ולצורך כך אני צריך להתיעץ על הדרך הטובה ביותר ושאלותי הן: 1. האם לגשת לעו"ד המתמחה בגרושין ? 2. מיהו מגשר איזו הכשרה הוא צריך והאם כדי להתייעץ אם בעל סמכות כזאת 3. האם יש לכם המלצות על בעלי מקצוע ספציפיים אליהם כדי לי לגשת הנושאים החשובים לי הם משמורת על ילד משותף (כמעט בן 3) וכל מה שקשור לתשלומים שאצטרך לשלם ביום שאחרי תודה ושבוע טוב
התיעצות ראשונה
1. בהחלט. 2. מגשר אמור לעבור הכשרה בגישור וצריך להיות בעל תעודה ממשרד המשפטים. שלב הגישור יגיע אחר שלב ההתיעצות. 3. מומלץ לך לנסות לברר ולקבל המלצות מחברים, מכרים וכד'. כמו כן תוכלי לפנות במסר לעורכי דין בפורום, למשל.

תשובה

התייעצות ראשונית
תשובה
פונים למגשר כשיש הסכמה של שני הצדדים לפנות אליו. תפקידו לנסות להביא אתכם להסכם גירושין. בכל מקרה אחר יש לפנות לעו"ד שמתמחה בדיני משפחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה